Samsung Galaxy S21: Επιβεβαιώνονται οι τιμές όλων των μοντέλων στην Ευρώπη

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21: Επιβεβαιώνονται οι τιμές όλων των μοντέλων στην Ευρώπη

Επιβεβαιώθηκαν οι τιμές όλων των μοντέλων της σειράς Galaxy S21 στην Ευρώπη, μέσω λάθος στην ιστοσελίδα Βέλγου παρόχου. Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα του παρόχου κινητής τηλεφωνίας Voo ανέβηκαν όλα τα μοντέλα, επιβεβαιώνοντας τις τιμές που είχαμε δει πριν μερικές εβδομάδες.

Αν και οι σελίδες κατέβηκαν πλέον, ο γνωστός leakster @yabhishekhd πρόλαβε να βγάλει screenshot από όλα τα μοντέλα, όχι όμως και από όλες τις διαθέσιμες επιλογές σε αποθηκευτικό χώρο. Η τιμή του Samsung Galaxy S21 με 128GB αποθηκευτικού χώρου θα ανέρχεται στα 849 ευρώ, ενώ το S21+ θα ξεκινάει από 1.049 ευρώ.

Το Samsung Galaxy S21 Ultra με 256GB αποθηκευτικού χώρου θα κοστίζει 1.399 ευρώ, αν και υπάρχουν πληροφορίες για έκδοση 128GB στα 1.349 ευρώ. Δε γνωρίζουμε αν αυτές οι τιμές θα ισχύουν και στην Ελλάδα, καθώς υπάρχει πάντα μία μικρή αύξηση στη χώρα μας.

Με τον αποθηκευτικό χώρο να ξεκινάει από τα 128GB, ίσως κάποιοι να παραβλέψουν την αφαίρεση της κάρτας microSD από τα μικρότερα μοντέλα. Πως σας φαίνονται οι τιμές;

Πηγή: 1, 2, 3

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantine

Ακριβές…τέλος.

Nikos

Κινητό 300 ευρώ πλέον είναι υπεραρκετό….τελος

Nickolas

Πέρυσι στην Ευρώπη η Samsung έφαγε Χ λόγω του κατώτερου επεξεργαστή. Φέτος το πιο πιθανό να φάει Χ επειδή στα “φθηνα” μοντέλα με εξαίρεση τον επεξεργαστή όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι χειρότερα.
Αν θέλει κάποιος οπωσδήποτε Samsung και 5G καλύτερα να πάρει κανα S20 FE την εκδοχή με τον Snapdragon. Γλυτώνει καμια 200 ευρώ από το S21 (φαντάζομαι μέχρι να βγει η τιμή θα πέσει στο FE), θα έχει micro sd και εκτός και αν κρύβει κανα άσσο στο μανίκι η Samsung αμφιβάλλω αν οι κάμερες θα είναι πολύ καλύτερες.

Last edited 3 years πριν by Nickolas
Βασιλης

Καποτε η samsung ειχε τις καλυτερες ναυαρχιδες ,παντα αναλογια τιμης – ποιοτητας .Συνεχιζοντας τον διαχωρισμο με τις cpu στα μοντελα της και με υψηλες πια τιμες,νομιζω πως καθε χρονο χανει κοινο.Υπαρχουν ανταγωνιστες που προσφερουν συνολικα ανταγωνιστικο πακετο εναντι της Samsung,με πολυ καλυτερη τιμη.Νομιζω πως και το S21 δεν θα πετυχει οπως θα ηθελε.

Panos

Απλησίαστες οι τιμές για τον Έλληνα καταναλωτή!

Χρηστος Μπλεκος

Πλεον οσοι δεν το εχουν συνειδητοποιήσει οι ναυαρχιδες κυμαίνονται απο 1300 – 2200 ευρώ. Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα. Ολα τα άλλα είναι η νέα κατηγορία high midrange. Κινητά δηλαδη απο 600-1200 ευρώ.

Αν κάποιος θέλει κάτι διαφορετικό, καινούριο πρωτοποριακό θα πάει στο Z fold 3 που θα βγεί το καλοκαίρι και θα έχει 2000€

Blats

Απλησίαστες τιμές για τον Έλληνα…..
Αν ήταν iphone θα άξιζε την τιμή του

Βασιλης

θ αξιζε ως τι?ως επενδυση?κανενα smartphone δεν αξιζει τοσα πολλα και ποσο της apple που απ τα υπερκερδη των συσκευων της εφτασε σε ιλιγγιωδη ποσα.

Alex

Ο φίλος το γράφει ειρωνικά καθώς βλέπουμε τι χαμος γίνεται με τα iphone ακόμα και στη χώρα μας

SUPS 👨‍⚖️

αναμενομενες οι τιμες..παρολ’αυτα δεν νομιζω οτι ουτε φετος θα κανει πωλησεις το ultra…το ερωτημα ειναι πως θα πανε τ υπολοιπα μοντελα της σειρας.

Alex13tz

Τιμές τυπικές Samsung,απλά έχει ξεφύγει!

NLS

Η ερώτηση είναι γιατί στη χώρα μας υπάρχει “πάντα μια μικρή αύξηση”.
(που ισχύει αλλά είναι ανέξήγητο ΚΑΙ ηλίθιο)

Ανδρέα

Γιατί στην Ελλάδα είναι ανεβασμένο το ΦΠΑ στην Γερμανία που μένω είναι 19%

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.