Samsung Galaxy S24: Η Qualcomm επιβεβαιώνει τον διαχωρισμό Exynos-Snapdragon

Smartphones
Samsung Galaxy S24

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qualcomm, Cristiano Amon, επιβεβαίωσε αναφορές που θέλουν τα επερχόμενα Samsung Galaxy S24 να διαθέτουν chipset Snapdragon 8 Gen 3 και Exynos 2400.

Μιλώντας σε μια τηλεδιάσκεψη για την αναφορά κερδών, είπε ότι η Qualcomm θα αποκτήσει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς της σειράς Galaxy S24, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο. Αυτή η δήλωση πιθανότατα υπονοεί ότι οι φήμες πως το Galaxy S24 Ultra θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά τον Snapdragon 8 Gen 3 (την ειδική έκδοση για Galaxy), ανεξάρτητα από την αγορά που θα κυκλοφορεί, είναι αληθινές.

Ο Amon δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις, αλλά η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται. Η δήλωσή του σχετικά με το μεγαλύτερο μέρος του μεριδίου αγοράς μοιάζει λογική, δεδομένου ότι το Galaxy S Ultra είναι το τηλέφωνο της σειράς S με τις υψηλότερες εισπράξεις και ότι οι πληροφορίες θέλουν τις μονάδες S24 της Βόρειας Αμερικής να έρχονται με Snapdragon 8 Gen 3. Οι ίδιες αναφορές θέλουν μόνο τα κορεατικά και ευρωπαϊκά Galaxy S24 και S24+ να διαθέτουν το Exynos 2400.

Η Samsung έδωσε και μια γεύση από την τεχνολογία ISOCELL Zoom Anyplace του Galaxy S24 Ultra, που τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 8 Gen 3, υπονοώντας ξανά ότι το Ultra θα φοράει μόνο Snapdragon.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
xarisgru1

Αν καταλαβα καλα, πάλι οι “φτωχοι συγγενεις” της απλης σειρας S και S+ θα είναι η Ευρωπη!

Αλέξανδρος

Σωστά κατάλαβες😏

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