Samsung Galaxy S24: Η Qualcomm επιβεβαιώνει τον διαχωρισμό Exynos-Snapdragon

Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24: Η Qualcomm επιβεβαιώνει τον διαχωρισμό Exynos-Snapdragon

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qualcomm, Cristiano Amon, επιβεβαίωσε αναφορές που θέλουν τα επερχόμενα Samsung Galaxy S24 να διαθέτουν chipset Snapdragon 8 Gen 3 και Exynos 2400.

Μιλώντας σε μια τηλεδιάσκεψη για την αναφορά κερδών, είπε ότι η Qualcomm θα αποκτήσει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς της σειράς Galaxy S24, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο. Αυτή η δήλωση πιθανότατα υπονοεί ότι οι φήμες πως το Galaxy S24 Ultra θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά τον Snapdragon 8 Gen 3 (την ειδική έκδοση για Galaxy), ανεξάρτητα από την αγορά που θα κυκλοφορεί, είναι αληθινές.

Ο Amon δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις, αλλά η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται. Η δήλωσή του σχετικά με το μεγαλύτερο μέρος του μεριδίου αγοράς μοιάζει λογική, δεδομένου ότι το Galaxy S Ultra είναι το τηλέφωνο της σειράς S με τις υψηλότερες εισπράξεις και ότι οι πληροφορίες θέλουν τις μονάδες S24 της Βόρειας Αμερικής να έρχονται με Snapdragon 8 Gen 3. Οι ίδιες αναφορές θέλουν μόνο τα κορεατικά και ευρωπαϊκά Galaxy S24 και S24+ να διαθέτουν το Exynos 2400.

Η Samsung έδωσε και μια γεύση από την τεχνολογία ISOCELL Zoom Anyplace του Galaxy S24 Ultra, που τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 8 Gen 3, υπονοώντας ξανά ότι το Ultra θα φοράει μόνο Snapdragon.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
xarisgru1

Αν καταλαβα καλα, πάλι οι “φτωχοι συγγενεις” της απλης σειρας S και S+ θα είναι η Ευρωπη!

Αλέξανδρος

Σωστά κατάλαβες😏

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.