Samsung Galaxy S21 Exynos: Εμφανίζεται στο GeekBench, ελάχιστα πάνω από τον SD865+

, Samsung Galaxy S21 Exynos: Εμφανίζεται στο GeekBench, ελάχιστα πάνω από τον SD865+

Μπορεί οι επερχόμενες ναυαρχίδες της Samsung να αργούν αρκετά μέχρι να ανακοινωθούν και επίσημα, όμως οι πληροφορίες που παίρνουμε συνεχίζουν. Πριν λίγες ώρες μάθαμε ότι το Galaxy S21+ θα έχει μπαταρία 4.800mAh, ενώ πριν λίγες ημέρες είχαμε ακούσει για τα benchmarks των Galaxy S21 με Exynos και Snapdragon, με τα αποτελέσματα σύμφωνα με τη πηγή να ευνοούν την Exynos έκδοση. Όμως, μόλις διαψεύστηκαν οι εν λόγω πληροφορίες.

Αυτό γιατί το Galaxy S21, με κωδικό μοντέλου SM-G996B, πέρασε από το GeekBench 5, αποκαλύπτοντας μας τα πρώτα στοιχεία της συσκευής. Η μητρική της συσκευής περιγράφεται ως “exynos2100”, με οκτώ πυρήνες, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς πως δουλεύει ο κάθε πυρήνας. Σύμφωνα με τον Ice Universe, πρόκειται για έναν πυρήνα Cortex-X1, τρεις πυρήνες απόδοσης και τέσσερις πυρήνες χαμηλής κατανάλωσης. Ο βασικός χρονισμός των πυρήνων είναι στα 2.21GHz.

, Samsung Galaxy S21 Exynos: Εμφανίζεται στο GeekBench, ελάχιστα πάνω από τον SD865+

Πέραν των παραπάνω, βλέπουμε ότι τουλάχιστον ένα μοντέλο, λογικά η βασική έκδοση, θα έχει 8GB μνήμης RAM. Όμως, οι επιδόσεις του Exynos 1000 τελικά δεν εντυπωσιάζουν, καθώς μπόρεσε να φτάσει τους 1038 πόντους στο single-core και τους 3060 πόντους στο multi-core test. Για σύγκριση, το Galaxy Note 20 Ultra με Snapdragon 865+ φτάνει τους 960 πόντους στου single-core και 3050 πόντους στο multi-core test.

Με τα παραπάνω καταλαβαίνει κανείς ότι ο Exynos 1000 θυμίζει παραπάνω των τωρινό Snapdragon παρά τις επιδόσεις που περιμένουμε από το επόμενο SoC. Βέβαια, να θυμίσουμε ότι μιλάμε για συσκευή pre-production, χωρίς καν να γνωρίζουμε το κατά πόσο κοντά στο τελικό προϊόν βρίσκεται ή αν έχουν γίνει οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο λειτουργικό σύστημα.

Πηγή, Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris

Μια ζωή τα ίδια χάλια με τους exynos… Στην ουσία είναι μία γενιά πίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.