Samsung Galaxy S4 Zoom, Οι βασικές λειτουργίες μέσα από ένα lifestyle video

Το Samsung Galaxy S4 Zoom είναι το πρώτο smartphone με φακό με οπτικό ζουμ 10x και έρχεται να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία camera phones με advanced τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες που βέβαια έχουν επίπτωση στο αυξημένο μέγεθος και βάρος. Το Galaxy S4 Zoom ενσωματώνει οθόνη 4.3 ιντσών LCD, διπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 1.5GB και αισθητήρα CMOS 16 Megapixel. Δειτε το βίντεο που ακολουθεί και ανακαλύψτες τις βασικές του λειτουργίες.

Το Samsung Galaxy S4 Zoom θα κοστίζει 550 ευρώ και αναμένεται στην Ελλάδα αρχές Ιουλίου.

Samsung Galaxy S4 Zoom πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S4 Zoom, Samsung Galaxy S4 Zoom, Οι βασικές λειτουργίες μέσα από ένα lifestyle video

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick Sfak

Έλεος πια αυτή η Samsung… Τα 41MP του 808 έχουν μικρότερο φακό πάντως! -_-

naxiand

Ωραια κοπελα, ασχημο τηλεφωνο :p Αν τα δινει μαζι κατι θα γινει,αλλιως απατο…..

Thanasis

Αυτό είναι καθαρά μιά κάμερα… 😉

skace13

Τελικά τι έγινε?Tο εριξέ το γκομενάκι?

Gabriel

αν δίνει και αυτό το Μωρό μαζί με το κινητό λέω να το πάρω.

fokia 808

μ’αρεσε π “εβριζαν” τ 808 οτι ειναι χοντρο αχαχαχαχαχαχα ακιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυπ

Gabriel

Καταρχήν συγνώμη για την δευτερολογία. πρώτα έκανα μια πλακίτσα. επιδη είμαι πολύ της φωτογραφίας με ενδιαφέρει.όμως…είναι άσχημο,με πάνω από 200γρ βαρος χοντροκομμενο κ δεν ήταν αναγκη βασικά γιατί πλέον υπαρχουν κανονικές κάμερες compact slim πολύ μικροσκοπικές. άρα στην εμφάνιση χάνει πολύ. ανάλυση οθόνη χάλια και από τα βασικά που δεν βρήκα πουθενά είναι μπαταρία. ελπίζω να μην γελάμε όταν θα δούμε τη χωρητικότητα θα έχει μπαταρία.γιατί τέτοια κάμερα με xenon flash και το κινητό μαζί θέλει μπαταρία όχι πλάκα.

MEDS

Αν βγάζει λίγο καλύτερες φωτογραφίες από τα άλλα High End κινητά, τότε δεν αξίζει η γκουμούτσα. Αν όμως βγάζει φοβερές φωτό, τότε θα το σκεφτόμουνα χαλαρά. Έτσι κι αλλιώς, το κυριότερο χαρακτηριστικό για πολλούς είναι η κάμερα, οπότε γιατί όχι… (Για να μη παρεξηγηθώ, και τα 550 ευρώ που ζητάνε είναι πάρα πολλά).

MEDS

@ Gabriel
Μπαταρία: 2330 mAh (Το γράφει ο Κώστας από εχθές)

keysmith

πολύ χαμόγελο η κοπελιά. Μπράβο, πολύ το απολαμβάνει.. 🙂

Teo

Πανέμορφο..πολύ ποιοτικό κομμάτι..πολύ κομψό με ωραίο στιλ.
Ευχαρίστως θα το έπαιρνα θα το περιεργαζόμουν και θα το ξεζούμιζα όλη μέρα(αν άντεξε φυσικά !)
Έχει φοβερές γραμμές και πολύ καλά χαρακτηριστικά !
Μπράβο στην Samsung που επέλεξε μια τόσο όμορφη κοπέλα για το video τις.
Αλήθεια τι θέλει να προωθήσει γιατί δεν κοίταγα τίποτα άλλο εκτός από το κορίτσι !!!
χε,χε,χε..πλάκα κάνω!
Το κινητό-camera είναι ουδέτερο εμφανισιακά για μένα..αλλά απ ότι βλέπω έχει τεράστιες δυνατότητες στο θέμα φωτογραφία(αφού εκεί εστιάζει το concept).
Όποιος ενδιαφέρεται να έχει 2 σε 1 και να μπορεί να βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες,αυτό είναι μια καλή επιλογή(όπως και το 808 της Nokia).

Jacob

εκπληκτικο, πανεμορφο, πολυχρηστικο, ελκυστικο, λειτουργικο, ισχυρο…
σαφως και δε μιλαω για το κινητο 😉
Για το κινητο ισχυουν τα ακριβως αντιθετα…

sakis

Ρε παιδια ,μιλαμε για 10x οπτικο ζουμ σε κινητο τηλεφωνο.Πως να μην εχει χοντρο φακο?Το οποιο ειναι και smartphone.Κατι σαν την galaxy camera αλλα και τηλεφωνο.Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.Το κινητο αυτο στοχευει σε συγκεκριμενο κοινο.

Κώστας Ζ.

