Samsung Galaxy S20 Ultra: Το κόστος παραγωγής ανέρχεται στα 528 δολάρια Αμερικής

, Samsung Galaxy S20 Ultra: Το κόστος παραγωγής ανέρχεται στα 528 δολάρια Αμερικής

Το κόστος παραγωγής ενός smartphone τις περισσότερες φορές δεν ξεπερνάει τα 500 δολάρια, ωστόσο στην περίπτωση του Samsung Galaxy S20 Ultra, το κόστος κατασκευής εκτοξεύεται στα 528,50 δολάρια. Πριν όμως “μπούμε στο ψητό”, να αναφέρουμε ότι το S20 Ultra πωλείται με τιμή 1.389,99 ευρώ.

, Samsung Galaxy S20 Ultra: Το κόστος παραγωγής ανέρχεται στα 528 δολάρια Αμερικής

Το υψηλότερο κόστος στο smartphone έχει η τετραπλή κάμερα η οποία εξοπλίζεται με όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά που έχει ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός στην διάθεση του. Πιο συγκεκριμένα, 100x Space Zoom και κάμερα 108MP εκτοξεύουν το κόστος της κάμερας στα 107.50 δολάρια. Περίπου $20 πιο κάτω (81 δολάρια) έρχεται το κόστος του Snapdragon 865 ενώ το κόστος της οθόνης ανέρχεται στα $67.

Όλα τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένων των αισθητήρων, μπαταρίας κλπ. συμπληρώνουν το κόστος παραγωγής του οποίου η τιμή φτάνει στα $528.50. Να υπενθυμίσουμε ότι η κορυφαία έκδοση του Xiaomi Mi 10 με 12GB μνήμη RAM και 512GB αποθηκευτικό έχει κόστος παραγωγής $440.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS

Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος αποφοιτος τριτοβαθμιας εκπαιδευσης που να πιστευει οτι στις ναυαρχιδες πλεον πληρωνεις για αερα/μαρκετινγκ οπως θελετε πειτε το.
Δυο ομως ειναι καποια σημεια αναφορας.
1-Η τιμη τους καθοριζεται προφανως απο το ποσο που ειναι διατεθειμένοι οι πελατες να πληρωσουν στη samsung/apple για ενα προιον,αρα αμα τελικα μηπως οι τιμες μπορει να καθοριστουν απο τους πελατες?
2-Οι ανταγωνιστες xiaomi και huawei oneplus ειναι πραγματικα διατεθειμενοι να κανουν πωλησεις με χαμηλοτερες τιμες ή θα ανεβασουν τις τιμες μπας και μαζεψουν κανα μεριδιο κερδους(που δεν προκειτα ποτε οι κινεζοι να γινουν apple/samsung απο αποψη brand οσο και να χτυπιουνται)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.