Samsung Galaxy S6 Edge: Από 889 ευρώ τα 32GB στην Ιταλία

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις που έγιναν την 1η Μαρτίου από την έκθεση MWC στη Βαρκελώνη, το πιο σημαντικό κομμάτι είναι να βλέπουμε τις τιμές των συσκευών αυτών. Πριν από λίγες ώρες είδαμε ότι το HTC One M9 διέρρευσε με τιμή 649 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ στη Γερμανία είχε εμφανιστεί στα 750 ευρώ.

Σειρά παίρνει το premium Samsung Galaxy S6 Edge που τράβηξε όλα τα βλέμματα στην MWC και τώρα εμφανίζεται η τιμή του στην γειτονική Ιταλία.

Το Samsung Galaxy S6 Edge θα κοστίζει 889 ευρώ για την έκδοση με 32GB ενσωματωμένη μνήμη σε λευκό και μαύρο, ενώ τα 64GB ενσωματωμένη μνήμη είναι στα 999, σε χρυσό χρώμα. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα 128GB ενσωματωμένη μνήμη. Η εικόνα με τις τιμές διέρρευσε από δημοσιογράφο του HDBlog στο Twitter.

samsung galaxy s6 edge price, Samsung Galaxy S6 Edge: Από 889 ευρώ τα 32GB στην Ιταλία

samsung galaxy s6 edge price, Samsung Galaxy S6 Edge: Από 889 ευρώ τα 32GB στην Ιταλία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
IosOtheos

Και δεν παιρνω σε αυτα τα λεφτα καλυτερα το iphone 6 που ειναι ανωτερο σε ολα?

Φωτης

τρεχατε κοροϊδάκιαααα μου!!!

mouta

iosOclainmaintheos…..Την ειπες τη μ@@@@@@ σου δεν υπαρχει τομεας που να μην ξεφτυλιζει το S6 και το Note 4 την μπουρδα το iphone

Sot11

Τι λέγατε για τις τιμές του iPhone όταν βγήκε; Για θυμιστε μου λιγο….

IosOtheos

Ναι γι αυτο το μονο που κανει η σαμσουγκ ειναι να αντιγραφη..το iphone εχει καλυτερη οθονη,καλυτερη καμερα,ειναι πιο γρηγορο και πιο ωραιο φυσικα…

MANOS

@IosOtheos

Διευκρίνισε πια είναι αυτά τα όλα σύμφωνα με την δική σου πάντα άποψη γιατί το να πετάμε ένα απλό ανώτερο σε όλα χωρίς επιχειρήματα μόνο για να ανοίξουμε flame δεν λέει κάτι.
Εγώ θα σου αναφέρω 2-3 που το iPhone6 δεν είναι ανώτερο σύμφωνα πάντα με τα χαρτιά και ότι έχουμε δει μέχρι τώρα γιατί δεν το έχουμε πιάσει ακόμα στα χέρια μας.

Οθόνη – Camera – Multitasking – Fingerprint – Μνήμη – Φόρτιση – Συνδεσιμότητα/Ελευθερία.

Φυσικά και είναι πολύ ακριβό και δεν αξίζει με τίποτα το Χιλιάρικο όπως δεν αξίζει και το iPhone.

plaka

@MANOS σωστα τα λες με την διαφορα οτι το σ6 σε 3 4 μηνες θα κοστιζει μισα αν οχι λιγοτερα λεφτα αντιστοιχα με το iphone ακοομα ενα θετικο

IosOtheos

Η οθονη στα σαμσουγκ δεν εχει ωραια χρωματα..την καμερα δεν την κανουν τα mp..μνημη ειναι μια χαρα..δεν ειναι οπως το android που θελει μνημη ελεφαντα..το fingerprint στα σαμσουγκ για πιασει πρεπει να κανεις τον Dj που κανει σκρατς..το ιος πλεον ειναι πολυ ελευθερο..μπορω να πω πιο πολυ απο τα android..

plaka

@iosOtheos συμμορφωσου . ης. Η σαμσουνγκ εχει τις καλυτερες οθονες στον πλανητη τοσοο στις τηλεορασεις της τοσο και στα σχετικα με οθονη. ισα ιασ το iphone μια ζωη ειχε χαμηλη αναλυση και γκρι χρωματα ανιαρα εχει πολυ ασχημα χρωματα σε σχεση με τα σαμσουνγκ παντα. Οτιδηποτε ειναι χειροτερο απο το σ6 το μονο που μπορεις να πεις και δεν συμφωνω αν το θεωρεις για σενα καλυτερο το λογισμικο αν και για μενα και εκει μειναν αρκετα πισω τους περασε το android χαλαρα

