Samsung Galaxy S21: Renders της απλής έκδοσης της νέας σειράς

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21: Renders της απλής έκδοσης της νέας σειράς

Αν και χθες είδαμε τα renders του Galaxy S21 Ultra, σήμερα έχουμε και του Samsung Galaxy S21, της απλής έκδοσης δηλαδή της επερχόμενης σειράς. Η πάντα έμπιστη πηγή Onleaks, που μας έφερε και τα χθεσινά renders, μας δίνει μία πρώτη εικόνα της απλής έκδοσης, η οποία φαίνεται να αφήνει αρκετά από τα flagship στοιχεία της Ultra έκδοσης.

Αρχικά, η οθόνη των 6,2 ιντσών είναι πλέον flat, με την γνωστή, κεντρική οπή για τη selfie κάμερα. Τα bezel είναι μικρά και συμμετρικά σε όλη την οθόνη, χωρίς μεγαλύτερο chin στο κάτω μέρος. Στο πίσω μέρος βλέπουμε το νέο camera module, το οποίο φαίνεται να εξέχει ελάχιστα σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα. Εκεί βρίσκομαι τους τρεις αισθητήρες της κάμερας, ενώ το φλας είναι ενσωματωμένο στο housing της συσκευής.

Αν σας φαίνεται περίεργο που έχουμε ήδη renders του Samsung Galaxy S21 και του Ultra να σας θυμίσουμε ότι οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν κυκλοφορία τον Ιανουάριο. Αυτό σημαίνει ότι η νέα σειρά της Samsung θα κυκλοφορήσει αρκετά νωρίτερα από ότι περιμένουμε. Τέλος, αν και υπάρχουν αναφορές για υποστήριξη S Pen στη σειρά, αυτό αφορά μόνο το Ultra μοντέλο.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Μιας και το ιδεατό design είναι για μένα πλέον :

  • εντελώς αμπεζέλιαστο (χωρίς καν το μαύρο περίγραμμα της οθόνης γύρω γύρω)
  • χωρίς punch hole
  • με γωνίες σαν του Νote
  • με πίσω κάμερα που δεν εξέχει

δεν με εντυπωσιάζει αυτό το render. Δεν λέω ότι δεν είναι καλό, απλά είναι 99% ίδιο μπροστά με το Galaxy S10 Lite.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.