Samsung Galaxy S21: Θα έρθουν τρεις εκδόσεις, μόνο μία με κυρτή οθόνη

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21: Θα έρθουν τρεις εκδόσεις, μόνο μία με κυρτή οθόνη

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες θα κυκλοφορήσουν τρεις εκδόσεις του Samsung Galaxy S21, με μόνο μία να έρχεται με κυρτή οθόνη. Οι παραπάνω πληροφορίες ήρθαν από τον Ice Universe, ο οποίος μας δίνει νέες πληροφορίες για τα νέα flagship της Samsung, τα οποία αναμένουμε να κυκλοφορήσουν αρκετά νωρίτερα.

Αρχικά, ο Ice Universe μας γνωστοποιεί πως θα κυκλοφορήσουν τρεις εκδόσεις του επερχόμενου Samsung Galaxy S21. Το απλό Galaxy S21 καθώς και το S21+ θα έρθουν με flat οθόνες, σε αντίθεση δηλαδή με το τι γίνεται μέχρι σήμερα. Από την άλλη το Galaxy S21 Ultra θα έρθει με κυρτή οθόνη, στοιχείο που διαφοροποιεί ακόμα παραπάνω τα υπόλοιπα μοντέλα από το πραγματικό flagship της εταιρείας, καθώς περιμένουμε και υποστήριξη S Pen στο εν λόγω μοντέλο.

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21: Θα έρθουν τρεις εκδόσεις, μόνο μία με κυρτή οθόνη

Πέραν των παραπάνω, υπάρχει ένα μπέρδεμα σχετικά με την ονομασία των προϊόντων. Όπως και ο Ice Universe, κάποιες πηγές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο η σειρά να ονομαστεί S30 και όχι S21. Τέλος, έχουμε ένα render του Samsung Galaxy S21 Ultra, το οποίο μας παρουσιάζει τα συμμετρικά και ελάχιστα bezel που θα έχει η συσκευή, ενώ ακόμα και το chin στο κάτω μέρος πετυχαίνει να είναι ελάχιστο.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Oh hi Mark

Κουκλί.

Μάκης

Για να δούμε λοιπόν, θα έχει όντως υποστήριξη S Pen!!

Last edited 3 years πριν by Μάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.