Samsung Galaxy S III, Θα φτάσει τα 30 εκατομμύρια πωλήσεις εντός του 2012

Το ότι το Samsung Galaxy S III τα πηγαίνει περίφημα από άποψη πωλήσεων το έχει ήδη επιβεβαιώσει η Samsung με την ανακοίνωσή της ότι το smartphone έχει ξεπεράσει τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Τώρα η εταιρεία εκφράζει την πεποίθησή της ότι άλλα 10 εκατομμύρια Galaxy S III θα πωληθούν μέχρι το τέλος του 2012.

Μπορεί κάποιοι να πουν ότι η αισιοδοξία της Samsung είναι υπερβολική, αλλά το σίγουρο είναι ότι το Android smartphone πουλάει σαν… ζεστό ψωμί. Αισιοδοξία εκφράζεται και για το Galaxy Note II, το οποίο αναμένεται να σημειώσει διπλάσιες πωλήσεις σε σχέσεις με τον προκάτοχό του που είχε πουλήσει 10 εκατομμύρια κομμάτια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η NPD Display Search προβλέπει ότι φέτος θα πουληθούν 567 εκατομμύρια smartphones στον κόσμο, νούμερο που προβλέπεται να έχει διπλασιαστεί μέχρι το 2016.

, Samsung Galaxy S III, Θα φτάσει τα 30 εκατομμύρια πωλήσεις εντός του 2012

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
souzero

εχω το ιiphone4s και εδώ και καιρό άκουγα για το s3 ότι και καλά είναι πολύ καλό και καλητερο από κάθε iphone αλλά έλεγα σιγά μην ισχει σήμερα ο φίλος μ αγοράσε το s3ʹ και μόλις το είδα και το ψαχουλεψα λίγο , ένιωσα το μεγαλητερω ζωαδη που υπήρξε ποτέ εχω δει κινητά και κινητά αλλά σαν αυτό το αναθεματισμένο δεν εχω ξαναδεί έλεος σορρυ apple funs αλλά είναι ετη φωτός μπροστά!

Προβατοπουλακης

@souzero Καλα…. Τα λεμε σε 2 ωρες 😉

nikmour

Καλά ρε προβατοπουλάκη τι κατάλαβες και απάντησες κιόλας?

dimitris91

Εννοείται πως θα τις φτάσει…εδώ έπεισε εμένα που ήμουν ορκισμένος μέχρι 4inch αυστηρά!

Πανος Σομπολος

@souzero φιλε πρεπει να ξαναπας σχολειο

souzero

Πανος Σομπολος @ file ta grafo me greeklish sti metafrasei sto google epidi barieme!

Κώστας Βλαχάκης

Κρατήστε επίπεδο παιδιά. Κουβέντα κάνουμε, μην προσβάλετε ο ένας τον άλλο.

κωστασ

καθηστε κοροιδα να πληρωνετε εναν κουβα λεφτα και να βγαζουν οι πολυεθνικες τρελα κερδη.α επι τη ευκαιρια τουτο δω σας θυμιζει κατι;σαν καποιο να μοιαζει και στα μισα λεφτα.μα ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα;https://android-sale.com/kungfu-k3.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.