Samsung Galaxy S24: Πληροφορίες για τις τιμές της νέας σειράς

Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24: Πληροφορίες για τις τιμές της νέας σειράς

Δημοσίευμα κορεατικού ειδησεογραφικού πρακτορείου δίνει πληροφορίες για την τιμή που θα έχουν τα μοντέλα της σειράς Galaxy S24 της Samsung. Σύμφωνα με αυτές, τα νέα μοντέλα θα έχουν τις ίδιες τιμές με τους προκατόχους τους.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο τεχνολογικός κολοσσός θεωρεί πως μπορεί να ενισχύσει τις πωλήσεις σε μια αγορά που ανακάμπτει, ενώ παραμένει ανταγωνιστικός προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες στην ίδια ή χαμηλότερη τιμή από τους ανταγωνιστές του.

Στόχος της Samsung είναι να πετύχει 10% περισσότερες πωλήσεις από πέρυσι με αποστολή 33 εκατομμυρίων κομματιών συνολικά.

Στη διατήρηση των τιμών της βοηθάει το γεγονός ότι χρησιμοποίησε το τσιπ Exynos 2400 για τα μοντέλα vanilla και Plus σε ορισμένες αγορές. Ωστόσο, το Galaxy S24 Ultra λέγεται ότι είναι εξοπλισμένο με Snapdragon 8 Gen 3 παντού.

Παράλληλα, ένα άλλο δημοσίευμα επιβεβαιώνει τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων μέσω δορυφόρου για έκτακτη ανάγκη για τα Galaxy S24. Το screenshot που διέρρευσε καταρρίπτει κάθε αμφιβολία δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι το τηλέφωνο Galaxy S24 που δεν έχει κατονομαστεί υποστηρίζει μηνύματα έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφορικής σύνδεσης, όπως τα πιο πρόσφατα iPhone.

Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24: Πληροφορίες για τις τιμές της νέας σειράς

Η αναφορά υπονοεί πως όλα τα τηλέφωνα Galaxy S24 θα υποστηρίζουν τη νέα λειτουργία έκτακτης ανάγκης, ανεξάρτητα από το chipset. Η Samsung πληροί τα πρότυπα 3GPP για μια τέτοια σύνδεση με τη σειρά Galaxy S24, ωστόσο πρέπει να δούμε αν θα κάνει διαθέσιμη τη δυνατότητα σε όλες τις αγορές εξαρχής.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.