Samsung Galaxy S5 Sport, επίσημα με φυσικά κουμπιά και διαφορετικό design [Sprint]

H Sprint ανακοίνωσε την αποκλειστική διάθεση του Samsung Galaxy S5 sport, για το οποίο όμως δεν είχαμε ακούσει κάτι μέχρι τώρα. Το Samsung Galaxy S5 sport έχει φυσικά Android κουμπιά στην μπροστινή πλευρά ενώ και το πίσω design είναι εντελώς διαφορετικό. Η υφή διαφέρει από εκείνη της κανονικής έκδοσης αλλά μάλλον δεν αγγίζει την ανθεκτικότητα του Samsung Galaxy S5 Active.

Η συσκευή έχει IP67 πιστοποίηση πράγμα που σημαίνει ότι είναι ανθεκτική σε νερό και σκόνη, άρα αντέχει ένα μέτρο βάθος για πάνω από 30 λεπτά.

Όσον αφορά στα specs είναι ολόιδια με του Samsung Galaxy S5 οπότε έχει 5.1ιντσών Super AMOLED οθόνη με 1080p ανάλυση, Qualcomm Snapdragon 801 chipset με 2.5 GHz quad-core CPU, 2GB RAM και heart rate monitor στην πλάτη.

Το Galaxy S5 Sport έχει 16MP εξωτερική κάμερα με LED flash και 2MP μπροστινή κάμερα. Η ενσωματωμένη μνήμη είναι 16GB και μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD. Από άποψη συνδεσιμότητας: 4G LTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, NFC και GPS. Η μπαταρία είναι 2800 mAh και τρέχει Android 4.4.2 KitKat.

Έχει διαστάσεις 144 x 74 x 8.9 mm, που σημαίνει ότι είναι μεγαλύτερο από την κανονική έκδοση του Galaxy S5 αλλά έχει το ίδιο πάχος με το Active. Τέλος, ζυγίζει 158g.
Όπως είπαμε θα είναι αποκλειστικά για την Sprint σε μπλε και κόκκινο στις 25 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει και η ονομασία «sport» η συσκευή θα δίνει πρόσβαση σε fitness tracking και πληροφορίες για την υγεία μέσω των προεγκατεστημένων εφαρμογών. Θα εκπαιδεύει τον χρήστη πως να γυμνάζεται σωστά και πως να τρέφεται έτσι ώστε να προσέχει την υγεία του. Θα είναι αποκλειστικά για την Sprint σε μπλε και κόκκινο στις 25 Ιουλίου.
, Samsung Galaxy S5 Sport, επίσημα με φυσικά κουμπιά και διαφορετικό design [Sprint]
, Samsung Galaxy S5 Sport, επίσημα με φυσικά κουμπιά και διαφορετικό design [Sprint]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
killbillgr

Ακομα ποσά Galaxy S5 θα βγάλουν με διαφορετικές ονομασίες?

Agelos

Killbillgr…..respect το avatar….jumaru με sansiro χειριστή … RESPECT !!!

Γιάννης σε λέω

@killbillgr τουλάχιστον αυτό έχει καλύτερη εμφάνιση από το κανονικό S5. Μπορώ να πω ότι η sport έκδοση μου αρέσει! Βέβαια αυτό μάλλον θ’ αλλάξει όταν ακούσουμε και την τιμή.. 😛 😀

killbillgr

Η αλήθεια είναι, ότι είναι ποιο καλύτερο από το νορμάλ. Από τις τρύπες δλδ. που έχει το άλλο τέλος παντού
@Agelos +1

tiamat

ελεος πια…!!!! 100 εκδοσεις του s5 παλι !!!!!!!!!!!!

Ανδρέας

Καλά πια πλέον τι δεν καταλαβαίνετε μερικοί? Ο σχεδιασμός είναι υποκιμενικός και ξεχωριστός για τον καθένα. Εγώ θεωρώ αυτό πολύ πιο άσχημο απο το κανονικό σ5.
Θα διαφωνήσω στο ότι η σάμμυ βγάζει 1000 εκδόσεις του σ5 απο άποψη ότι ναι μεν μπορεί να υπάρχουν αλλα δεν πρόκειται ποτέ να τις δεί ο υπόλοιπος κόσμος. Η συγκεκριμένη έκδοση αφορά την sprint της Αμερικής. Η ίδια της μπορεί να ζήτησε απο την σαμμυ να της κατασκευάσει μια ξεχωριστή έκδοση του σ5 για να πάρει πελάτες και αυτό δεν θεωρείται απίθανη εκδοχή γιατί για Αμερική μιλάμε ενω αν ζητούσε κάτι τέτοιο η cosmote ή η cyta για Κύπρο π.χ όπως λέμε και στην Κύπρο “ήταν να τους γυρέψουν..”

basilis20

ας βγαλει και 100 εσας τι σας νοιάζει αφου δεν θα το αγοράσετε.Και καλυτερα να εχω να επιλέξω αναμεσα σε 100 κινητά αναλογα με τα γουστα μου παρα σε 2-3

Γιάννης σε λέω

Δηλαδή θες να επιλέγεις μόνο ανάμεσα στις 100 διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου κινητού της ίδιας εταιρίας????? Χαχαχαχαχα!

Sot11

Η εταιρεία ανέκδοτο ξαναχτυπά, έλεος πια.
Basilis20 και βέβαια μας νοιάζει, οταν βγάζει 100 διαφορετικά s5 μάντεψε ποιος δεν πάρει ενημερώσεις λογισμικού και υποστήριξη!

kostas

κύριε Βλαχακη εχω μπλοκαρηστει στο Facebook λόγω ενός χιούμορ σχολίου το οποίο το λάβατε υβριστικό, προσβλητικό δεν ξέρω… μπορείτε να με ξεμπλοκαρετε

JohnWave

Ένα από τα πιο κιτς κακόγουστα κινητά που έχω δει τα τελευταία χρόνια.

χρηστος σαμ

η αστεια ειδηση της ημερας..

inblex

Α, αυτό έβγαλε για σήμερα…

killbillgr

Δηλαδή θα έχουμε και δελτίο προγνώσεις σε λίγο με την Samsung κάθε μερα έτσι όπως το πάνε.

Δημήτρης

Έχετε μαζευτεί ένα σωρό γατάκια εδώ και κραζετε. Νομίζετε ότι είστε ποιο έξυπνοι από την σαμμυ;οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά. Ξέρουν τι κάνουν. είναι τυχαίο που το s5 active είναι το μόνο που βγήκε χωρίς τρύπες; σου λέει θα το αγοράσει κανένας οικοδόμος και θα τρελαθεί μόλις το δει απο πίσω.θα πιάσει στόκο και θα αρχίσει αμεσως να το στοκαρει.Αναμενω το επόμενο διάστημα galaxy s5 zumba και galaxy s5 the voice σε σχημα μικροφώνου. Και καθηστε όλοι οι υπόλοιποι haters με τα λιτά και απεριτα κινητά σας. Εμείς οι ψαγμενοι θέλουμε σε καθε μοντέλο πληθώρα επιλογών που να καλύπτουν όλα τα trends.

Solon

Χμμμμ, από χανσαπλάστ έγινε γκοφρέτα. Τεράστια εξέλιξη στο ντιζάιν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.