Samsung Galaxy S23 Ultra: Νέα ενημέρωση βελτιώνει τη νυχτερινή φωτογραφία

samsung galaxy s23 ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra: Νέα ενημέρωση βελτιώνει τη νυχτερινή φωτογραφία

Το Galaxy S23 Ultra της Samsung ήταν – και συνεχίζει να είναι – μια κορυφαία επιλογή smartphone από την κυκλοφορία του.  Ο νέος αισθητήρας 200 MP άνοιξε νέους ορίζοντες στη φωτογραφία, δίνοντας τη δυνατότητα να τραβήξουμε φωτογραφίες RAW με υψηλή λεπτομέρεια και βελτίωσε την απόδοση τη νύχτα.

Όταν είναι σε Night Mode, θα κάνει bining τα pixel σε ομάδες των 16, δίνοντας φωτογραφίες 12 MP που τραβήχτηκαν με εξαιρετικά μεγάλα pixel ικανά να συλλέγουν περισσότερο φως.

Οι νυχτερινές φωτογραφίες είναι πιο φυσικές εδώ από ότι στο Galaxy S22 Ultra και τώρα η Samsung φαίνεται πως εστιάζει στην περαιτέρω βελτίωση της νυχτερινής απόδοσης.

Ο διάσημος leaker για προϊόντα της Samsung Ice Universe υποστηρίζει ότι γνωρίζει για μια έκδοση beta επερχόμενης ενημέρωσης που θα κάνει ακριβώς αυτό.

Για την καλύτερη απόδοση της κάμερας η εταιρεία ίσως ασχοληθεί με τις επιδόσεις της ultrawide και της telephoto, καθώς αυτές υστερούν συγκριτικά με τον κύριο αισθητήρα 200 MP στις σκοτεινές σκηνές.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured WhatsApp

WhatsApp: Ίσως θα μπορείτε να μοιράζεστε την οθόνη σας σε μια βιντεοκλήση

Το WhatsApp είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές κρυπτογραφημένων μηνυμάτων παγκοσμίως έχοντας προσθέσει πολλές λειτουργίες.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi Redmi Note

Xiaomi Redmi Note 12T Pro: Ντεμπούτο με Dimensity 8200 και 144Hz LCD

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi Note 12T Pro, τον διάδοχο του Redmi Note 11T Pro του περασμένου έτους, με chipset Dimensity 8200 Ultra.

Smartphones featured Google Google Pixel

Pixel Fold: Η Google ετοίμαζε και δεύτερο foldable αλλά το ακύρωσε

Oι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και πολύ καιρό ότι η Google εργαζόταν σε δύο foldable smartphones αποδεικνύεται ότι ήταν αληθινές.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Θα επιτρέπει σύντομα στους χρήστες να βάζουν username

Το WhatsApp φέρεται να εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα «Usernames του WhatsApp» που θα επιτρέπει στους χρήστες να διαλέγουν username.