Samsung Galaxy S21: Ημερομηνία παρουσίασης και κυκλοφορίας, σύμφωνα με διαρροή

Galaxy S21, Samsung Galaxy S21: Ημερομηνία παρουσίασης και κυκλοφορίας, σύμφωνα με διαρροή

Αν και περιμένουμε όλη τη σειρά Samsung Galaxy S21 να κυκλοφορήσει νωρίτερα, πλέον έχουμε διαρροή για ημερομηνία παρουσίασης και κυκλοφορίας. Οι πληροφορίες έρχονται από τον γνωστό leakster @jon_prosser, ο οποίος μας δίνει και κάποια επιπλέον στοιχεία σχετικά με τις επερχόμενες ναυαρχίδες.

Σύμφωνα πάντα με τον Prosser, η παρουσίαση της νέας σειράς έχει προγραμματιστεί στις 14 Ιανουαρίου 2021, ενώ την ίδια μέρα θα ξεκινήσουν και οι προ-παραγγελίες. Η Samsung θα παρουσιάσει τα Galaxy S21, S21 Plus και S21 Ultra, όπως είδαμε δηλαδή και φέτος. Μάλιστα, ο Prosser αναφέρει πως η ημερομηνία κυκλοφορίας των συσκευών έχει προγραμματιστεί για τις 29 Ιανουαρίου, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την παρουσίαση. Τέλος, οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν σε έξι χρώματα: Black, White, Grey, Silver, Violet και Pink.

Ήδη γνωρίζαμε ότι η σειρά Galaxy S21 θα κυκλοφορήσει αρκετά πιο νωρίς από τις ναυαρχίδες των περασμένων ετών, με όλες τις μέχρι σήμερα πηγές να το επιβεβαιώνουν. Βέβαια, είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακριβής ημερομηνίες, οπότε το βλέπουμε ακόμα διστακτικά, μέχρι τουλάχιστον την ανακοίνωση κάποιου event για επιβεβαίωση της ημερομηνίας παρουσίασης. Τα νέα flagship της εταιρείας αναμένονται με παρόμοιο design, το νέο SoC της Samsung στα 5nm και αναβαθμισμένες κάμερες, ενώ μόνο η Ultra πρόταση θα έρθει με κυρτή οθόνη.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.