Samsung Galaxy S5, “μυστηριώδης περιοχή” δίπλα στο LED Flash

Χάρη στην προσπάθεια ενός Ιταλού δημοσιογράφου να τραβήξει φωτογραφία τα νέα Gear 2 και Gear 2 Neo, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία φωτογραφία από το πίσω μέρος του πολυαναμενόμενου Samsung Galaxy S5. Αυτή είναι η πρώτη πραγματική φωτογραφία της συσκευής και όπως φαίνεται η Samsung κατάφερε να κρατήσει μυστικό κάποια από τα χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε 3 χρώματα, μαύρο-άσπρο-χρυσό, όπως επιβεβαιώνεται και από την φωτογραφία ενώ το πίσω μέρος της θα είναι πάλι φτιαγμένο από πλαστικό. Αυτό που τράβηξε πραγματικά το ενδιαφέρον μας είναι μία “μαύρη περιοχή” που εμφανίζεται δίπλα στο φλας. Η περιοχή αυτή αποτελεί μυστήριο, καθώς δεν μπορεί να είναι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί στο home button της συσκευής.

Λίγες ώρες ακόμα μέχρι την επίσημη παρουσίαση όπου όλα τα μυστήρια πρόκειται να λυθούν!

, Samsung Galaxy S5, “μυστηριώδης περιοχή” δίπλα στο LED Flash

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

94 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christos

Και τι μπορει να ειναι?

Apostolis Vlv

ίσως είναι η θύρα για υπέρυθρες (για τηλεοράσει κτλ)
!

Sot11

Ωχχχχ τελικά ειναι αυτο που φαινόταν στην φωτογραφία με την θήκη! Άθλιο….
Πάλι πλαστικό; Γιατι;
Και ποιος είπε ότι ο αισθητήρας θα ειναι στο home button;;;

Christos

μπορει αλλα δεν νομιζω να εκανε ολο αυτο το σκηνικο για να ερθει αυριο να σου πει ειναι η θυρα για υπερθηρες!

Darth

weapon with plastik bullets!!!!!!!!

Αρης

Ειναι κακασχημο και φαινεται παρα πολυ κακης ποιότητας

fedox

Έτσι, πλαστικό for the win από μια άποψη!
Εγώ δεν γουστάρω να έχω στα πλάγια το τηλέφωνο μου γεμάτο θήκες για SIM, microSD, θέλω απονεμόμενη μπαταρία, γρήγορα πρόσβαση στα σωθικά του τηλεφώνου και αν πάθει κάτι το καπάκι να το αλλάζω, πειράζει ;

stelios

Α ΑΑ,,,,,!!!!!! Ιδιο το s4 φαινεται απο πισω με μεγαλο fllash

machineman

Παλι το ιδιο σχημα θα εχει????ποοοο ξενερα!

nikolakis

Πολυ πλαστικουρα μιλαμε……

Αλλο ενα ταπερακι …..

Dimitris

η θυρα για υπερυθρες ειναι εκει που ηταν, δειτε καλα την φωτο! νομιζω πως θα ειναι ο αναγνωστης δακτυλικου αποτυπωματος!!!

Αρης

Δεν εχουμε θεμα με το πλαστικο απλα μπορει να ειναι και πολυ καλυτερης ποιοτητας βλ. Lg ειδικα για τηλ που θα κανει 800 €

nikolakis

Απο την αλλη,,,, μπορει να μην ειναι αυτο…

Δε θα αφηνε ετσι χυμα πανω σε ενα τραπεζι να μπορει ο καθενας να το βουτηξει…..

Αναθεωρω…

taz

κατι με λεει πως η καμερα θα κανει την εκπληξη..βλεπω μεγαλυτερο αισθητηρα κ εξογκωνεται αρκετα απ το καλυμα…..προβλεπω εκπληξεις στην καμερα με ois….

jimo

θα σταθω στο εξης ! γιατι μονο ασπρο μαυρο και χρυσο !! ποια αλλη εταιρια ακολουθει αυτη την πολιτικη?????

