Samsung Galaxy S21 series: Κανένα μοντέλο δε θα υποστηρίζει microSD!

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 series: Κανένα μοντέλο δε θα υποστηρίζει microSD!

Αν και οι μέχρι τώρα πληροφορίες ήθελαν το Ultra μοντέλο να προσφέρει microSD, μία νέα live φωτογραφία επιβεβαιώνει την έλλειψη σε όλα τα Samsung Galaxy S21. Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός @We_The_Techies στο Twitter ανέβασε μερικές νέες εικόνες από τις επερχόμενες ναυαρχίδες, επιβεβαιώνοντας τους φόβους μας.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το Samsung Galaxy S21 Ultra έρχεται με 128GB, 256GB ή 512GB αποθηκευτικού χώρου. Όμως, αναγράφεται ξεκάθαρα ότι δεν υποστηρίζει επέκταση μνήμης, δηλαδή κάρτες microSD, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις δικές μας πηγές. Αυτό σημαίνει ότι λέμε οριστικό αντίο στην επεκτάσιμη μνήμη στις ναυαρχίδες της σειράς, κάτι που ξεκίνησε με το “απλό” Samsung Galaxy Note 20 αλλά και με τα 2 foldable Μοντέλα.

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 series: Κανένα μοντέλο δε θα υποστηρίζει microSD!

Μην ξεχνάμε βέβαια πως η Samsung είχε κάνει την ίδια κίνηση στο παρελθόν με την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S6, όμως η “οργή” του κόσμου έφερε την επιστροφή της microSD στη σειρά Galaxy S7. Δε γνωρίζουμε βέβαια αν θα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο πλέον, καθώς ο αποθηκευτικός χώρος των 128GB είναι για πολλούς αρκετός, ενώ υπάρχει και η επιλογή για OTG.

Πως σας φαίνεται η αφαίρεση της microSD από τη σειρά Galaxy S21;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
superf

“Ας δημιουργήσουμε ένα πρόβλημα για να το λύσουμε του χρόνου! Άλλωστε μας βγήκε μια χαρά με το S6 & S7!”

SUPS 👨‍⚖️

«Εμπρός πίσω»!!!!

Konstantine

Ου δε Πόποτα 🤣

Kon

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να επιστρέψει.
Απο την μια κακο από την άλλη καλό.
Δεν μπορείς να κάνεις επέκταση του χορού αποθήκευσης με λίγα χρήματα από την άλλη όμως η κάρτες μνήμης δημιουργούν προβλήματα πολλές φορές.Ειναι τακτική όλων τον εταιριών.
Θα εξαφανισθούν σύντομα στα flagship.
Τουλάχιστον να έχουν ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο τα 128gb.

Χ

Εχω καρτα της samsung 128GB απο το 2016 εχω κανει απειρες εγγραφες και δουλευει αψογα.τωρα στο θεμα οτι δεν θα υποστηριζουν επεκταση μνημης δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να ξανα παρω samsung.τελος οριστικα.

Γιωργος

σκεφτομουν για αναβαθμιση αλλα χωρις καρτα εξτρα δεν το περνω , εχω το σ7 και με 200gb καρτα μεσα και ειναι βολιδα ! αλλα θελω καλυτερη καμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.