Samsung Galaxy S21 FE: Ακύρωση της παρουσίασής του

, Samsung Galaxy S21 FE: Ακύρωση της παρουσίασής του

Από ακύρωση σε ακύρωση το πηγαίνει η Samsung για το Galaxy S21 FE, με τις τελευταίες πληροφορίες να μιλούν για οριστικό τέλος. Η αρχική ιδέα της παρουσίασης τον Οκτώβριο φαίνεται να μην πραγματοποιείται τελικά.

Η Samsung θα παρουσίαζε το Galaxy S21 FE στα μέσα Οκτωβρίου σε ειδικό Unpacked event, με πολλές πληροφορίες κατά καιρούς να σημειώνουν ότι το θέμα του event αυτού ήταν το νέο μοντέλο της οικογένειας Fan Edition. Στο εσωτερικό του Galaxy S21 FE αναμένεται να έρθει με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888, τον ίδιο που φορά και το Samsung Galaxy Z Flip 3, το οποίο παρουσιάστηκε κανονικά και ξεκίνησε να κυκλοφορεί στις αγορές.

Παρόλα αυτά, οι αναλυτές εκτιμούν ότι ο πιθανός λόγος ακύρωσης της κυκλοφορίας του Samsung Galaxy S21 FE είναι αυτός ο ίδιος ο επεξεργαστής, λόγω των ελλείψεων που εμφανίζονται στην αγορά. Παραμένει άγνωστο το εάν θα βγει τελικά στην γραμμή παραγωγής το συγκεκριμένο μοντέλο. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι στα μέσα Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Να τα μας!! Μετά τις ελλείψεις του ps5 έχουμε πρόβλημα και με τα κινητά

Θεμίνιο

Το πρόβλημα με τα τσιπάκια προκαλεί προβλήματα σχεδόν παντού, από την αυτοκινητοβιομηχανία, μέχρι την αγορά πλυντηρίων, κινητών…άντε γειά δηλαδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.