ρε σταματηστε να αντιγραφεται ρεεεεεε εκει στην samsung μεχρι και την στρατηγικη της apple αντιγραφουνε !! μενει τωρα να δω και αναγνωστη δακτυλικων αποτυποματων στο Home button και τελειωσαμε !!

σν κσι σν θυμσμσι κσλσ η samsung ελεγε κατι για αναγνωστη ιριδας !! αλαλ δεν τουσ εκατσε !!! ελεος ρε ελεος οτι κοροιδευετε μη ντο γλειφετε μετα !!!

Charis

Πάντως παιδιά, στις φωτογραφίες με τις θηκες φαινοταν σαν διπλό flash αλα iPhone 5s… Ισως ο λογω του flash τις φωτογραφιας να βγηκε μαύρο (αν και μου φαίνεται παρατραβηγμενο)

tiamat

παλι απο πλαστικο θαναι??
δε μπορει !τοσες φημες και αναμονη για μεταλλικο s5 πανε στραφι???
ισως το s11 σε 7 χρονια,ΙΣΩΣ και να ειναι μεταλλικο τελικα.

αυτη η εταιρεια και να μην ειχαμε καθολου πλαστικο στο πλανητη, θα το εφευρησκε τοση αγαπη που του εχει!!!

GALASY S -PLASTIC

(σημειωση ειμαι plastic fan)

Δημήτρης

Οκ πλαστικό..αναμενόμενο και όχι απαραίτητα κακό.Αυτο το απαίσιο σχέδιο του κινητού για ποιο λόγο δεν αλλαζει με τίποτα;ούτε καν μικροαλλαγες.καμια λογική.ξεπερασε και την apple που τουλάχιστον ανα 2 μοντέλα κάνει μερικές αλλαγές.ποιος ο λόγος να το αγορασει κάποιος που είχε s3 και s4?για την QHD και το φακέλωμα των δακτυλικών αποτυπωμάτων;έλεος…

Nio

Εξογκοματα…
Πλαστικο…..
Ενα S4 με καλυτερα specs….

Nikos

εγω γτ δε βλεπω κατι?

johnny13

Βλεπω η samsung καινοτομει και παλι στο σχεδιαασμο.Καμια σχεση με το s4.😛😛😛!!!

tiamat

εμενα μαρεσει αυτο το σχημα της samsung δε θελω να αλλαξει ποτε. αλλα καταλαβαινω καποιοι θελουν αλλαγη..λογικο. ομως αν αληθευει η φωτογραφια (που μαλλον αληθευει…) που εδειχνε το s5 τιγκα στα bezels θα φαω ξενερωμα και αυριο θα εχουμε πολλα γελια…!!

ιδιο σχημα,παλι πλαστικο,μεγαλα μπεζελς μεχρι και τα funboys θα βγουνε στους δρομους να κραξουν ….

τοτι

Εκεί στη σαμυ πετάγονται μέχρι τη Κίνα περνουν σχέδια απο κινεζικες λαϊκές με τσαντάκια κ επανερχονται μετά το νότε στο σ5.

Alexis

Μαγκες αν ειναι ετσι το κιν θα συμβουλευα αυτους που εχουν το s4 να μη το σκεφτουν καν για s5! Κοροϊδία! Καποτε το βαριεσαι ρε φιλε. Θελει το ματι να δει κατι διαφορετικό γ@μω το κερατο μου!

g.k

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΦΩΤΟ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ,ΟΤΙ,ΟΤΙ… ΔΛΔ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΡΙΟ.ΝΑΙ ΚΑΛΑ…

True

Σκοπιμα το εχει αφησει εγω σου λεω για να κινισει το ενδιαφερον,εκτος κ αν ειναι fake που δεν νομιζω!Ενταξει οσο για το πλαστικο δεν πειραζει..αφου μεταλλο θα χρησιμοποιησει στο καινουργιο της F series.Αυτο που περιμενω αυριο, να δω ειναι ενα ενα κινητο με δυνατα χαρακτηριστικα πιο κομψο και ομορφο απο το S4 και με αναβαθμισμενο UI που να μην λαγκαρει!!

