Samsung Galaxy S20 Ultra: Το update Απριλίου φέρνει νέα προβλήματα; [updated]

, Samsung Galaxy S20 Ultra: Το update Απριλίου φέρνει νέα προβλήματα; [updated]

Η Samsung έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό τη σειρά flagship μοντέλων της, Galaxy S20, με την εταιρεία να προσπαθεί να βελτιώσει τις επιδόσεις των συσκευών, ιδίως στην κάμερα. Φαίνεται όμως πως νέα προβλήματα κάνουν την εμφάνιση τους.

Update: Μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρηθεί αυτό το πρόβλημα σε άλλη συσκευή. Περιμένουμε να δούμε αν και άλλοι κάτοχοι του Galaxy S20 Ultra θα αναφέρουν ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα και θα σας κρατάμε ενήμερους.

Μετά τα παράπονα των χρηστών για τις μεγάλες διαφορές που έχουν τα Exynos από τα Snapdragon μοντέλα και μετά από petition για παύση της χρήσης των δικών της SoC στα flagship smartphones, οι χρήστες βρέθηκαν αντιμέτωποι με νέα προβλήματα. Αυτή τη φορά τα μεγαλύτερα θέματα παρουσιάζονται στο ακριβό μοντέλο της σειράς, S20 Ultra.

Συγκεκριμένα, μετά το Update του Απριλίου χρήστες παρατήρησαν περίεργη συμπεριφορά στην κάμερα. Κάποιοι ανέβασαν το bug στο Twitter, με την κάμερα να φαίνεται να προσπαθεί συνέχεια να εστιάσει, χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό γίνεται κατά τη διάρκεια του βίντεο, χωρίς να έχει αναφερθεί παρόμοια συμπεριφορά στη λήψη φωτογραφιών.

Παράλληλα, αρκετοί χρήστες στο forum της εταιρείας κάνουν λόγο για μείωση των επιδόσεων της συσκευής. Αυτό συμβαίνει καθώς το S20 Ultra φαίνεται να ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες χωρίς ιδιαίτερο λόγο, με τους χρήστες να επισημαίνουν πως κάτι τέτοιο προκύπτει ακόμα και μετά από απλή, καθημερινή χρήση, χωρίς έντονο gaming ή κάτι που να δικαιολογεί την αύξηση της θερμοκρασίας.

Να σημειωθεί πως και η έκδοση Snapdragon της συσκευής έχει λάβει την εν λόγω αναβάθμιση, χωρίς να υπάρχει καμία αναφορά για ανάλογα προβλήματα. Αναμένουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση από τη Samsung μέσα στις επόμενες μέρες.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantine

Πόσο τυχερός είμαι που πρόλαβα & το πούλησα. Η χειρότερη αγορά που έκανα με διαφορά, καθώς δεν χρειάστηκε να λάβω το συγκεκριμένο update για να διαπιστώσω τα συγκεκριμένα προβλήματα. Με το s7 edge είχα πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Κρίμα για μια τόσο ωραία & στιβαρή συσκευή.

Dreamworks

Αχ που είσαι gianiklis να μας πει για την τσιαομι χαχαχαχα

George

Αυτό το άρθρο είναι γι αυτούς που λέγανε στο προηγούμενο “ότι πληρώνεις παίρνεις”… (αναφέρομαι στο άρθρο με την xiaomi και το προβληματικό update στο mi a3)
Εννοείται δεν δικαιολογώ τα λάθη από καμία εταιρία..

djfapples

Η Samsung είναι σοβαρή εταιρεία θα βγάλεις άκρη έχει κάνει βέβαια και λάθη μεγάλα όπως με την μπαταρία του Note 7, το ξεκλείδωμα με δαχτυλικο αποτύπωμα στη σειρά S10 αλλά ξέρεις ότι έχεις ένα δυνατό εργαλείο σε αντίθεση με την πλεμπα την κινεζική (από έναν xperia fan)

George

Για την s σειρά συμφωνώ έχεις ένα δυνατό εργαλείο
Αλλα τα φθηνότερα μοντέλα της Samsung τα πατάει κάτω η xiaomi

djfapples

Δε διαφωνώ ότι στα φθηνά κινητά ή xiaomi είναι πολύ καλή αλλά εγώ προτιμώ τις ναυαρχίδες της κάθε εταιρείας να βλέπω και να συγκρίνω

Βασιλης

Ειχα s5,πηγα σε s9+,αλλα οσο η εταιρεια θα επιμενει σε διαχωρισμο 2 επεξεργαστων,δεν θα ξαναπαρω samsung.Το θεωρω “ρατσιστικο” να ξεχωριζει πελατες,ως ποτε?Κι εφοσων η εταιρεια επιμενει πως δεν εχουν διαφορες,ας βαλει παντου exynos κι οχι εκει που εχει μηλοφωνα και Κινα snapdragon.Η γυναικα του Καισαρα πρεπει να φαινεται κιολας.

SUPS 👨‍⚖️

Άλλο ένα παράδειγμα κυκλοφορίας συσκευής δίχως να είναι έτοιμο το λογισμικό. Αναρωτιέμαι αν γίνεται quality control εκεί στη Sammy, λες και αν καθυστερήσει να βγεί ένα μήνα θα τους πει κανένας τίποτα…. Βέβαια φταίνε οι καταναλωτές που κάνουν προπαραγγελια για να γίνονται beta testers της κάθε εταιρείας και του κάθε προβλήματος.

Giannaras69

Καλημέρα σε όλους
Βλάχακη θα ήθελα την γνώμη σου για το τηλεφωνο μετά από έναν μήνα χρήση και για την κάμερα και πόσο μάλλον για την μπαταρία περιμένω με ανυπομονησία καλό Πάσχα σε όλους

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα, δυστυχώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο. Όταν ολοκληρώθηκε το review https://techblog.gr/techtv/samsung-galaxy-s20-ultra-elliniko-hands-on-video-review/ το επέστρεψα, τότε δεν είχε λάβει ακόμα ούτε το πρώτο update. Οπότε δεν έχω εικόνα για τις βελτιώσεις ή μη των updates. Έχω σκοπό όμως μετά την λήξη της καραντίνας να το πάρω πάλι στα χέρια μου.

Giannaras69

Οκ αναμένουμε πάντως στο note 10 plus που έχω ήρθε και σε μένα η ενημέρωση μόνο θετικά βλέπω όχι κάτι αρνητικό και η μπαταρία εξακολουθεί να.με βγάζει 2 μέρες περίπου με χρήση συνεχής νομίζω ότι είναι το πιο ασφαλές τηλέφωνο σήμερα της Samsung

Yiannis

εγω εχω το Samsung galaxy a70 παρα πολύ καλο κινητο για τν κατηγορία που είναι…..φυσικα με την ενημέρωση για το android 10 η μπαταρία αδιάζει παααααρα πολύ ευκολα και αργεί να φορτίσει….πολλεσ φορεσ η θερμοκρασία είναι πολύ ψηλη ακομα και αν δεν το χρησιμοποιούσα….θα εστελνα email στη Samsung αλλα λόγω της κατάστασης δεν μπορώ και επίσης είμαι από κύπρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.