Samsung Galaxy S5 Active, Επίσημα

Ανακοινώθηκε επίσημα για το αμερικάνικο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας AT&T το Samsung Galaxy S5 Active και θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες και οι ευρωπαϊκές. Το Galaxy S5 Active έχει οθόνη 5.1 ίντσες Super AMOLED ανάλυσης Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 16 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 16GB και αποσπώμενη μπαταρία 2800 mAh.

To S5 Active διατηρεί τον αισθητήρα καρδιακών παλμών στο πίσω μέρος του όπως το Galaxy S5 αφήνει όμως στην άκρη αυτόν για τα δαχτυλικά αποτυπώματα. Από πλευρά κατασκευής, το Galaxy S5 Active δείχνει στιβαρό και ανθεκτικό τόσο στο νερό και τη σκόνη όσο και στις πτώσης και την κακομεταχείριση.

, Samsung Galaxy S5 Active, Επίσημα

, Samsung Galaxy S5 Active, Επίσημα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Το παραλλαγής δεν το λες κακό!

VasiliS4mini

όντως το παραλλαγής είναι πολυ καλη επιλογή! Μου αρέσει πολύ!

geraldo.aliai

Προσικα πιστευω πως κινητο και τζοκιν δεν πανε μαζι το εχω δοκιμαση ,περισοτερο μπελας ηταν παρα κρισημο οποτε γιατι η samy εχει αυτο για τους καρδιακους παλεμους στο σ s5 ενω μπορουσε να το παραβλεψει και να εχανε το s5 ποιο μαζεμενο χωρις τεραστια περιθορια.

Darth

@ geraldo.aliai ανάλογα με το κινητό τώρα αν θα πάρεις μαζί σου 5 ιντσο βέβαια άχρηστο είναι (όπως και να το βάζεις στην τσέπη όταν οδιγας μηχανή κλπ)

ενα συμμαζεμένο μεχρι 4,7 κανει την δουλειά του όμως

Ανδρέας

@gelardo.aliai % @Darth γιαυτό πάντα υπάρχουν και τα accessory.. Επίσης τον αισθητήρα δεν τον πρόσθεσε στο σ5 για να τον χρησιμοποιάς όταν τρέχεις.. Αν ενδιαφέρεσαι όμως να τον χρησιμοποιάς στο τζόκινγκ και να μετρας και τα βήματα σου κ.λ.π τότε η sammy έχει το galaxy gear 2 & galaxy gear fit.. Λύσεις πάντα υπάρχουν πλέον αρκεί να ψάξουμε να τις βρούμε..!

nikos

Αδιαφορο οπως και το sgs5!αν βεβαια επρεπε να επιλεξω ενα πο τα δυο αυτο θα ηταν σιγουρα το active γιατι θεωρω σημαντικοτερη την μεγαλυτερη αντοχη της συσκευης στο νερο απο τον αχρηστο αισθητηρα δακτυλικου αποτυπωματος!

αλεξης

ποτε θα ερθει ελλαδα?

NLS

ΠΟΛΥ ωραιότερο από το S5.
Πότε Ελλάδα γιατί όχι ακόμα ρε παιδιά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.