Γιωργος Λοιζος

Ειναι στανταρ αληθινη φωτογραφια;Ολη η διαφημιση εγινε για να το πεταξουν απλα στο τραπεζι λιγες ωρες πριν γινει η επισημη παρουσιαση;Μυστηρια πραγματα οπως και η μαυρη περιοχη εκει στο φλας !!!

ΝΤ

Αν,που δε νομιζω,ειναι αυτο,τοτε μετα την apple θα ειναι η δευτερη εταιρια που δεν ξερει να σχεδιασει κινητο. Οταν βλεπεις iphone η galaxy,λες και εισαι στο 2008.Αν βεβαια ισχυει και δεν ειναι διαφημιστικο

grand

Αυτος ο ιταλος ειναι τελικα μεγαλη π..τανα 😛

nikolakis16

ήμουνα σίγουρος ότι θα είναι μία από τα ίδια..δηλαδή πλαστικό και άσχημο…είμαι οπαδός της apple και δεν το κρύβω…λυπάμαι για τους υποστηρικτές της samsung που το περίμεναν πως και πως και τώρα θα φάνε στα μούτρα άλλη μια πλαστικούρα..δεν πειράζει..θα έχει δαχτυλικό αποτύπωμα..apple rules..

m i

Οτι τωρα αυριο εχουν παγκοσμια πρωτη και σημερα το αφησαν να το ωτογραφισει ενας Ιταλος με κινητο! Ενας καλος τροπος να κανουν χιλιαδες ατομα να ασχολουνται και να κανουν ντορο. Οτι και να λεμε για τη σχεδιαση ,απο την ωρα που ο κοσμος αγοραζει 50 εκ galaxy καθε χρονο,οτι γραφουμε εμεις ειναι γραφικο.

Constantinos

Το ανθρωπάκι πάνω στην οθόνη του galaxy gear τρέχει να ξεφύγει από τη Samsung! έχουν τερματίσει την καινοτομία φαίνεται… κάλυμμα μαυροπίνακας με ενσωματωμένη κιμωλία stylus (φήμες).

True

btw..τωρα που το ξαναβλεπω,σαν φωτογραφια πανω σε κορνιζα φαινεται να ειναι τα 3 galaxy και οχι τραβηγμενη φωτο εκεινη την στιγμη!Κατι παιζεται δω..

manolis

Παιδιά είναι το υλικό που έχει στο note 3 άρα θα είναι όπως το είχαν πει κάποιοι. Το μέταλλο θα πάει για το f series αλλά άμα αυτό κοστίζει 700 και ευρώ πόσο θα κάνει το f series μάλλον κάτι δε πάει καλά στη samsung

nikos

πρεπει να ειναι το Samsung galaxy s5 neo…..

xtekto

Ότι και να λέμε εμείς για το κινητό που βλέπουμε στη photo (είναι δεν είναι το s5), μιλάμε για το μοντέλο που θα φτάσει τις 80+ εκ. πωλήσεις…οπώτε σίγουρα κάτι κάνουν καλά εκεί στη samsung….το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουν καμμία ανάγκη να αντιγράψουν το ψέμα της apple, και τα κινητά της “λεζάντας”!

Merkouris

Μήπως κατι σαν θερμική κάμερα η τύπου true tone flash μου φαίνεται. ……

Petros

Το χρυσό πλαστικό, όλα τα λεφτά …. Δίνει αξία

paris xxx

θα ειναι υπερυθρες για νυχτερινη λυψη !!! Δεν το εχει αυτο κανενα κινητο μεχρι τωρα, οποτε για να πρωτοτυπησει θα ηταν λογικο. Υστερα αυτο το κουσουρει της SAmsung…. το να προεξεχει η καμερα απο το υπολοιπο πισω μερος του κινητου ειναι μεγαλη μ*λ***α. Μια γρατζουνια και παπαλα…..

