Samsung Galaxy S21 Ultra: Τα πρώτα renders του επερχόμενου flagship

Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra: Τα πρώτα renders του επερχόμενου flagship

Μετά τις φήμες για γρηγορότερη κυκλοφορία του Samsung Galaxy S21 Ultra, πλέον έχουμε και τα πρώτα renders του επερχόμενου flagship. Ο γνωστός leakster @onleaks μας φέρνει τις πρώτες εικόνες από τη νέα συσκευή, η οποία φαίνεται να έχει μικρές σχεδιαστικές αλλαγές σε σχέση με το Galaxy S20 Ultra.

Αρχικά, στο μπροστινό μέρος βλέπουμε πάλι την κεντρική οπή για τη selfie κάμερα. Τα bezel περιμετρικά φαίνονται ελάχιστα, ενώ και η οθόνη έχει μικρή κυρτότητα στα πλαϊνά, σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Όπως αναφέρει η πηγή, η οθόνη είναι μεταξύ 6,7 και 6,9 ιντσών. Αν και δε βλέπουμε κάποια θύρα για να μπαίνει το S Pen, η πηγή υποστηρίζει πως η συσκευή θα το υποστηρίζει κανονικά.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε το νέο camera bump, το οποίο είναι ακόμα μεγαλύτερο από το Galaxy Note 20 Ultra. Το Samsung Galaxy S21 Ultra θα έρθει με τετραπλό σύστημα κάμερας, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακριβώς τα χαρακτηριστικά των αισθητήρων. Τέλος, ο Onleaks αναφέρει πως η συσκευή όντως θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο, αρκετά νωρίτερα δηλαδή από τη σειρά Galaxy S20.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AsteriOS SteliOS

Ειμαι χρήστης συσκευών Samsung εδώ και 20+ χρόνια και στα Smartphone από το 1ο Samsung Galaxy S…
Δεν ξετρελάθηκα από το σχεδιασμό και την εμφάνιση και αυτό είναι ξεκάθαρο.
Απορώ αφού είναι απαραίτητο αυτό το τεράστιο εξόγκωμα για τις κάμερες (καλοδεχούμενο αν βελτιώσει 15-25% τις αποδόσεις των NOTE 20 ULTRA & s21 ), γιατί δεν το τοποθετεί στη μέση της πλάτης της συσκευής για συμμετρία και καλή ισορροπία ? ??
Επίσης θέλω να τονίσω πως έχω κουραστεί από καμπυλωτές οθόνες και από τους EXYNOS SOC που είναι πίσω από τους Snapdragon και καταναλώνουν πολύ περισσότερους πόρους της μπαταρίας με αποτέλεσμα τη μέτρια αυτονομία… Τέλος αγαπητή Samsung αν θες να πουλήσεις συσκευές ρίξε την τιμή του S21 ultra στα 999€ με 128gb rom και 8 gb ram. Πρόσθεσε αλλά 100€ για το 256gb με 12gb ram και είσαι κομπλέ

Apo

Δεν το τοποθετει στην μεση λογω μεγεθους μπαταριας.

AsteriOS SteliOS

Ας αλλάξουν σχεδιασμό της motherboard και ας το κάνουν λίγα χιλιοστά πιο παχουλο, για να πετύχουν τη συμμετρία στο πίσω μέρος

SUPS 👨‍⚖️

και να σκεφτεις πριν λιγα χρονια κοροιδευαν το zoom…πλεον μιλαμε για camera bump μεγεθους ψηφιακης φωτογραφικης μηχανης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.