Samsung Galaxy S6: Τιμή από 769 ευρώ έως και 969 ευρώ Ελλάδα

Το Techblog έχει πρώτο τις επίσημες τιμές του Samsung Galaxy S6 στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα το μοντέλο με τα 32GB έχει τιμή 769 ευρώ, αυτό με τα 64GB ενσωματωμένη μνήμη έρχεται με τιμή 869 ευρώ, ενώ το Galaxy S6 με την μεγάλη μνήμη 128GB θα κυκλοφορήσει με τιμή 969 ευρώ.

Οι τιμές είναι επίσημες, τις μάθατε πρώτοι εδώ στο Techblog και μπορείτε να τις μοιραστείτε ελεύθερα! Το Samsung Galaxy S6 θα μπορείτε να το παραγγείλετε από αυτήν την Παρασκευή 20 Μαρτίου με δώρο τον ασύρματο φορτιστή. Η αξία του ασύρματου φορτιστή είναι 49,99 ευρώ.

Θα το τσιμπήσετε;

Samsung Galaxy S6 32GB: τιμή 769 ευρώ
Samsung Galaxy S6 64GB: τιμή 869 ευρώ
Samsung Galaxy S6 128GB: τιμή 969 ευρώ

Μάθε επίσης: Τιμή του Samsung Galaxy S6 Edge στην Ελλάδα

Επεξεργάστηκε την 19 Μαρτίου 2015 17:09

Σχόλια

  • Φίλε δεν σε υποχρεώνει κανένας να το πάρεις πάρε μηλαρακι αν δεν έχεις που είναι φθηνά...

  • Ούτε μηλαράκι, αλλά ούτε και αυτό... δυστυχώς... όσο και αν μου αρέσει το νέο design, ειδικά το edge, η τιμή είναι, αντικειμενικά, τραγικά υψηλή παίδες.
    Μιλάμε για συσκευές που στην καλύτερη θα τις έχουμε για 2 χρόνια. Εγώ τουλάχιστον δεν διαθέτω τόσα χρήματα για ένα προϊόν τεχνολογίας με τόσο γρήγορη εξέλιξη.

  • κυριολεκτικα με 300€ βρισκεις κατι πααρα πολυ καλο, οπως το oneplus που εχω εγω.
    το μόνο που εχω να ζηλεψω ειναι τα εντονα χρωματα της Samsung. αλλα με τα 300+€ που εχω γλυτωσει για αντιστοιχο με s5,με κανουν και το ξεχναω!!!

  • Οι δύο εταιρίες που δε σέβονται τα πρόβατα τους.apple k Samsung. Ζήτω τα Κινέζικα. Παρτε Meizu mx4 και θα με θυμηθείτε.

  • Πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο οσους σχολιαζουν μαλλον διακτινιστηκαν απο το μακρινο 2000 ισως επι εποχης δραχμης , οταν εβγαιναν οι πρωτες ναυρχιδες της nokia,siemens,panasonic ...και τους ηρθαν λιγο απότομες οι τιμες.....Ελεεεεεος!!!!

  • Εγω θα επαιρνα iphone γιατί παιρνει ενημέρωσεις και δεν γονατιζει με την καμια. Το s6 σε δυο χρόνια να δεις που θα κολλαει αν τρελο σε σχεση με ένα iphone 6. Εχω το s3 και ειμαι απογοητευμενος κολλαει. Ναι οκ η τεχνολογια προχοραει αλλα το android δεν θα παυει να γινεται πιο βαρυ σε λιγα χρονια θα λενε οτι 3gb ram ειναι λιγα οπως ειναι τωρα το 1 gb

  • Α μάλιστα! Τους χτυπησε ένας αέρας μεγαλομανίας εκεί στην Samsung και για αυτό ειναι έτσι οι τιμές. Τωρα το θεμα ειναι θεωρούν τους καταναλωτές τόσο βόδια ή απλώς δεν έχουν επίγνωση του τι πουλάνε;

  • Αγόρασα πρόσφατα απ' το skroutz το lg g3 32gb ( εξαιρετικό κινητό), οπότε δεν ενδιαφέρομαι...