-VenturA-

Λοιπον βρηκα τι ειναι, να σημειιωθει παρακαλω απο τωρα :p

Θα υπαρχει δυνατοτητα για να μπαινει κι αλλος φακος(εξαρτημα),
οπου θα μαγνητιζει εκει περα διπλα στο φλας.

wrangler10

radio βαλανεεε??

Sot11

Σιγα μην κάνει 80 εκ πωλήσεις αυτο! Μην λέμε ότι θελουμε, ο κόσμος κάποια στιγμή βαριέται για πόσα χρόνια θα παίρνει κάποιος το ίδιο κινητό; Ειναι σαν το “Κωνσταντίνου και Ελένης” το έχεις ξαναδεί και θα το βλέπεις για χρόνια ακομα, δεν σε εκπλήσσει πια!!!….

tolis

Στο ιδιο εργο θεατες!!!

μιχαλης

Τεράστια απογοήτευση απλα . Τελικά μόνο η σειρά νότε αξιζει απο την Samsung τίποτα αλλο .

Enki

Υπομονηηηηηη..Κατι ετοιμαζουν…Κ πλαστικο να ειναι δεν πειραζει .Εμενα με νοιαζει να βγαλουν ενα s5!!Να δουμε ποιον επεξεργαστη θα εχει……

Πάνος

Εγώ αυτό που κρατάω είναι το μεγάλο εξογκώμα Στην κάμερα κατι Που δείχνει ότι το καλύτερο φωτογραφικό κινητό overall (εκτος νοκια πριν με κράξετε)θα γίνει ακόμα καλύτερο τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα.

Nikos21

Και περιμενουμε το G3!

basilis

μηπως ειναι το ηχειο? περιεργο βεβαια σημειο για ηχεια αλλα ποιος ξερει?

makismali7

καλυτερο φωτογραφικο κινητο??? sony xperia z1 k z1 compact??? σ λεει κατι?? ελεος…τι αλλο θα ακουσουμε

manolis

Το είχανε γράψει στους new york times αλλά ποιος το πίστευε? Δες που τελικά είχαν δίκιο

stelios

Οχι μονο δεν ειναι φωτογραφια στο gsmarena υπαρχει και το βιντεακι που δειχνει το gear 2 ολοκαθαρα αλλα ολοκαθαρα και το s4s και οχι το s5 γιατί έτσι πρεπει να το ονομασουν για να μην τους παρουν με τις ντομάτες. Ερε δικαιωθηκα με αυτη την εταιρεία σχεση με το design εχει οσο η σκαλα με την δάσκαλα

manakos

1.τοσο καιρο δεν εχει αποκαλυφθει τιποτα και ξαφνικα ξεχασαν αυτο?οχι βεβαια πως δεν γινεται για για να δουν αντιδράσεις.
2.συμφωμν και εγω πως φαινεται σαν “διπλη ” η φωτο και πως μπορει να ειναι τοηχειο

minas

Δηλαδη ο Ιταλός όλως τυχαίως έβγαζε φώτο το gear και απλά παρατήρησε μετά μισό μέτρο πιο πίσω τα S5; κάτι δεν κολλάει εδώ!

g.k

ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΛΕΜΕ: ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ,ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ… ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.

ziarkas

Τα καπακια και στα 3 κινητα δειχνουν διαφορετικα στο σημειο που μπαινουν τα ακουστικα.

Χρήστος

Αν είναι αυτό το S5 πάμε φουλ για αγορά LG G3…. Τέλος….

Sot11

@g.k δεν ειδικός κανένας εδώ μέσα, ουτε στην samsung ειναι ειδικοί, ΕΞΥΠΝΟΙ ειναι σου πουλάνε κουτόχορτο και εσυ το τρως ( ισχύει και για την apple το ίδιο ) !!

