Samsung Galaxy S23 Ultra: Ώρα για τεστ αντοχής και teardown

galaxy s23 ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra: Ώρα για τεστ αντοχής και teardown

Ήρθε η ώρα για το ολοκαίνουργιο Samsung Galaxy S23 Ultra να περάσει τεστ αντοχής και να υποβληθεί σε teardown από τo PBKreviews. Πόσο ανθεκτικό είναι; Είναι πιο εύκολο να επισκευαστεί από τους προκατόχους του.

Ξεκινώντας από το τεστ ανθεκτικότητας, το τηλέφωνο διατηρεί την πλήρη λειτουργικότητά του μετά από τρία λεπτά βύθισης στο νερό, αποδεικνύοντας ότι η πιστοποίηση ΙΡ68 κάνει δουλειά.

Η οθόνη Gorilla Glass Victus 2 επιβιώνει από γρατσουνιές νομισμάτων, ενώ δείχνει γρατσουνιές στο επίπεδο 8 και βαθύτερες αυλακώσεις στο επίπεδο 9 του Mohs. Η πλάτη και οι κάμερες του S23 Ultra παρουσιάζουν ίδια επίπεδα αντίστασης στις γρατσουνιές.

Ρίχνοντας τη συσκευή από το ύψος της μέσης απευθείας σε σκυρόδεμα, ράγισε η οθόνη, ενώ και η πλάτη ράγισε σε δεύτερο τεστ πτώσης από το ίδιο ύψος. Πέρα από το αισθητικό κομμάτι, η οθόνη και τα υπόλοιπα εξαρτήματα του τηλεφώνου παραμένουν πλήρως λειτουργικά.

Προχωρώντας στο teardown, φαίνεται ότι η Samsung έχει κάνει την αντικατάσταση μπαταριών λίγο πιο εύκολη, ενώ όλα τα εύκαμπτα καλώδια και οι σύνδεσμοι έχουν τακτοποιημένη σήμανση, γεγονός που κάνει τη διαδικασία επισκευής πολύ πιο εύκολη.

Επίσης φαίνεται καλύτερα ο νέος μεγαλύτερος θάλαμος ατμών στα 5:20 και 6:40. Το Galaxy S23 Ultra κερδίζει βαθμολογία επισκευασιμότητας 9/10.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.