Παίδες, είμαι ο μόνος που μου αρέσει τρομερά έτσι; δεν ξέρω γιατί αλλα μου αρέσει πάρα πολύ…ναι χοντρό αλλά ταυτόχρονα ξεχωριστό πιστεύω…

panos13

Αυτο ειναι μια camera με κινητο και οχι ενα κινητο με camera. Tragic! Ακομα και ετσι ειμαι σιγουρος οτι θα βγαζει χειροτερες φωτογραφιες απο το “χοντρο” Nokia Eos.

iceman

το κινητο αυτο σαν συνδιασμος καμερας-κινητου τα σπαει. δυο ειναι τα ασχημα της συσκευης. ειναι τραγικα κακασχμημη και κανεις ζουμ χειροκινητα ;;;;;;; ε;; πως;;; τι;;;; . βασιζεται πανω στην προηγουμενη προσπαθεια της samsung με την s gallaxy camera με την οποια εχει συγκριθει το nokia 808 απο το gsmarena και την εχει νικησει κατακρατος. συνεχιζω παντως να πιστευω πως το οπτικο ζουμ ειναι καλυτερο απο το ψηφιακο, προβλημα που αντιμετωπισε η nokia με ιδιαιτερη επιτυχια με την τεχνολογια pureview.

keysmith

Το 808 παράγει εξαιρετικής ανάλυσης και καθαρότητας φωτογραφίες αλλα ο φακός του στο θέμα παραμόρφωσης είναι άθλιος λυπάμαι.. (κάτοχος 808). Τα κεφάλια των ανθρώπων και εφόσον βρίσκονται στα ακρα της φωτογραφίας ή/και το κινητό δεν είναι κάθετο στο επίπεδο που ορίζουν βγαίνουν σαν αυγά *υδροκέφαλοι εξωγήινοι”. Το λέω εγώ ένας (ικανοποιημένος γενικά) χρήστης 808. Το S4 zoom έχει άλλη φιλοσοφία που δεν ταιριάζει βέβαια σε κινητό με κάποια πλεονεκτήματα (βασικά ο zoom φακός). Αν το 15μμ πάχος είναι ΜΕ τον φακό (το μέγυστο πάχος δλδ) η λύση μπορεί να δείχνει “άσχημη” αλλά είναι λειτουργική. Δεν περιμένω να έχει τεράστια επιτυχία, αλλα το κοινό του το έχει νομίζω. Προσωπικά αν δεν είχα 808 θα το δοκίμαζα ευχαρίστως, σαν παθιασμένος με την φωτογραφία. Αναμένω φωτογραφικά δείγματα (τα οποία λογικά είναι επιπέδου samsung compact δλδ μέτρια)

Giannis

Η περίεργη στιγμή που βλέπεις κάποιον να μιλάει με φωτογραφική μηχανή!….

Nikos

4.3 LCD η AMOLED τελικα?

nikos pap

Αν είναι δυνατόν… ΈΛΕΟΣ.
Έχω μια κόμπακτ φωτογραφική μηχανή olombus z30 και έχει τις ίδιες διαστάσεις με αυτό το έκτρωμα, αυτόματο ΟΠΤΙΚΌ ΖΟΥΜ 24Χ, 16 MP, οπτικό σταθεροποιητή και άλλα Πόλα καλούδια.Όλα αυτά 4 χρόνια πριν στης ίδιες διαστάσεις με gps σε τιμή τότε 300 ευρώ.
Λείπει Μονό η κεραία 3G για κλείσεις και το λειτουργικό android.

ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΊΡΝΩ ΟΥΤΕ ΔΩΡΟ καλύτερα να πάω σε windows και nokia 925.

Andros

Στο τζιν δε χωράει .Το μόνο σιγουρο έιναι οτι αυτός που θα το κουβαλά , θα το έχει στη τσάντα . Άρα μόνο μια γυναίκα θα το αγόραζε , μια γυναίκα που θέλει να βγάζει φωτογραφίες οπου κι αν είναι , ισως νάχει προοπτικές τελικά ..

nikos pap

κ. Κωστα ειμαι λατρης της τεχνολογιας και διαβαζω καθε μερα το techblog.gr.

Αυτο που θελω να τoνισω ειναι οτι μια κορυφαια εταιρεια οπως η Samsung εχει την τεχνολογια να κανει τα πραγματα πιο copmact, και σε αντιπαραθεση χρησιμοποιησα την Olympus SZ-30MR.

Αν λοιπον ειμασταν η σχεδιαστικη ομαδα τις Samsung το 2013 θα περναμε:
α) Φωτογραφικη μηχανη SAMSUNG ST200 16mp με 10 αυτο οπτικο ζουμ και παχος 1,8mm(87€).
Αφαιρουμε οθονη, επεξεργατη, μπαταρια και κραταμε μονο τα οπτικα μεροι και τα ενσωματωνουμε με:
β)Samsung Galaxy S II (λογω οθονης 4,3) εχοντας αφαιρεσει φωτογραφικο φακο και φλας.(270 €)
Και εχουμε ενα “λεπτο” κινητο-φωτογραφικη με κοστος 350 € με υλικα απο την ιδια την Samsung αλλα πολυ καλύτερα χαρακτηριστικα απο την S4 Zoom κατι που ενδιαφερει πολυ κοσμο οπως και εμενα βολικο στις διακοπες και στις εξοδους.

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΡΑΧΤΕΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΒΕΛΑ (ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΖΟΟΜ) ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ.

panos_mouts

Παιδια, το ειδα χτες στα public. Αρκετα εως πολυ αβολο στο χερι, προσωπικα δεν θα το προτιμουσα με τιποτα. 2 φωτογραφιες που εβγαλα στα πεταχτα με φουλ ζουμ καλες φαινονταν παντως. Και κοστιζει ενα στρογγυλο 500ευρω!

nikos pap

Να λοιπόν μια σοβαρή πρόταση.
Samsung Galaxy NX camera.
Επαγγελματική SLR με αποσπομενους φακούς και στην πίσω πλευρά ένα galaxy s3 με όλα τα καλούδια της χρήσις android
https://www.engadget.com/2013/06/20/samsung-galaxy-nx-mirrorless-camera-official/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.