Andrew

Ρε παιδία, γιατί τόσο μίσος για το πλαστικό? Δεν μπορώ να το καταλάβω… Είμαι ο μόνος που πιστέυει οτι αν ενω κινητό είναι πρακτικό, δεν ειναι παραίτητο να ειναι και όμορφο… Τουλάχιστον με το πλαστικό εχει καλύτερη αντοχή και οντας κουμπωτό καπάκι εχεις άμεση προσβαση σε μπαταρία/microSD και στο εσωτερικό της συσκευής…

True

Δεστε το βιντεακι απο την πιο πανω φωτο,τα σιμπερασματα δικα σας!
https://www.youtube.com/watch?v=5a45tueFj24

Nick1971

ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ,ειδικα το πλαστικό χρυσό ειναι για γέλια ,η άλλη ναυ-άρχιδα το S4 έπεσε στα σκρουμαγαζα στα μισά χρήματα σε λιγότερο απο χρονο …. VALUE FOR MONEY

Δημήτρης

Παιδιά είναι Tizen συσκευή…απλά! δε θα δούμε s5
θα δείτε ένα s4 με tizen και λίγο καλύτερα specs…απλά!

Antonis

Θα συνφωνησς με τον Andrew, ετσι κι αλλιως οι περισσοτεροι χρηστες, οσο καλλο η κακο smartphone εχουν, θα του βαλουν μια ωραιοτατη πλαστικη θηκουλα.

Στέλιος

Το ηχείο θα έχει δίπλα στο φλας. ΑΥΤΟ πάντως στην φώτο μοιάζει με S4

greg

καταρχην η καμερα του δημοσιογραφου εχει εστιασει στο gear εαν το εβλεπε το s5 χαζος ηταν να μην τραβαγε μια εικονα ποιο καθαρα πανω του μαλλον fake ειναι !!!

alex

ενταξει το πιο ευκολο ειναι η κακη κριτικη…
κουρασε ομως ρε παιδια.. δηλαδη καποιοι που θελουν ατσαλινα , αλουμινενια κλπ, ειχατε και στο χωριο σας?ανικανοποιητοι ολοι με το οτιδηποτε βγει,ειτε αυτο ειναι samsung ειτε i phone.

βαρεθηκα να βλεπω την κακη κριτικη του καθενος για οοολα ομως.
παρτε ΝΟΚΙΑ ,ωχου

Prototype

Ρεεεεεεεεε Δημήτρης τι είπες τώρα ρε φίλε…… Μετά από όλα τα σχόλια που διάβασα μόνο το δικό σου με σκάλωσε όντως αυτό το σενάριο δε το σκέφτηκα Tizen… Παίζει γιατί έχω διαβάσει ότι κάτι τέτοιο θα παίξει και με τα ρολόγια.. Θα δούμε αύριο υπομονή μωρέ.

χρηστος σαμ

εδω το βιντεο οπου τραβηχτικε η φωτο:
https://www.youtube.com/watch?v=5a45tueFj24

παντως βλεπω κατι σχολια λες και εχουν δει το υπολοιπο κινητο. περιμενε μεχρι αυριο και τοτε λεμε τι μας αρεσει κ τι οχι…απο το να κρινουμε μονο απο το πισω μερος ειναι λιγο χαζο.

Prototype

Και κάτι άλλο προς όλους ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΑΣ ΜΈΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΎΒΛΙΑ ΣΤΗ ΤΣΈΠΗ ΚΑΙ ΜΈΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΊΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΑΝ ΠΆΛΙ ΌΜΩΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΚΆΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΠΆΝΤΑ!! Καλό ξημέρωμα να έχουμε!

