Samsung Galaxy S21: Δεν θα έχουν φορτιστή και ακουστικά στο κουτί

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21: Δεν θα έχουν φορτιστή και ακουστικά στο κουτί

Η Apple επέλεξε να μην προσθέσει φορτιστή και ακουστικά στο κουτί των iPhone 12, ενώ αφαίρεσε αυτά τα παρελκόμενα από τα κουτιά ορισμένων παλαιότερων μοντέλων της. Φαίνεται ότι η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα πράξει το ίδιο με τα επερχόμενα Samsung Galaxy S21.

Το παράδειγμα της Apple ακολουθεί η Samsung

Πριν την κυκλοφορία των Samsung Galaxy Note 20 είχαν δημοσιευθεί φήμες οι οποίες ανέφεραν πως η κατασκευάστρια θα αφαιρέσει τον φορτιστή από το κουτί των phablets. Σύντομα, οι φήμες αυτές διαψεύστηκαν, καθώς τα νεότερα flagships της εταιρείας έχουν φορτιστή στο κουτί τους.

Πρόσφατα, όταν η Apple κυκλοφόρησε τα iPhone 12 και επιβεβαιώθηκαν οι αναφορές που ήθελαν την εταιρεία να αφαιρεί από το κουτί τον φορτιστή και τα ακουστικά, η Samsung δημοσίευσε την εικόνα ενός φορτιστή με το κείμενο “Included with your Galaxy” ή ” Μαζί με το Galaxy σου”.

Αυτό έκανε αρκετούς να σκεφτούν ότι τελικά οι φήμες για την αφαίρεση των παρελκόμενων από τα κουτιά των smartphones της Samsung ίσως και να ισχύουν. Κυρίως διότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα τόνιζε ιδιαίτερα τα δυνατά σημεία των Galaxy Note 20 και κάποιοι πίστεψαν ότι η εταιρεία προσπάθησε να αποτρέψει την επανέναρξη online συζητήσεων όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Νεότερες αναφορές δείχνουν ότι τελικά η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα προβεί μία πιο δραστική αλλαγή. Σύμφωνα με πηγές του ChosunBiz, από το κουτί των Samsung Galaxy S21 δεν θα απουσιάζει μόνο ο φορτιστής, αλλά και τα ακουστικά. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πόσο αξιόπιστες είναι οι συγκεκριμένες πηγές, αλλά η ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι πρόκειται για μέλη της βιομηχανίας.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Δεν νομιζω οτι επεσε απο τα συννεφα κανενας…

KnightRider

Εχει γινει αηδια αυτη η μοδα….

Dimitris

Για να δουμε τώρα τι άποψη έχουν οι fans της Samsung

Γιαννης

Μονο που οι android fans δεν ειναι προβατα σαν τους υποστηρικτες του μηλου και θα στραφουν σε αλλες εταιρειες.

Αλέξανδρος

Αυτό θέλω να πιστεύω και ‘γω. Μια δυνατή μπάτσα στις πωλήσεις, γιατί στο τέλος θα μας βάλουν να πληρώνουμε ξεχωριστά και την συσκευασία.
Ότι μπούρδα κάνει η αισχροκερδή μηλιά, από πίσω και οι άλλοι.

SUPS 👨‍⚖️

Ολοι θα το κανουν δυστυχως και θα το δεις…Οσο η ΕΕ υποστηριζει τετοιες πρακτικες και δεν προστατευει το καταναλωτη αυτα θ γινονται…

Γιάννης

Λίγο χαζό αυτό που λες και εξηγώ. Οι χρήστες Android έχουν την δυνατότητα να στραφούν σε άλλες εταιρείες διότι υπάρχουν και άλλοι κατασκευαστές που βγάζουν Android smartphones. Άλλη εταιρεία με iOS σε συσκευή της εκτός από την Apple, καλώς ή κακώς, δεν υπάρχει.

VasilisS20

Καλά χαλαρώστε, με 5€ πλέον παίρνεις φορτιστή. Εγώ έχω 3 αχρησιμοποίητους, να σας τους δώσω να μην κλαίτε. Να πάτε στην Xiaomi δεν θέλουμε μπατίρηδες στην Samsung. Περα απο την πλακα, εμενα μου αρέσει το κουτακι απο τα iPhone , θυμίζει άρωμα!

