Samsung Galaxy S21 series: Προστασίες οθόνης φανερώνουν ελάχιστα bezel

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 series: Προστασίες οθόνης φανερώνουν ελάχιστα bezel

Με τα Samsung Galaxy S21 να πλησιάζουν, βλέπουμε και τις προστασίες οθόνης των επερχόμενων μοντέλων που μας φανερώνουν ελάχιστα bezel. Ο γνωστός leakster Ice Universe ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram τα εν λόγω protective films και έχουμε μία καλύτερη εικόνα της διαφοράς μεγέθους των μοντέλων.

Όπως γνωρίζαμε, το Samsung Galaxy S21 θα έρθει με οθόνη 6,3 ιντσών, το Plus με 6,7 ιντσών οθόνη ενώ το Ultra θα φτάσει τις 6,9 ίντσες. Αυτό που βλέπουμε είναι πως τα bezels είναι ελάχιστα σε όλα τα μοντέλα, όμως μόνο στο Ultra φαίνονται συμμετρικά. Στα υπόλοιπα δύο μοντέλα βλέπουμε ελάχιστα μεγαλύτερο chin από ότι top bezel, αν και δύσκολα μπορεί κάποιος να τα διαχωρίσει.

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 series: Προστασίες οθόνης φανερώνουν ελάχιστα bezel

Μη ξεχνάμε πως η σειρά Samsung Galaxy S21 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 14 Ιανουαρίου, οπότε είναι φυσικό να έχουμε ήδη σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες για τις συσκευές. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες είδαμε νέα renders αλλά και τις τιμές των επερχόμενων μοντέλων. Τέλος, η έκδοση με Snapdragon 888 πέρασε από το Geekbench, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.