Κωστας

Δείχνει ΤΡΑΓΙΚΟ!

tiamat

πωωω ρε παιδια!!!δεν αντεχω μεχρι αυριο!!!!!!!!!! πωω ρε παιδια!…

lefteris

αμα ηταν μεταλλικο θα απαρνιομουν το σ4 μου και θα αναβαθμιζα. το μονο που μου λειπει απο το σ4 μου ειναι η ποιοτικη κατασκευη. τωρα… lg σωσε μας… 😉

gpower

Παλι το ηχειο κατω και με κατσαβιδια για να μην βουλωνει,ελεος.Δεν μπορουνε να το κανουν σαν του note 3?ειναι το καλυτερο σημειο.

aggelos

ρε πατε καλα ειστε τουβλα ολοι οσοι σχολιαζεται και το techblog μαζι τι να πω…υπηρχε περιπτωση να αφηνε σε ενα τραπεζι η samsung τα κινητα?!και ο ιταλος εβγαζε το ρολοι αντι να βγαλει το s5?!και να ειναι και ιδιο με το s4…φοβερο!

nikoskountouran

Θα σας γυρίσω σχεδόν ένα χρόνο πίσω, που διάβαζα εδώ μέσα λίγες μέρες πριν την παρουσίαση του s4,ή και μετά την παρουσίαση του, σχόλια όπως :ίδιο με το s3,δεν αξίζει κάποιος που έχει το S3 να το αλλάξει, πλαστικουρα κτλ. Λοιπόν καλά μου παιδιά, αν η δουλειά που κάνεις με το κινητό σου είναι κάτι παραπάνω από κλήσεις και sms. Το S3 με το s4 (κάτοχος s4 τώρα s3 πριν) είναι μέρα με την νύχτα. Μέρα με την νύχτα το ξαναγράφω και το τονίζω. Αν δουλέψεις s4 για δέκα μέρες και μετά πιάσεις ένα s3,καταλαβαινεις την διαφορά. Τα γράφω όλα αυτά γιατί κάτι ανάλογο θα συμβεί και με το s5 που πολλοί περιμένουμε να δούμε αύριο.

steliosGR

Τι κολλημα τρωτε ρε παιδια με το πλαστικο? Φορητη συσκευη ειναι. Το πιο λογικο ειναι να την κατασκευαζουν απο αυτο το υλικο. Μονο οι κονσερβες θα πρεπε να ειναι αποκλειστικα και μονο φτιαγμενες απο μεταλλο…
Τελοσπαντων, οσο για την εμφανιση, ειναι στα ιδια επιπεδα με το s4, αρα δεν περιμενουμε κατι καινουριο σε design. στην πισω πλευρα τουλαχιστον. Αυτο το μαυρο διπλα απο το λεντακι μπορει και να ειναι πληκτρο selfshot, καποιος αισθητηρας, η ακομα κ εξοδος ηχου

Kostasrodos

Παιδια οτι συσκευη εχω παρει ειναι HTC εδω και χρονια,απο το Htc Touch Pro με windows mobile 6.1 εως το ONE τωρα. Αν επαιρνα ποτε samsung θα επαιρνα μονο note πραγματικα κριμα αν ειναι ετσι η συσκευη, ειδικα αυτο το εξογκωμα (καμερα)….. το πλαστικο παλι δε με ενθουσιασε ποτε, δοκιμασε ρε samsung και κατι αλλο που ξερεις ισως να το γουσταρουμε και να μας αρεσει.Ελεος ρε γαμωτο.

tasosgnk

Ρε παιδια γτ κραζεται το πλαστικο??? ειμαι κατοχος S3 ειχα HD2 k C900 τα οποια ηταν σιμπαγεσ το ενα μεταλλικο το αλλο μολις μ πεσαν κατω λακοθβα εκαναν οχι βαθουλωμα…το να φτιαξουν ενα μεταλικο κινιτο για να τα χεις ολα στο πλαι τοτε καλυτερα παρε Ζ1 ι το ΜΗΡΑΚΙ…εγω θελω να ειναι ολα μεσα στο κινητο μονο ακουστικα και κ φορτιστης εξω…ετσι εχω μαθει και ετσι πρεπει…αλλα οτι και να λεμε παλι εκ. κινιτα θα πουληθουν…οπως εκραζαν για το S3 και δημιουργησε ενα θρυλο με τισ πωλησεισ του….

