Samsung Galaxy S23 Ultra: Υποβάλλεται σε ακόμα ένα τεστ αντοχής

samsung galaxy s23 ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra: Υποβάλλεται σε ακόμα ένα τεστ αντοχής

Μετά το τεστ αντοχής και το teardown από το PBKreviews, το Samsung Galaxy S23 Ultra υποβάλλεται σε νέα βασανιστήρια από τον Zack του JerryRigEverything.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που ουσιαστικά εφηύρε αυτά τα τεστ και τώρα ήρθε η ώρα να πει τη γνώμη του για το νέο high-end smartphone της Samsung.

Το τεστ ξεκινά με τη δοκιμή γρατσουνιών στο γυαλί, από την οποία φαίνεται ότι σημάδια αρχίζουν να εμφανίζονται στο επίπεδο 6 στην κλίμακα σκληρότητας Mohs, ενώ στο επίπεδο 7 υπάρχουν βαθύτερες αυλακώσεις.

Τα πλαϊνά είναι μεταλλικά, όπως και τα κουμπιά. Η οθόνη αντέχει στο κάψιμο για περίπου ένα λεπτό και στη δοκιμή κάμψης δεν προκαλείται κανένα απολύτως πρόβλημα στη συσκευή, ανεξάρτητα από την πλευρά που θα προσπαθήσετε να τη λυγίσετε.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης Ρήγας

Ποτέ μα ποτέ πραγματικά δέν κατάλαβα τί νόημα έχουν τέτοιου είδους δοκιμασίες σέ ένα κινητό, εάν ήταν ασπίδα θά ήταν απολύτως φυσιολογικό ώστε νά δούμε τήν αντοχή της όμως άς μού επιτραπεί νά πώ ότι κάποιοι δουλειά δέν έχουν καί δουλειά βρήκαν.
Καί βέβαια περιττό νά πώ ότι δέν είδα τό βίντεο τής δοκιμασίας.
Συγχαρητήρια στόν εφευρέτη.

Δημητρης

Ο άνθρωπος είναι μάγκας. Δημιούργησε μία ανάγκη σε μερικούς καταναλωτές που δεν την είχαν σκεφτεί ποτέ. Για εμένα και εσένα φυσικά είναι μία μπούρδα. Έλα όμως που για κάποιους δεν είναι…Το ίδιο λένε και μερικοί για το Dxomark, λογισμικά benchmarking κ.λπ.
Πάντως γέλασα πολύ με την “ασπίδα”. Να είσαι καλά φίλε!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.