Samsung Galaxy S21: Οι πρώτες πληροφορίες για την κάμερα του

, Samsung Galaxy S21: Οι πρώτες πληροφορίες για την κάμερα τουSamsung εργάζεται στην κυκλοφορία των επόμενων ναυαρχίδων της, δηλαδή των smartphone της σειράς Galaxy S21. Μέχρι σήμερα έχουμε ελάχιστες πληροφορίες, όπως τις μπαταρίες των δύο μοντέλων, αλλά και ότι αναμένουμε το κορυφαίο μοντέλο να υποστηρίζει τη γραφίδα S Pen.

Σήμερα ήρθαν καινούργιες πληροφορίες, μέσω της Κορεάτικης ιστοσελίδας The Elec. Σύμφωνα με την πηγή, το Galaxy S21 θα έρθει με τετραπλό σύστημα κάμερας, το οποίο θα αποτελείται από 12MP ultra-wide αισθητήρα, 180MP wide αισθητήρα, 10MP τηλεφακό με 3x οπτικό ζουμ και έναν τηλεφακό τύπου periscope με πάνω από 5x οπτικό ζουμ. Επίσης, η selfie κάμερα της συσκευής θα αναβαθμιστεί στα 40MP.

Δυστυχώς δε γνωρίζουμε αν η πηγή αναφέρεται μόνο στο Galaxy S21 Ultra μοντέλο ή σε όλη τη σειρά Galaxy S21, κάτι που θα μάθουμε μελλοντικά. Επίσης, ακόμη μία πηγή επιβεβαιώνει την υποστήριξη S Pen στη σειρά Galaxy S21, αν και επισημαίνεται ότι θα γίνει μόνο στο κορυφαίο μοντέλο της σειράς S21. Οπότε, θα υπάρχουν τα Galaxy S21, με το Ultra μοντέλο να αναλαμβάνει το ρόλο της σειράς Galaxy Note. Έχουμε ακόμα πολλούς μήνες μέχρι την ανακοίνωση των επόμενων flagship.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φρεαττύδα

Θα θέλατε προφανώς να γράψετε:”έγινε επεξεργασία”
Επεξεργάζεται τον κωδικό,την εισήγηση κτλ.
Δηλαδή το ρήμα είναι αποθετικό και μεταβατικό, όπως πχ :περιποιείται,αισθάνεται,φοβάται κτλ ,παίρνουν αντικείμενα σε αιτιατική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.