Alexis

Για το Tizen δεν ειχαμε κανενα νεο? Πως και πως το περιμενω. Μακαρι να ειναι καλο.

xristos

Άμα κάνετε pause στο βίντεο στο 0:09 θα δείτε οτι το μαύρο σημείο στο φλας αλλάζει, γίνεται άσπρο-κίτρινο οπως το κανονικό φλας απλά φαίνεται μαύρο λόγο τις γωνίας που τραβάει η κάμερα….οπότε μάλλον είναι κάποιο διπλό φλας αλα 5s

https://www.youtube.com/watch?v=5a45tueFj24

machineman

Μερα με τη νυχτα ειναι?εγω θα ελεγα το αναποδο γιατι ετσι μ αρεσει!εκει στη samsung διορθωστε και λιγο της εφαρμογες σας ελεος ποσα play store πρεπει να χουμε 100 και επιτελους το hub τι μεγαλη μουφα ειναι αυτη?

Θοδωρής

Βάζω στοίχημα ότι η πλειοψηφία των αρνητικών σχολιαστών είναι εν δυνάμει υποψήφιοι αγοραστές του S5.
Και το κολπάκι με τον παπαράτσο Ιταλό, καλό.
Όλοι κινούνται σε ρυθμό Samsung σήμερα.

Αποστόλης Ρόδος

Εύχομαι ειλικρινά να μην απογοητευτώ πάλι ρε Samy… μας έχεις πονέσει τα μυαλά.

Δημήτρης

Ξέρει πολύ καλά τι κάνει η π@@τ@να η Samsung.Στα ύψη το hype μετά το βιντεάκι του Ιταλού.βγηκαν σε leak οι αδυναμίες του s5(υλικά-σχεδιασμός)Για να αναστρέψει σήμερα το κλίμα και να σταθούν όλοι στα θετικά σημεία αφου πιάστηκε χθες παγκοσμίως το δάκτυλο όλων να γραφουν για τα αρνητικα και να κράζουν(πάντα βοηθαει και η αρνητικη διαφήμιση).ΚΑΙ επειδή οι περισσότεροι στάθηκαν στο πλαστικό και μόνο υπερασπίζοντας την Samsung περισσότερο και απ τους μετόχους της ως συνήθως,θα πω το εξής και απευθύνομαι στους κατόχους s3 και πολύ περισσότερο s4.φοβερο το εργαλείο που κρατάτε στα χέρια σας.ποσες φορές όμως νιώθετε ασχημα όταν κρατώντας το απλα τρίζει;όταν πας να πατήσεις την οθόνη στις γωνίες και τρίζει;όταν παρατηρηρησες ότι σε διάφορα σημεία τα πλαστικά μέρη δεν κάνουν καλή επαφή;όταν ξέρεις πως μια φορά να το βαλεις στην τσέπη του τζιν χωρίς θήκη κινδυνεύεις να πάθει ζημια η οθόνη γιατι το κινητό με ελάχιστη πίεση στραβώνει;
το πλαστικό είναι και για μένα το καλύτερο υλικό.Καλο πλαστικό όμως όχι πανηγυρτζίδικο.και τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η ποιότητα κατασκευής.εκει κράζουμε πλέον.

nikoskountouran

Φίλε Δημήτρη στο μόνο που έχεις δίκιο είναι ότι φοβερό εργαλείο αυτό που κρατάμε στα χέρια μας.! Σε οοοολα του. Ούτε τρίζει ούτε στραβωνει και θα είναι ότι καλύτερο υπάρχει μέχρι σήμερα το βράδυ στης 21:00.

railer78

Παιδια καλημερα,

Σας παρακολουθω χρονια.

Ρε παιδια, ξερετε ποσα λεφτα κανουν αυτα τα γκατζετ πια για το μεσο Ελληνα;

Παλια ημουν και εγω τρελλαμενος’ πρωην κατοχος

Ε λοιπον δεν αξιζουν τοσα λεφτα.

Θες νακανεις τη δουλεια σου; Ε ωραια, παρε σε κανα μηνα ενα lg l9 2 και ενα tegra note 7 για παραδειγμα.

κι ολα αυτα με 380 ευρω και καθαρισες για 1,5 χρονο τουλαχιστον.