  • Μιλάμε για υπερβολικές τιμές για συσκευή τηλεφώνου.
    Αν τα βάλουμε κάτω δεν καταλαβαίνω τι προσφέρει σε αυτή τη τιμή; Τι feature έχει που το καθιστά τόσο πολυπόθητο και καλό για επένδυση;

    Μετά μας φταίνε οι Γερμανοί

  • Εγώ δεν θα τοποθετηθώ στα σχόλια του τύπου "Είναι πολύ ακρίβο για εκείνο" ή "Είναι πολύ ακριβό για το άλλο". Σ'αυτό όμως που δεν μπορώ να μην τοποθετηθώ είναι: Πως γίνεται σε ΟΛΕΣ τις χώρες του κόσμου κάθε χρόνο που βγαίνει η εκάστοτε ναυαρχίδα της κάθε εταιρίας η τιμή να παραμένει στα ίδια επίπεδα και η προηγούμενη να συνεχίζει να κυκλοφορεί με χαμηλότερη τιμή, και εδώ στην Ελλάδα κάθε χρόνο, η κάθε καινούρια συσκευή που βγαίνει να είναι "τσιμπημένη" κατά 10€, 20€ ή 50€?
    Δηλαδή δεν τους φτάνουν τα 700€ που το αξιώνει η κάθε εταιρία, θέλουν να βγάλουν ακόμα περισσότερο κέρδος και με τα ψιλά?
    Αν θέλουν να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό απ'το Skroutz, ας βάλουν πίσω το προσωπικό τους κέρδος και ας κοιτάξουν λίγο και το συμφέρον του καταναλωτή, αυτός είναι που στην τελική θα τα "σκάσει" για να το αγοράσει!

  • Φίλοι μου καλοί. Μπήκα να ρίξω μια ματιά στα σχόλια και έχω πάθει πλάκα. Πριν από ένα χρόνο, όταν και βγήκε το s5, η αρχική του τιμή ήταν 749 ευρώ. 749 για την έκδοση των 16 gb. Το s6 που δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να το συγκρίνω, έχει αρχική τιμή 769 ευρώ για την έκδοση των 32 gb. Γιατί λοιπόν τόσος ντόρος; Κάποιοι φωνάζουν ζήτω τα κινέζικα. Με αυτήν την λογική η BMW θα είχε κλείσει και θα αγόραζαν όλοι kia. Όποιος κατάλαβε....Το παράδειγμα είναι τυχαίο. Φιλικά. .....

  • Aris κλαιωωωω παρομοιαζεις την Samsung με την BWM? σοβαρά τωρα;
    Και Ο ντόρος γίνεται γιατι η Samsung στην πραγματικότητα ειναι σαν την Kia που αναφέρεις αλλα πουλάει σε τιμές BWM!

  • Σε αξοιοπιστια η bmw ειναι 14η στον παγκοσμιο πινακα και η Kia 3η οποτε Κορεα ισον best buy

  • Πανω απο 400 ευρω για κινητο ειναι πολλα. Οσο καλο και να ειναι. Εκτος αν σκοπευεις να το κρατησεις κανα 4αρι χρονια.

  • Οι Ελληνάρες για άλλη μια φορά ξαναχτυπούν! Γκρίνια, κράξιμο, ζήτω τα Κινέζικα κοκ.

    Εγώ ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια οι ναυαρχίδες όλων των εταιριών (πλήν των κινέζικων) όταν λανσάρονται κάνουν ~750ευρώ. Ελευθερία έχουμε, άλλος θα τα δώσει, αλλος θα περιμένει το σκρουτζ, άλλος θα παρει την κινεζιά. Αλλά εγώ δεν βλέπω καμία έκπληξη στην τιμή του S6.

    Συμφωνώ ότι είναι πολύ κακό που στην Ελλάδα οι τιμές ειναι πιο ψηλά από τις άλλες ευρωπαικές χώρες. Φταίνε οι μαμάδες εταιρίες γι αυτό ή οι εισαγωγείς?

  • Στην ελλάδα παντα ειναι ακριβά ολα εδώ το s4 αμα πάτε σε μαγαζία 299 το εχουνε οποτε το s6 ποσο περιμένατε να έχει 500...

  • QUOTE:"""""""Δηλαδή δεν τους φτάνουν τα 700€ που το αξιώνει η κάθε εταιρία, θέλουν να βγάλουν ακόμα περισσότερο κέρδος και με τα ψιλά?
    Αν θέλουν να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό απ’το Skroutz, ας βάλουν πίσω το προσωπικό τους κέρδος και ας κοιτάξουν λίγο και το συμφέρον του καταναλωτή, αυτός είναι που στην τελική θα τα «σκάσει» για να το αγοράσει!"""""

    Ρε παιδια να ανεβασουνε τιμη για να χτυπησουνε το σκρουτζ??
    Το σκρουτζ δεν ειναι καταστημα ειναι σελιδα αναζητησης για καταστηματα.Αν ενα καταστημα το εχει 100 ευρω φθηνοτερα η samsung δεν χανει τιποτα.Το κερδος του καταστηματος ειναι λιγοτερο.Δεν εχει νοημα.Το σκρουτζ δεν εχει ανταγωνισμο στις εταιριες για να ανεβασουν τιμες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.