IosOtheos

Ασε που εγω παω για καφε και βγαζω το iphone μου στο τραπεζι και ολοι το κοιτανε..βγαζεις ενα σαμσουγκ και το περνανε για σουβερ…δεν το κοιταει κανεις…

Sot11

Είσαι τρολ παραδέξου το

Thanos

Εεεε… πές το ντε…. και το πας γύρω γύρω τόση ώρα….
Για το τραπέζι στον καφέ…… τώρα ησύχασα….

mitsaras

Αν το s6 ήταν εξολοκλήρου από αλουμίνιο θα ξεκινούσε από 1,300 μέχρι 1,500 ευρωπουλα. Θα μας τρελάνει η Samsung…….έλεος….

IosOtheos

Ολα απο το Μηλο ξεκινησαν..μεχρι και η Ευα τοτε Μηλο διαλεξε..Τυχαιο?

Γιάννης σε λέω

Αυτό το smartphone είναι στ’ αλήθεια κόσμημα! Πολύ όμορφο, κρίμα όμως που δεν μπορούσε
(δεν ήθελε η Samsung) να συνδυαστεί με μια καλύτερη τιμή.

Γιάννης σε λέω

@IosOtheos το σχόλιό σου δικαιολογείται μόνο αν είσαι 15 χρονών… epic fail!

plaka

παιδια θα πεσει η τιμη του σ6 edge 849 δεν ξεκινησε και το νοτε 4 δειτε τωρα 500 ευρω κτλ και στο ινσομνια το δεινανε και 399 κλειστο στο κουτι του ξεκλειδωτο ενα παιδι τελος παντωνς αν δεν το παρετε τωρα μετα απο ενα ωραιο κ αλοκαιρι θα ερθει σεπτεμβριος και θα ειναι μετα το νοτε 5 μιση τιμη και κατω

nikos7

μπεεεε σαμσουνακιδες και αϊφονακιδες τωρα..! μαγκες οπως ακριβως συγκρινετε τωρα το ι6 με το σ6 και τις τιμες τους, συγκρινετε μετα και το σ6 με το μ9 και πειτε μου σε τι ακριβως ειναι καλυτερο το σ6 και αν ειναι περισσοτερο vfm απο το μ9..τοσο καιρο οι σαμσουνακιδες επειδη σκαγανε 700 ευρω για μια πλαστικουρα επρεπε να βρουν ενα τροπο να την λενε στους αλλους (αϊφονακιδες) που δωσανε παραπανω λευτα για χαμηλοτερα specs και το συμπερασμα (ορθως κατ εμε) ηταν οτι χωρις αλλη εξηγηση ηταν προβατα.τωρα που οι σαμσουνακιδες ηρθαν στην ιδια θεση με τους αϊφονακιδες, τι θα σκαρφιστουν αραγε οι επιστημονες για να εξηγησουν την προτιμηση τους?

plaka

troll που δεν εχει τι να κανει ειναι ο τυπας αφηστε τον ΜΗΝ ΤΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΤΡΟΛΛ 😛

plaka

@nikos7 με την διαφορα οτι το σ6 σε ενα 4μηνο θα ειναι μιση τιμη οποτε 4 μηνες παραπανω με το παρων σμαρτ που εχεις δεν θα χαθει ο κοσμος και αν το πουλησεις ενα 200 βαζεις αλλα τοσα και περνεις το σ6

akiss

IosOtheos χωρις πολλα λογακια κοιτα λιγακι εδω —> https://gr.pcmag.com/smartphones/15992/feature/samsung-galaxy-s6-vs-apple-iphone-6 και μετα ελα και πες μου για το iphonaki sou..