Ολα τ αλλα ειναι χομπιστικα να χουμε να λεμε, εδω πειναει ο κοσμακης. Ας πιεσουμε-σνομπαρουμε και μειςνα πεσουν οι τιμες. Αλλωστε δεν ειναι ηδη ουτε πρωτης ουτε δευτερης ουτε τριτης αναγκης. Ετσι θα βγουμε ολοι μας κερδισμενοι.

Peris

Ίσος είναι κάποιος αισθητήρας φωτισμού για να ελέγχει την ένταση του φλας .

gagetakias09

@railer δεν διαφωνει κανενας σε αυτα που λες αλλα αυτες οι αυξημενες τιμες δεν ειναι θεμα της σαμσουνγκ lg κτλ. αλλα του κρατους, μονο στην ελλαδα ειναι τοσο ακριβα παρε παραδειγμα το νοτε 3, 799 media markt ελλαδας και στα media markt γερμανιας ισπανιας κτλ 500 ευρω και δωρο αποκωδικοποιητη απο πανω. το θεμα ειναι οτι στην ελλαδα παντα θα πληρωνεις το κατι παραπανω και δεν ειναι απλα ενα κατι, ειναι ΠΑΡΑ πολυ και μονο για τους λεχριτες(πολιτικους) της χωρας σου… οποτε αλλαξε πρωτα την χωρα σου αν μπορεις και θα δεις για ποτε θα εχεις τις τιμες που θες παντου, εκτος day one και εκει παλι ελλαδα κλασικα καμια 200αρια παραπανω. ειμαστε μοναδικη χωρα με μοναδικες αλλες εξαιρεσεις που πληρωνουμε κατα πολυ παραπανω, εαν ψαξεις τιμες αλλων ευρωπαικων και ειδικα εκτως ευρωπης χωρων θα τρελαθεις. καλο απογευμα σε ολους και υπομονη να εχουμε μια ωραια παρουσιαση.

GiannisG

Ελληνικό site τεχνολογίας έβγαλε τις φημολογούμενες πρώτες φωτογραφίες του S5 και το μόνο που έχω να πω είναι πως τουλάχιστον σχεδιαστικά είναι απογοητευτικό

Φωτης

Η αντανακλαση στο φλας απο το μεσο που τραβηχτηκε η φωτογραφια ειναι….

Δημήτρης

@nikoskountouran
φίλε μου δουλεύω σε τεχνικό τμήμα.δε θέλω να επεκταθώ περισσότερο για ευνόητους λόγους.περνανε καθημερινά s4 απ τα χέρια μου και το 50%+ των βλαβών είναι στην υπερευαίσθητη amoled λόγω του υπερβολικά εύκαμπτου σασί που έχει η συσκευή.Αν τωρα εσύ δεν έχεις αντιμετωπισει κανένα πρόβλημα,μπράβο σου που προσεχεις τη συσκευή και είσαι τυχερός που έπεσες και σε καλή παρτίδα.απο εκεί και πέρα τα οπαδιξα γυαλιά μόνο κακό σας κάνουν προσωπικά.Ας πω για ακομα μια φορά ότι ήμουν πρώην κάτοχος όλων των galaxy s συσκευών έως τωρα,γιατι μερικοί fun την εποικοδομητική κριτική συνεχίζουν να την βαφτίζουν εμπάθεια.

taz

the Galaxy S5 packs a 5.0″ SuperAMOLED display with 1080p resolution, not much of an upgrade over its predecessor.The camera got a significant update though – it’s now a 16MP one with just 0.3s shot-to-shot time, selective focus and 4K video recording. The Selective Focus seems to be similar to Nokia’s Refocus app – it shoots a picture and you can choose the focus after the fact…and more to come such as download booster..you can use the lte and wifi data to download….

lefteris

μπορεί να είναι δεύτερη κάμερα 3d

dimitrinho

Μπορει απλα να ειναι καμουφλαζ που κρυβει ενα δαγκωμενο μηλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.