Smartphones

Samsung Galaxy S22 Ultra: Αναφορές για προβλήματα με το GPS

Ευρωπαίοι κάτοχοι του Samsung Galaxy S22 Ultra αναφέρουν προβλήματα με τη λειτουργία του GPS. Η Samsung εμφανίζεται να αναγνωρίζει το πρόβλημα και να υπόσχεται ότι σύντομα θα επιδιορθωθεί.

Το πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει στη λήψη του σήματος GPS από το Samsung Galaxy S22 Ultra, τουλάχιστον σε κάποιες συσκευές που βρίσκονται σε λειτουργία στην Ευρώπη. Τα προβλήματα έχουν αναφερθεί σε forum, με τους διαχειριστές τους να αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν τα προβλήματα αυτά. Υπάρχουν αναφορές για προβλήματα στη λειτουργία των Google Maps και του Waze, τα οποία δεν μπορούσαν να διορθωθούν με την επανεκκίνηση του τηλεφώνου.

Οι διαχειριστές του forum της κοινότητας των κατόχων των συσκευών αναγνώρισαν ότι υπάρχει ζήτημα, ενώ η ενημέρωση προς τους κατόχους των Samsung Galaxy S22 Ultra ήταν ότι η εταιρεία έχει εντοπίσει το εν λόγω πρόβλημα, το οποίο έχει να κάνει με το λογισμικό και όχι με το υλικό. Μάλιστα, η επίσημη ενημέρωση είναι ότι σύντομα θα διατεθεί ένα software update που θα διορθώνει το πρόβλημα.

Εάν είστε μία ή ένας από τους τυχερούς ιδιοκτήτες ενός Samsung Galaxy S22 Ultra έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα με τη λειτουργία του GPS;

Σχόλια

  • Επιτέλους το αναγνώρισαν. Αλλά δεν είναι το μόνο σοβαρό πρόβλημα δυστυχώς. Έχει σοβαρό πρόβλημα επίσης στις κλήσεις. Και κολλήματα οθόνης σε πολλούς. Δεν μπορούμε να λάβουμε κλήσεις. Πολλά θέματα σοβαρά για τόσο ακριβό κινητό. ευελπιστώ να διορθωθουν γρήγορα και να μας αποδείξει πως αξίζει που το επιλέξαμε.

      • Οπο κ βιβο ειναι ο πατερας μας;;
        Τη λες παλι ρε σαχλαμαρα ανιδεε;;
        Επειδη πουλανε παραπανω;;
        Οι περισσοτερες απο τις μισες πωλησεις τους ειναι στην εγχωρια αγορα! Εκει που η sony δεν γινεται να πουλήσει!

  • Το σημαντικότερο όλων όμως είναι το πρόβλημα με τις κλήσεις. Πρέπει να λυθεί το πρόβλημα. Η μοναδική περίπτωση για να μπορέσεις να λάβεις κλήση είναι μετά από επανεκκίνηση για ένα 5λεπτο. Μετά τέλος πάλι. Δεν επιτρέπεται τέτοιο λάθος σε ένα τηλέφωνο που κοστίζει 1500€

  • Το προβλημα με τις κλησεις συνεχιζεται και σε καποιον αλλο η μονο σε μενα?Ευχαριστω

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.