Samsung Galaxy S23: Πόσο ανθεκτικό είναι σε σύγκριση με το Galaxy S22;

samsung galaxy s23, Samsung Galaxy S23: Πόσο ανθεκτικό είναι σε σύγκριση με το Galaxy S22;

To “καταστρεπτικό” κανάλι του Youtube, Allstate Protection Plans (πρώην SquareTrade), δοκιμάζει την ανθεκτικότητα τωνGalaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra.

Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην απόδοση του ανακυκλωμένου γυαλιού και των πλαστικών υλικών που χρησιμοποίησε η Samsung στην κατασκευή της τελευταίας της σειράς.

Κάθε συσκευή υποβλήθηκε σε δύο πτώσεις με τη βοήθεια εργαλείου από ύψος σχεδόν δύο μέτρων. Η μία έριξε τη συσκευή με την πλευρά της οθόνης και η άλλη με την πλευρά της πλάτης.

Το S23 Ultra αναδείχθηκε το μαύρο πρόβατο της παρέας. Στη δοκιμή της οθόνης, η συσκευή παραλίγο να τη σκαπουλάρει αφού προσγειώθηκε σε μια από τις καμπύλες άκρες του – κάτι που μπορεί να περιόρισε το μεγαλύτερο μέρος της ζημιάς σε μια μόνο γωνία του γυαλιού της οθόνης. Η πτώση του στο πίσω μέρος γρατσούνισε την κύρια επιφάνεια, αλλά κατέστησε την κύρια κάμερα εντελώς άχρηστη με το μεγαλύτερο μέρος της πρόσκρουσης να χτυπά το φακό.

Το S23 είχε βαθουλώσει το πλαίσιο αλουμινίου του, αλλά κατά τα άλλα δεν έπαθε ζημιά. Το S23+ υπέστη σημαντική ζημιά στο γυαλί της οθόνης του, όπως και το S23 Ultra, αν και σε μικρότερο βαθμό. Και οι τρεις συσκευές εξακολουθούσαν να λειτουργούν πλήρως.

Η σειρά Galaxy S23 χρησιμοποιεί Corning Gorilla Glass Victus 2. Το 22% του γυαλιού στο προϊόν προέρχεται από ανακυκλωμένες πηγές μετά την κατανάλωση, ενώ ένα μικρό μέρος του πολυεστερικού υποστρώματος είναι κατασκευασμένο από πλαστικό από τον ωκεανό. Η Corning προωθεί το Victus 2 ότι προσφέρει μερικές από τις καλύτερες επιδόσεις της εταιρείας μέχρι σήμερα σε πτώσεις από περίπου ένα μέτρο σε σκυρόδεμα.

Συμπερασματικά, η σειρά S23 δεν υστερεί σε σύγκριση με τη σειρά S22 όσον αφορά τις διαρκείς πτώσεις, παρά τα ανακυκλωμένα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της.

Αυτό που μένει, ωστόσο, είναι πως οι συσκευές χρειάζονται μία καλή θήκη προστασίας προκειμένου να αισθάνεστε ασφαλείς σε περίπτωση πτώσης.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αθανάσιος

Αν πέσει,η συσκευή στην καλύτερη θα χρυπηθεί,
την έχω πατήσει με πολλές συσκευές και μετά δεν είχα όρεξη να του,βάλω θήκες.
Τώρα θήκη από το άνοιγμα του S23 Ultra

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.