Galaxy S21 Ultra: Θα έχει microSD, θήκη για το S Pen και 16GB RAM

Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21 Ultra: Θα έχει microSD, θήκη για το S Pen και 16GB RAM

Η Samsung φαίνεται να τα δίνει όλα στο επερχόμενο Galaxy S21 Ultra, καθώς θα έρθει με υποστήριξη microSD, έως 16GB RAM και θήκη ειδικά για το S Pen. Οι δύο μικρότερες εκδόσεις της επερχόμενης σειράς S21 θα είναι σχεδόν ίδιες μεταξύ τους, όμως θα έχουν αρκετές διαφορές με το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας.

Υποστήριξη microSD

Μία από αυτές τις διαφορές είναι η επέκταση μνήμης μέσω microSD. Όπως μας ανακοινώνει ο Roland Quandt της ιστοσελίδας WinFuture, τα S21 και S21+ δε θα υποστηρίζουν επέκταση μνήμης. Από την άλλη, το Galaxy S21 Ultra θα δίνει και αυτή την επιλογή στους χρήστες. Όπως επισημαίνει η πηγή, οι πληροφορίες αυτές αφορούν την αγορά της Ευρώπης, καθώς κάθε αγορά θα έχει μικρές διαφοροποιήσεις.

Yποστήριξη S Pen

Επιπλέον, ένα ακόμα χαρακτηριστικό του Galaxy S21 Ultra είναι η υποστήριξη S Pen, κάτι που μέχρι σήμερα ήταν αποκλειστικό προνόμιο της σειράς Galaxy Note. Όμως, αφού δε θα είναι ενσωματωμένο στη συσκευή, η Samsung θα προσφέρει μία θήκη flip, στην οποία θα μπορείτε να αποθηκεύετε το S Pen, με τη τιμή της να ανέρχεται στα 40 ευρώ.

Έως 16GB RAM

Η τελευταία πληροφορία που μας δίνει ο Quandt από το λογαριασμό του στο Twitter αφορά τα specs του κορυφαίου και ακριβότερου μοντέλου Galaxy S21 Ultra. Ο αποθηκευτικός χώρος θα φτάνει μέχρι τα 512GB, ενώ η top έκδοση θα προσφέρει 16GB μνήμης RAM.

Ultra

Μην ξεχνάμε πως πέραν των παραπάνω, η Ultra έκδοση θα είναι η μόνη με κυρτή οθόνη και τετραπλό σύστημα κάμερας, μαζί με Laser Autofocus. Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των νέων Samsung Galaxy S21, S21+ και S21 Ultra.

Με όλα τα παραπάνω, φαίνεται πως η εταιρεία θα κάνει κάποιες εκπτώσεις στα μικρότερα μοντέλα, όμως θα δώσει στους φανατικούς της όσο το δυνατόν περισσότερα στο κορυφαίο της flagship. Η νέα σειρά θα παρουσιαστεί επίσημα στις 14 Ιανουαρίου σε Unpacked event.

Είστε ικανοποιημένοι με όσα μαθαίνουμε για το Samsung Galaxy S21 Ultra ή θα θέλατε κάτι παραπάνω;

Πηγή: 1, 2, 3

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Αρκεί η υποστήριξη microSD να μην φάει μία θέση SIM. Το θέλουμε δίκαρτο.

xarisgru

Στη χειροτερη θα χει E-SIM οποτε δε νομιζω να υπαρχει θεμα

Georg

Μπραβο παιδια εδω και καιρο λεγανε μαλλον δεν θα υποστηριζει καρτα μνημης.τις τιμες να εριχνε η samsung καλα θα ηταν.δωσε το s21u με 1000 ευρω αντι 1500 να κανεις πωλησεις.προφανως κατι ξερουν καλυτερα εκει στη samsung με αυτες τις τιμες που τα πουλανε

Διογένης

Galaxy S20 με τα χίλια λοιπόν.

Άγγελος Κ.

Το γεγονός πως κινητά σαν το note 20 ultra και το s21 ultra εχουν 12 η 16gb ram, ενώ το tab s7+ που υποτίθεται ότι είναι productivity tablet, εχει 6gb ram, και πρεπει να ψαξω σε σκρουτζομαγαζα για να το παρω βαρια με 8gb, ποτε δεν το καταλαβα. Δηλαδη να σκασεις 1500 ευρω για ενα κινητο που θα σου κρατησει 4 χρονια αν εισαι τυχερός, αλλα να μη μπορεις να δωσεις κατι παραπανω για να βαλεις καλα χαρακτηριστικά σε ενα ταμπλετ που κατα πασα πιθανοτητα θα το εχεις για 6 χρονια. Ότι να ναι..

SUPS 👨‍⚖️

εχεις δικιο δυστυχως το εχουν εγκαταλειψει…

Challenge143

μπράβο Σάμη. Θέλουμε κάρτα μνήμης, πολύ χώρο ραμ Κ ρομ τουλάχιστον 1800 ευρώ τιμολόγηση Κ 3 χρόνια υποστήριξη Κ θα είμαστε πιστοί πάντα.

τζιμ

Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και αν θα έχουμε snapdragon cpus στην ελλαδα;

Κώστας Βλαχάκης

Καλημερα, Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου. Δεν θα έρθουν με Snapdragon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.