Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή

Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή

Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή

Η εκδήλωση Unpacked της Samsung αναμένεται στις 9 Φεβρουαρίου αλλά οι συνεχείς διαρροές μας έχουν αποκαλύψει πολλά για τη σειρά Galaxy S22 και τα tablet της σειράς Galaxy Tab S8.

Τώρα, μια νέα διαρροή από τον χρήστη του Twitter Dohyun Kim (@dohyun854) έρχεται να αποκαλύψει τα πάντα. Η τεράστια διαρροή φέρνει στη δημοσιότητα πάρα πολλές εικόνες -πιθανότατα screenshots από την ενημερωτική παρουσίαση των media.

Τα νέα Samsung Galaxy S22 θα είναι… επικά!

Μάθε πρώτος τα πάντα για αυτά στο You.gr

Στις παρακάτω εικόνες βλέπουμε τα Galaxy S22, Galaxy S22+ και Galaxy S22 Ultra με κωδικές ονομασίες R0, G0 και B0, αντίστοιχα (όλη η σειρά S22 έχει την κωδική ονομασία “Rainbow”).

Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή

Και ακολουθούν εικόνες για τα Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ και Galaxy Tab S8 Ultra.

Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή

Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή Samsung, Samsung Galaxy S22 series και Galaxy Tab S8: Δεν έμεινε τίποτα κρυφό με την τελευταία διαρροή

Ο leakster ανάρτησε ακόμα τα επίσημα βίντεο εισαγωγής. Αρχικά βλέπουμε ένα για τα smartphone Galaxy S22, το οποίο, ωστόσο, δεν έχει καθαρή εικόνα και έχει αλλαγμένη μουσική.

Το βίντεο του Galaxy Tab S8 έχει επίσης διαφορετική μουσική, αλλά εδώ η εικόνα είναι καθαρή.

Από τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνεται ότι τα smartphone Galaxy S22 (εκτός από το μοντέλο vanilla) και τα Galaxy Tab S8 θα υποστηρίζουν φόρτιση 45 W. Πρέπει να θυμόμαστε, βέβαια, ότι πρέπει να αγοράσουμε ξεχωριστά τον προσαρμογέα ισχύος 45 W για να έχουμε αυτές τις ταχύτητες φόρτισης.


Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Δηλαδή από ότι βλέπω διέρρευσε σχεδόν όλη η παρουσίαση! Αν δεν έγινε ξεπίτηδες θα πέσουν κεφάλια.

NatPap

full εκδοση διαρροης!
οποτε να μη περιμενουμε τη παρουσιαση του να περιμενουμε να ερθει εδω στα καταστηματα να το δουμε απο κοντα πως θα ειναι αυτο το καλυτερο που λενε πια με τις διαρροες!
οσο θα ειναι με αυτη τη τιμη δεν με τραβαει και πολυ και θα παραμεινω στο galaxy NOTE 8 που ειναι αρκετα καλο για καιρο ακομα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.