Samsung Galaxy S5, One Charge Challenge, ο γύρος των ΗΠΑ με μια φόρτιση

H Samsung έχει αποφασίσει με τα τελευταία της διαφημιστικά σποτάκια να επικεντρωθεί στην μπαταρία της ναυαρχίδας της Samsung Galaxy S5. Μετά τους wall huggers κυκλοφόρησε το One Charge Challenge.

Στο νέο video το challenge είναι η μπαταρία του Samsung Galaxy S5 να κρατήσει με μια φόρτιση όντας στο Ultra Power Saving Mode, ενώ δυο φίλοι κάνουν τον γύρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα αποτελέσματα είναι: 3504 μίλια, 7 μέρες, 150 ώρες, 86 μηνύματα, 199 φωτογραφίες, 4+ λεπτά βίντεο, 16+ λεπτά ομιλίας και 13 πολιτείες.

Δείτε το video:

samsung galaxy s5, Samsung Galaxy S5, One Charge Challenge, ο γύρος των ΗΠΑ με μια φόρτιση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

Εγώ λέω να μην το χρησιμοποιούσαν και καθόλου… άντε ν’ απαντήσουν σε κανα τηλεφώνημα με κανα ναι ή όχι… θα τους κράταγε περισσότερο η μπαταρία, και η σαμυ θα χε να διατυμπανίζει ότι έλυσε το πρόβλημα το κινητών !!!!!

Ρε τόσο δούλεμα πια…..

Γίαννης

3500 μιλια ο τυπος δεν εκανε ουτε ενα τηλεφωνο. φωτογραφικη μηχανη χρειαζοταν οχι κινητο

Tom

Συγχαρητηρια μολις περασες μια βδομαδα με ενα κινητο ασπρομαυρη οθονη. Ειπαμε ολα καλα, αλλα μην περιφανευομαστε και για την διαρκεια μπαταριας σημερον ημερα, που ειναι κατα πολυ χειροτερη απο οτι στο παρελθον. Να περηφανευτουμε για ολα τα αλλα ναι, αλλα οχι για αυτο ρε παιδια ειναι γελοιο.

Mc.Ren

Το τελος μου αρεσε με την αλλαγη μπαταριας…

Rizo

Μην πεφτετε ρε παιδιά όλοι από πάνω να την φάτε.. δεν σας έχει τύχει δηλαδή εσάς να φύγετε από το σπίτι και να πάτε κάπου χωρίς πολύ μπαταρία, η να πάτε κάπου εκδρομουλα? Το όμορφο UI θα σας νοιαξει?? Η να μην μεινετε από μπαταρία?? Ειδικά εμένα έτυχαν ταξίδια που είχα τον φορτιστή στο άλλο αυτοκίνητο και μου έκλεινε στον δρόμο κιόλας!
Εδώ εγώ στο HTC που έχω και βλέπω ότι έχω λιγη μπαταρία και ενεργοποιω την εξοικονόμηση δεν βλέπω και καμία διαφορά, πάλι πέφτει η μπαταρία.
Είπαμε αυτό το mode ειναι κυρίως για ανάγκη! Τα βιντεο και τα 3d σας νοιάζουν??
Ξανασκεφτείτε το.. δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες..
Εμένα προσωπικά μου φαίνεται καλό.

giannogeorge

Μπορεί να είναι λίιιιιγο τραβηγμένο αλλά το λες και επίτευμα. Διότι δεν ήταν 2-3 μέρες αλλά μια ολόκληρη εβδομάδα. Σαφώς και ήταν πολύ συντηρητικά τα πράγματα, σκέψου όμως να ήταν μια πραγματική ανάγκη, θα είχες μια συσκευή που -αν δεν έβγαζαν και φωτογραφίες/βίντεο- θα έμενε ανοιχτή πάνω από 7 ημέρες.

Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε ώστε να ξαναφτάσουμε -αν ποτέ γίνει αυτό- στην διάρκεια των μπαταριών της προηγούμενης δεκαετίας, παρόλα αυτά, καλό είναι να ξέρουμε ότι υπάρχει του Ultra power saving mode! Έλα να το δούμε και σε παλαιότερα μοντέλα, Samsung. Χλωμό, ε;…

nick2010

Πιο fake πεθαίνεις.

4 min video ??? Έτσι για να υπάρχει στην καταχώρηση.

Αλήθεια, το κλείνανε τη νύχτα ???

