Samsung Galaxy S4 Zoom, Ελλάδα κυκλοφορεί τον Ιούλιο με τιμή 550 ευρώ

Αρχές Ιουλίου αναμενεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το φωτογραφικό κινητό Samsung Galaxy S4 Zoom και με τιμή 550 ευρώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog. Το υβρίδιο cameraphone με το μεγάλο φακό και το δαχτυλίδι για το οπτικό Zoom 10x (γίνεται χειροκίνητα, όχι μηχανικά) είναι μια νέα κατηγορία που δοκιμάζει η Samsung.

Samsung Galaxy S4 Zoom πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S4 Zoom Ελλάδα τιμή, Samsung Galaxy S4 Zoom, Ελλάδα κυκλοφορεί τον Ιούλιο με τιμή 550 ευρώ

Samsung Galaxy S4 Zoom Ελλάδα τιμή, Samsung Galaxy S4 Zoom, Ελλάδα κυκλοφορεί τον Ιούλιο με τιμή 550 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
naxiand

ενδιαφερον, αλλα χωρις auto focus δεν……..,μονο αν ειχε view finder αλλα και παλι δυσκολα…….

David

Για να καταλαβω τωρα αυτο ειναι κινητο φωτογραφικη μηχανη???

Panos - Volos

Μην τα μπερδεύεις. Αutofocus έιναι. Το ζοομ είναι χειροκίνητο.

Ιωάννης

AXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXA γελάω….με 550 ευρώ παίρνεις την top για την κατηγορία της τώρα πια D3200 της Nikon…όποιος τα δώσει….τι να πω,απλά για λύπηση.

Τιμή 550 ευρώ!Οχι μην πάρετε μια dlsr,πάρτε ένα κινητό που είναι και κάμερα και οι δυνατότητες της αντιστοιχούν σε κάμερα compact 150 ευρω…

naxiand

α, ναι sorry το zoom ειναι, αλλα και παλι ο τροπος που κρατιεται μια τετοια μηχανη (δηλαδη και με τα 2 χερια απο τις ακρες, δεν ειναι dslr ή εστω compact , με σκοπευτρο, αλλαζει το κρατημα) πιστευω δεν βολευει..

Ηλίας

Πολύ ενδιαφέρον project! Πάντως για κάποιον που ασχολείται με την φωτογραφία δεν τίθεται θέμα να φύγει από τις dslr και να έρθει σε αυτό το κινητό, θα κάνει πωλήσεις σε όσους δεν θέλουν να κουβαλάνε και φωτογραφική (απλή) και κινητό με δυνατότητες. Σχολιάζω για dslr λόγω τιμής, για point and shoot δεν γίνεται λόγος!

Νιο

Χχαχαχαχα. μια compact φωτογραφικη με android. Τι να πω? Εγω θα ντρεπομουν να μιλησω με αυτο το πραγμα. θα φοβαμαι μην βγαλω κανενος το ματι.

Zois

Αν αυτο το βγαζει για να κερδισει τους αγοραστες του HTC one dual sim τοτε πρεπει να το ξανασκεφτεί!!!!

Θανάσης

φίλε zois,
η συγκριση σου ατοπη.ειναι σαν να συγκρινεις μηλα με φραουλες…ναι ειναι και τα δυο φρουτα,αλλα εως εκει…τπτ παραπανω!

Pantzos

Να πω κάτι και αν έχω λάθος μου το λέτε.
Έχω το Xperia P το έχω πάρει με 250 και ασχέτως τα τεχνικά χαρακτηριστικά έχει 8αρα κάμερα ποιος ο λόγος ένας άνθρωπος που έχει ένα κινητό με μια καλή κάμερα 5 η 8 megapixel γιατί να πάει να το πάρει το s4 zoom κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει εντάξει αν ο άλλος είναι φωτογράφος οκ

φιλικά χωρείς παρεξήγηση

mitsos

οτι ασχημοτερο κ ακυροτερο εχει εμφανιστει ποτε στον τομεα της κινητης τηλεφωνιας.Δεν πεζεται αυτη η σαμσουνγκ,πηρε οτι παλιες καμερες της ειχαν απομεινει,πηρε κ οτι ξεμυνε απ την σειρα Galaxy τα κολησε κ σου λεει μετα παρε galaxy s4 zoom με 550ε.ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Panagiotis

Το επόμενο project ειναι το S4 iron, ατμοσιδερο Samsung με οθόνη 4,7 στο πάνω μέρος, 8πυρηνο με τεχνολογία σίδερωματος με τα μάτια και handsfree για να μην το κολάτε στο αυτί για να μιλήσετε γιατί μπορεί να καίει…..φοβερό….

andreas kor

@Panagiotis
χααχαχχαχαχαχα εγραψες φιλε!!! Μην δινεις ιδεες στην samsung.. 😛

zois

Θαναση κοιτα πως εχει το πραμα για μενα εχει λογικη τωρα αν εσυ δν το βρισκεις σωστο οκ!!!

κωνσταντινος

καλα μου κανετε πλακα με 550 ευρο περνο την καλυτερη φοτογραφικη μηχανη

ΚΩΣΤΑΣ

Με 550 ευρω παίρνεις την καλυτερη φωτογραφική μηχανή, απλώς οταν θα την χρειαστεις δεν θα την έχεις μαζί σου… Ενω το κινητό το έχεις πάντα μαζί σου. Γιατι δεν μπορείτε να καταλαβετε μερικοί ότι αυτό το κινητό απευθύνεται σε άτομα που θέλουν παντα μια καλή φωτ/φικη μηχανή μαζί τους για να βγαζουν καλες φωτό ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ και όχι όταν πάνε διακοπές στην Σαντορίνη με το μωρό… Οι Ελληνάρες ξερόλες στην κριτική πρώτοι…

Pol

Σωστος ο ΚΩΣΤΑΣ !

Νίκος

πολυ σωστο σε βρίσκω φιλε Κώστα!
εμενα προσωπικά μαρέσει πολύ η ιδέα που εβγαλε η σαμσουγκ,διοτι βολέυει τους ανθρωπους να κουβαλάνε το κινητό τους και συγχρόνος να εχουν και μιας καλης ποιότητας κινητό!
εγώ ως ερασιτέχνης φωτογράφος το βρίσκω πολυ βολικό.πέρα απο αυτο δεν γνωρίζω αν ειναι καλο κατα την χρήση του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.