Samsung Galaxy S21: Διέρρευσε το κουτί και δεν περιλαμβάνει φορτιστή και ακουστικά

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21: Διέρρευσε το κουτί και δεν περιλαμβάνει φορτιστή και ακουστικά

Δύο μέρες μας χωρίζουν από την ανακοίνωση των smartphone της σειράς Samsung Galaxy S21 και μία νέα διαρροή μας δείχνει το νέο πακέτο αγοράς, χωρίς φορτιστή και ακουστικά. Ο Roland Quandt της ιστοσελίδας WinFuture μας φέρνει δύο νέα screenshot από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, με τα περιεχόμενα και τις ελλείψεις των πακέτων.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, τα smartphones της σειράς Samsung Galaxy S21 θα έρθουν χωρίς φορτιστή στο πακέτο αγοράς. Τα μοναδικά περιεχόμενα που θα δουν οι χρήστες θα είναι ένα USB Type-C καλώδιο, οδηγός Quick Start και ένα Ejection pin για αφαίρεση του SIM tray από τις συσκευές.

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21: Διέρρευσε το κουτί και δεν περιλαμβάνει φορτιστή και ακουστικά

Μάλιστα, δε θα δούμε ούτε ακουστικά τελικά, κάτι που είχε ξεκινήσει από τη σειρά Galaxy Note 20 στην Αμερική, όμως στην Ευρώπη είχαμε τα ακουστικά μέσα στο πακέτο αγοράς. Έτσι βέβαια, το πακέτο αγοράς γίνεται ακόμα μικρότερο, στα πρότυπα του πακέτου των iPhone 12, οπότε θα χωράνε περισσότερα τεμάχια στις παλέτες μεταφοράς.

Αρκετοί είχαν προβλέψει αυτή την εξέλιξη, ακόμα και όταν η Samsung τρόλαρε την Apple. Ίσως να πέρασε απαρατήρητο, όμως μιλάμε για μία εταιρεία που κάποτε περιείχε το πιο πλήρες πακέτο αγοράς: φορτιστή, καλώδιο, ακουστικά και OTG αντάπτορα, ενώ αργότερα είχε USB-C σε θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Δυστυχώς τίποτα από αυτά δε θα δούμε στα Samsung Galaxy S21.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

αναμενομενο..προχωραμε…

Oh hi Mark

Smartphones λίγα χρόνια μετά: Διέρρευσε το κουτί και δεν περιλαμβάνει το κινητό.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΟΥΤΕΛΑΣ

η κωλοτουμπα
της κωλοτουμπας
την κωλοτουμπα
ω κωλοτουμπα

Worm

Η Samsung ήταν αυτή η οποία κατηγόρησε την apple πως δεν είναι σωστό να βάλει προς πώληση το κινητό χωρίς φορτιστή και ακουστικά αλλά έκανε το ίδιο. Συγχαρητήρια! στα επόμενα smartphones να μην βάλουν ούτε τις μπαταρίες. Κάνουν τα πάντα ώστε να σβήσουν την περσινή χασούρα πουλώντας ξεχωριστά τους φορτιστές και τα ακουστικά και όχι γιατί τους νοιάζει το περιβάλλον. Ακούγεται ότι τα νέα s21 θα είναι πλαστικά στο πίσω μέρος με τιμή 850+. Αν συνεχίσει με αυτό το σκεπτικό η Samsung βλέπω να καταλήξει και αυτή όπου και η Sony στα αζήτητα. Περιμένουμε να δούμε την παρουσίαση από την Samsung και κυρίως από τον Βλαχάκη όπου είναι ο τοπ στην παρουσίαση. Θα περιμένουμε βίντεο σου!

Θοδωρής

Τι ειρωνία! Λένε ότι βγάζουν τους φορτιστές για να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον αλλά δε παράγουν ένα κινητό το οποίο θα κρατήσει περισσότερο από 12 μήνες. Σε κάνουν να νιώθεις ότι έχεις παλιό κινητό μετά από ένα χρόνο και ας το έχεις πληρώσει 1000+. Έτσι σε ωθούν να προμηθευτεις το νέο μοντέλο και ας μη προσφέρει πολλά περισσότερα μόνο και μόνο για να μεγιστοποιήσουν το κέρδος. Από ότι είχα διαβάσει ένα άρθρο , δεν ξέρω αν ισχύει , η apple μέσω του λογισμικού κάνει πιο αργά τα παλιά της κινητά αναγκάζοντας σε να πάρεις το πιο καινούργιο. Κατα λλα νοιάζονται για το περιβάλλον αφού παράλληλα τσεπωνουν έξτρα χρήματα παρελκόμενα της συσκευής .

panosglf

Αν και ειμαι fun της samsung..Απαράδεκτο για τη Samsung που εκραξε την apple και κανει το ιδιο!

Ovelix

Οι Apple, Samsung, Xiaomi προκειμένου να κρύψουν το γεγονός πως συνεχώς αφαιρούν πράγματα όπως φορτιστές, ακουστικά, θήκες κλπ από την συσκευασία για να αυξήσουν τα κέρδη τους λένε ότι το κάνουν για να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον, αλλά έλα που στην πραγματικότητα επιβαρύνουν περισσότερο το περιβάλλον, και θα το εξηγήσω, ενώ σε μια συσκευασία θα είχες κινητό, φορτιστή, ακουστικά, θήκη, τώρα επειδή αυτά τα πουλάς ξεχωριστά πρέπει να φτιάξεις μια ξεχωριστή συσκευασία για τον φορτιστή που τον πουλάς ξεχωριστά, άρα παραπάνω επιβάρυνση για το περιβάλλον, πρέπει να φτιάξεις μια ξεχωριστή συσκευασία για τα ακουστικά σου γιατί τα πουλάς ξεχωριστά, άρα ακόμα μια παραπάνω επιβάρυνση για το περιβάλλον, και πρέπει να φτιάξεις μια ξεχωριστή συσκευασία για την θήκη που πουλάς ξεχωριστά, άρα παραπάνω επιβάρυνση για το περιβάλλον. Στο τέλος τι μας μένει ??? αντί σε μια συσκευασία ο κόσμος να αγόραζε όσα απαραίτητα χρειάζεται για την λειτουργεία και χρήση του κινητού τώρα φτιάχνεις 4 συσκευασίες επιβαρύνοντας x4 το περιβάλλον. Όσο θα βρίσκω κινητά με φορτιστή στην συσκευασία δεν θα αγοράζω αυτά που δεν έχουν.

Lefteris

Το iPhone πέτυχε στις πωλήσεις του, οπότε τι περιμένατε; Οι καταναλωτές-προβατα καθορίζουν την αγορά!

Panagiotis

Το μόνο Πού θα έχει μέσα είναι ένα πλαστικό κινητό των1000 ευρώ.χαχα πολλή ξευτίλα Samsung. Ευχαριστώ δε θα πάρω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.