Από έναν ιδιοκτήτη ενός Note 3. Που δεν τολμά να το root-αρει ελέω εγγύησης και ΚΝΟΧ.

Darth

@Γίαννης έλα ρε ο ForewerAlone ήταν :p

Notis

Η Samsung γιατί γυρίζει όλα τα σποτάκια της USΑ και κανένα Κορέα που είναι η έδρα της και ”η χώρα καταγωγής της”? Έχει κολλήσει με Ηνωμένες Πολιτείες…. Όχι ότι είναι υποχρεωτικό αλλά γιατί αποποιείται τόσο πολύ ότι είναι μια Ασιατική Κορεατική Εταιρία δεν το καταλαβαίνω ….

Darth

@Notis το target group της ειναι εκει

wrangler10

Ουτε στην πρίζα δεν αντέχει 7 μέρες χαχαχα

Killbillgr

3504 μίλια, 7 μέρες, 150 ώρες, 86 μηνύματα, 199 φωτογραφίες, 4+ λεπτά βίντεο, 16+ λεπτά ομιλίας και 13 πολιτείες.
Και μετά ξυπνησαν!!!

gm

Αν ειχατε το one (m7)που εχω, επίτευγμα θα το λεγατε.Η μπαταρια μονο με τερας σαν το note η τα κινεζικα των 4000 λεει.Ολα τα αλλα για τα μπαζα.

Enzo

Δεν ξέρω αν όντως κρατάει 1 βδομάδα, ή 3500 μίλια ή 150 ώρες κτλ κτλ. Το νόημα το σποτ, ειναι ότι αν βρεθείς σε ανάγκη, πατάς ένα κουμπάκι και αυξάνεις την αυτονομία.

Τι ακριβώς σας ενοχλεί σε αυτό;

Μερικοί εδώ μέσα είστε απλά απάλευτοι!!

dark_master

Παιδιά δεν παίζει ρόλο μόνο το hardware (εν προκειμένω η μπαταρία και τα mAh της) αλλά και το πόσο καλά έχει γίνει το “δέσιμο” του software με του hardware.
Επίσης παίζει ρόλο τι τεχνολογία χρησιμοποιεί η μπαταρία (Lipo η Lion).

@GM επειδή είχα το Μ7 η μπαταρία του δεν ήταν έτσι όπως την αναφέρεις (αν δεν κάνω λάθος σε άλλο θέμα ενημερωνεις ότι είχες θέμα με το WiFi της συσκευής σου). Παρεμπιπτόντως το κινητό σου είναι ελληνικής αντιπροσωπείας, Ευρωπαϊκής η από κάπου αλλού?

i love rihanna

Παιδια μπορειτε να μου πειτε τι ειναι καλυτερο ipad mini retina η samsung galaxy tab pro 8.4? Δεν με νοιαζει ποιοτητα κατασκευεις με ενδιαφερει ποιο ειναι πιο γρηγορο ποιο εχει καλυτερη καμερα και γενικα καλυτερη εμπειρια χρησης! Προτειμω tab pro αλλα δεν υστερει στο θεμα της μπαταρια σε σχεσει με ipad mini και μου αρεσει πολυ το ui του ios παρολο που συχενομε iphone αγαπω ipad!

Notis

Πάντως ποτέ δεν ξεκινάς ένα ταξίδι βάζοντας σε τέτοια λειτουργία το κινητό. Αυτό το σκέφτεσαι αφού η μπαταρία αρχίζει να πέφτει οπότε τότε είναι αργά.
Samsung μου να σου πω τι είναι καλύτερο και πιο λογικό για μεγάλα ταξίδια με το αυτοκινητο? Έχω μόνιμα φορτιστή αυτοκινήτου με 15 ευρώ και καθάρισα. ΕΛΕΟΣ!!!
@Darth κατάλαβα.

marios

Παίρνεις ένα φορτιστή αυτοκινήτου και είσαι μια χαρά που είναι πολύ φθηνός . Στο θέμα της μπαταρίας υπάρχουν και smartphone με καλύτερη αυτονομία από το s5

Kostasrodos

Htc και μονο, παντα και για παντα.Δε με προδωσε ποτε οποτε δε μπαινω καν στη διαδικασια να κοιταξω αλλη εταιρεια. Απο Htc Touch Pro με Windows Mobile 6.5 ως το Htc One μου. Thanks Htc keep on.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.