Samsung Galaxy S21: Χωρίς under-display camera λόγω μικρής παραγωγής

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21: Χωρίς under-display camera λόγω μικρής παραγωγής

Παλαιότερες φήμες ήθελαν τη νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια να ενσωματώνει under-display κάμερα στο Samsung Galaxy Z Fold 2. Μετά την κυκλοφορία του foldable smartphone, τα δεδομένα άλλαξαν και οι νεότερες αναφορές έλεγαν ότι τελικά η εταιρεία θα παρουσιάσει την νέα τεχνολογία κάμερας με τα Samsung Galaxy S21, στις αρχές του 2021.

Δεν θα την έχουν τα επόμενα Galaxy S

Οι φήμες για την under-display κάμερα του Samsung Galaxy Z Fold 2 είχαν διαψευσθεί αρκετά πριν την κυκλοφορία του foldable smartphone. Οι leakers ανέφεραν ότι θα έχει βελτιώσεις σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, αλλά όχι νέας τεχνολογίας κάμερα.

Χωρίς κανείς να γνωρίζει τους λόγους που οδήγησαν την εταιρεία στο να αλλάξει τα σχέδια της, αποκαλύφθηκε μέσω του Unpacked event ότι το Galaxy Fold 2 δεν έχει κάμερα κάτω από την οθόνη.

Έτσι, ξεκίνησαν να δημοσιεύονται αναφορές που σημείωναν ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα χρησιμοποιήσει την πρώτη της under-display κάμερα στα Samsung Galaxy S21, τα οποία θα κυκλοφορήσει τις αρχές του 2021. Σύντομα, έγινε γνωστό ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί λόγω προβλημάτων στην παραγωγή της κάμερας.

Σύμφωνα με την νοτιοκορεάτικη ιστοσελίδα TheElec και τις πηγές της, η κατασκευάστρια δεν θα προλάβει να έχει αρκετό απόθεμα ώστε να μπορέσει να ενσωματώσει την under-display κάμερα στα Galaxy S21, γι’ αυτό και θα αναβάλει την κυκλοφορία της τεχνολογίας.

Ίσως τη δούμε στο Galaxy Z Fold 3

Από τη στιγμή που η εταιρεία δεν θα χρησιμοποιήσει την under-display κάμερα στα Samsung Galaxy S21, θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο στη διάθεση της ώστε να παράγει αρκετό απόθεμα και να την ενσωματώσει σε κάποιο επόμενο flagship της.

Οι αναφορές λένε ότι θα προλάβει να έχει έτοιμη την κάμερα πριν την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Z Fold 3. Επίσης, αναφέρουν ότι το επόμενο foldable smartphone της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας θα είναι το πρώτο της έξυπνο τηλέφωνο με κάμερα κάτω από την οθόνη.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xarisgru

Καλα κρασιά samsung

SUPS 👨‍⚖️

Απέχουμε αρκετούς μήνες από τη κυκλοφορία τους συνεπώς απλά δεν είναι έτοιμη η τεχνολογία ακόμα… Γενικά πιστεύω ότι under display κάμερα θα πρέπει να τελειοποιηθεί και να μην γυρίσουμε σε ανάλυση χειρότερη από τις τωρινές..

Γιώργος

Πρώτη η Xiaomi θα βγάλει κινητό με under display camera και μετά όλες οι άλλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.