Samsung Galaxy S21: Περνάει από το GeekBench χωρίς να εντυπωσιάζει

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21: Περνάει από το GeekBench χωρίς να εντυπωσιάζει

Το επερχόμενο Samsung Galaxy S21 πέρασε από το GeekBench, όμως το score του δε φαίνεται να εντυπωσιάζει. Συγκεκριμένα, είδαμε το μοντέλο SM-G991U, το οποίο αναμένουμε να είναι το απλό μοντέλο της σειράς, εμφανίστηκε στο γνωστό benchmark site με το νέο Snapdragon 888 SoC, όμως είναι πίσω από τον ανταγωνισμό.

Το Galaxy S21 κατάφερε να φτάσει τους 1075 πόντους στο single-core και τους 2916 πόντους στο multi-core test. Αυτό το score είναι αρκετά πίσω από το χθεσινό μοντέλο της Vivo που είδαμε στο GeekBench, καθώς εκεί είδαμε 1135 πόντους single και 3681 πόντους στο multi-core test. Ακόμα χειρότερα είναι τα νούμερα αν τα συγκρίνουμε με το A14 Bionic SoC των iPhone 12.

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21: Περνάει από το GeekBench χωρίς να εντυπωσιάζει

Γνωρίζουμε πως το μοντέλο έχει Snapdragon 888 SoC, λόγω της “lahaina” motherboard. Επιπλέον, βλέπουμε πως ο επεξεργαστής είναι χρονισμένος στα 1.8GHz, με τη μνήμη RAM του βασικού μοντέλου Samsung Galaxy S21 να ανέρχεται στα 8GB. Για όσους δε θυμούνται, ήδη έχουμε τα renders και χαρακτηριστικά για την επερχόμενη ναυαρχίδα.

Όπως πάντα, δε γνωρίζουμε σε τι στάδιο της ανάπτυξης της βρίσκεται η συσκευή. Επιπλέον, περιμένουμε να δούμε καλύτερα αποτελέσματα στο τελικό προϊόν, καθώς θα έχει δεχτεί και το αντίστοιχο optimization. Η νέα σειρά Samsung Galaxy S21 αναμένεται να ανακοινωθεί στα μέσα Ιανουαρίου 2021, ενώ η κυκλοφορία τους αναμένεται λίγες εβδομάδες μετά.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.