Stathis

Ρε συ Βασίλη και λοιποί, σταματήστε επιτέλους αυτή τη καραμέλα που έλεγαν πριν λίγες μέρες και τα apple fanboys “έχω φορτιστή από το προηγούμενο” (λες και ρε φίλε δεν θα το πουλήσεις/χαρίσεις το iphone 11 ή το samsung s20 πχ και αν το κάνεις υπάρχει περίπτωση να το δώσεις το τηλ χωρίς τον φορτιστή) ή “έχω 2-3 στο σπίτι” λες και ο φορτιστής που έχει το S9+, S10+, S20, S21 με την γρήγορη φόρτιση και τις προστασίες φτιαγμένος ειδικά για το τηλέφωνο κτλ είναι ο ίδιος φορτιστής με αυτόν του 5ευρου ή ακόμα χειρότερα λες και θα έβαζες ποτέ σε ένα κινητό των 1000 ευρώ έναν noname φορτιστή του 5ευρου για να το κλαις μετά! Σοβαρά τώρα ρε παίδες κάπου φτάνει το μια δικαιολογία για τα πάντα.

Δημήτρης

Πολύ σωστός ακριβέστατος .

Αλέξανδρος

Στάθη μιλάς πολύ λογικά και δε κάνει.

Ιωάννης jb

Vasilis s20 5 χρονιά τώρα έχεις κάνει σχόλια με 5 διαφορετικά ονόματα smartphone!!! Χαχαχα!
Κ είναι όλα Samsung!!
Πάρε κ τιποτα άλλο! τη πράγμα είσαι συ.. Είπαμε κ εμείς αγαπάμε Sony αλλά όχι κ έτσι.. 5 στα 5 πάει πολύ!

Aggelos

Τι φορτιστή παίρνεις με 5 ευρώ φίλε Βασίλη; Εγω έχω το Poco X3 με 33 watt fast charging και οι Quickcharge 4.0 φορτιστές δεν είναι και τόσο φτηνοί.
Βέβαια η Samsung απο ότι ξέρω έχει μείνει λίγο πίσω και δεν έχει φτάσει ακόμη στα 33 watt.

Νικος

Καλα η Samsung δεν τρολαριζε την apple γιαυτο το θεμα? Και τωρα κανει τα ιδια?

yianndim

Τηλέφωνο θα έχει;

Vladimiros

Εγω το ειχα πει..αλλα δν περιμενα να γινει τοσο γρηγορα χαχαχα…..δεν ξερω ολοι η αλυσιδα στα Smartphone ετσι παει τελικα…απλα βαζουν την Apple πρωτη στο τρυπακι…οπως εγινε με την θυρα 3.5,ελα που ομως καποιες εταιριες το επεστρεψαν παλι…

Αλέξανδρος

Δεν έπρεπε; Και στην sd πήγαν να το κάνουν αλλά έγινε πανικός.
ΟΙ μηλουποστηρικτές ας κάνουν ότι θέλουν, ας παίρνουν και το κινητό τους σε tray συσκευασία σαν τους επεξεργαστές, για να χωράνε στο κοντέινερ περισσότερα (ικανούς τους έχω).
Αν το κάνει η Samsung και τρέχουν τα πρόβατα να αγοράσουν, με συγχωρείς, δε φταίει η Sammy και η κάθε Sammy που υπάρχουν κορόϊδα.

Alexandros

Αν πραγματικά αφαιρέσουν το φορτιστή και τα ακουστικά από τις συσκευές τους αυτό σημαίνει πως βλέπουν τους καταναλωτές τους σαν πρόβατα .. φοβάμαι μην τους αντιγράψουν οι αυτοβιομηχανίες και βγάζουν αυτοκίνητα στην αγορά χωρίς εξατμίσεις χωρίς ζαντολαστιχα και πάει λέγοντας 😂😂😂😂 συμβουλή μου μην ανανεώνεται τις συσκευές κινητού σας κάθε χρόνο

George

Σας κοροϊδευει μπροστά στην μούρη σας γ Samsung.. Από τότε που αποκλείστηκε η Huawei, η Samsung νομίζει ότι ειναι μονοπώλιο και κανει τις χειρότερες κινήσεις… Απορώ γιατί είναι 1η παγκοσμίως όταν πλέον βγάζει τα χειρότερα κινητά στην αγορά… Μόνο η σειρά note αξίζει και αυτήν θα την καταργήσει…. Δεν μιλάω για την σειρά A και M που είναι σαν να παίρνεις κινητό 3ετιας από το κόλλημα και την υποστήριξη

Μπλεκ

Εκτός από το φορτιστή κ τα ακουστικά δεν θα έχει κ το κινητό αλλά η συσκευασία του θα είναι πολυτελεστατη. Κ μάλιστα μόνο 900 1200 1400 ευρώ μα ποιος δίνει σημασία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.