Sot11

Αυτό με την τιμή σταματήστε να το λέτε, δεν ισχυει! Note 4 και iPhone 6 ανακοινώθηκαν Σεπτέμβριο του 2014 και τωρα στο Σκρουτζ το note κανει 540€ και το iPhone 598€. Σιγά τη διαφορά πια!

mouta

@iosOclainmaintheos…..Τα θες και τα λες αυτα η απλα λες κατι για να πεις… δεν υπαρχει νοημον ανθρωπος που να δει και τα δυο διπλα διπλα και να μην καταλαβει την ανωτεροτητα της οθονης σε χρωματα και σε αναλυση των Ναυαρχιδων της Samsung σε ολα μα ολα τα συγκρητικα …τι μας λες τωρα εσυ….!!!
Και απο ελευθερια τι να σου πω ….!!! παμε στο σημαντικότερο αν ξερεις λεω αν …???? με τα Samsung ειδικα ανοιγουμε μεταξυ μας Wi-Fi Direct και στελνουμε δεδωμενα ο ενας στον αλλο της ταξης των 8gb πχ Full hd ταινια σε αρχειο mkv (που ουτε καν αναγνωριζουν τα ios) σε λιγοτερο απο 5 λεπτα….δεν μιλαμε για μια ταινια dvdrip των 700mb ουτε 40 δευτερολεπτα ….εσυ την ελευθερια πως την προσδιοριζεις…??? με κλειδωμενο bluetooth….??? για αυτο κανε μας τη χαρη και ασε τα ασχετομαθηματα της κακιας ωρας…..!!!!

Stepahead

@akiss χωρίς καθόλου λόγια .. Κοιτά λιγάκι εδώ –>

https://m.youtube.com/watch?v=lsViP9LIrN0

Και μετά έλα πες μας για το r2d2 σου … Ε , αντροιδακι σου ήθελα να πω …

patir-ios-tha pesei keraynos

Akak-iOS
Δεν μας τα λες καλά. Χαλάρωσε,όλα τα κινητά καλά είναι. Άσε εμάς με τα σουβέρ κι αν εσύ το χεις τόσο ανάγκη,βγάλε το σαλάμακ-iOs σου σε δημόσια θέα!

IosOtheos

Οπως εχει πει ο Τιτανομεγιστος Jobs..ο θεος να τον εχει καλα.. “Η καινοτομία ξεχωρίζει τον ηγέτη από τον οπαδό”

mouta

Η ηγεσια στην ελευθερια οριζεται απο το Android και ειδικα απο την Samsung…..καφετεριο φυγουρατζη αλλα μολις κυκλοφορηση το s6 edge θα το βλεπουν iphonακηδες και θα τον π@@@@@@

IosOtheos

@m(p)outa(la)
Εγω εχω να πω οτι οι κουρμπες που κανει το edge απο την μια και την αλλη..δεν εχουν λογο υπαρξης…αμα ηταν φυσαρμονικα θα ειχε πιο πολυ λογο να τις εχει..

Γιωργος

Στη Γερμανια το εχουν για προπαραγ 699το s6 kai 849 το edge.Και απο οτι μου ειπε ο πωλητης εχει ταιραστια λιστα αναμωνης.

mouta

@iosOclainmaintheos…..Δεν εχεις τι να πεις και λες αλλη μια φορα την π@@@@@ σου.. δεν πειραζει καταλαβαμε ποσο low level καταναλωτης εισαι… clain main φιλλλλααρακι….!!!

NtinosMD

Η Apple παντως για το Note 4 σαν αντιπαλο δεος επελεξε το iphone 6plus κ οχι το iPhone 6, εφοσον παιζει σε κατηγορια phablet. Και τα στοιχεια συμφωνα με το skroutz mcduck εχουν ως εξης για τη στιγμη που μιλαμε.
Note 4 32 gb – 540
iPhone 6 plus 16 gb – 686 ευρωπουλα.
Γνωριζοντας την κοστολογικη πολιτικη της Apple, αν κυκλοφορουσε τωρα ενα iphone 6 plus 32αρι θα σκαγε ο καταναλωτης ενα 100αρικο πιο πανω. Οποτε για ενα υποτιθεμενο 6 plus 32αρι , ετσι για να συγκρινεται καλυτεαρ με το note 4 θα εσκαγε κανεις τωρα 786 ευρω. ( θεωρητικα ). Αν ρωτουσα τη τσεπη μου…. τσεπη τι προτεινεις ? Η τσεπη θα ανταποκρινοταν …. αφεντη παρε το note 4, θα μου μεινουν εμενα τα 140 ευρω και εσενα η καλυτερη οθονη, αυτονομια, το πενακι, τα features που δεν τα χει το devine iOS και φυσικα τγα βλεμματα της διπλανης στο μπαρ που θα βλεπει ποσο μεγαλο το εχεις … το σμαρτφοουν.
Παντως αν ημουν Χαρδουβελης θα το παιρνα το s6 edge και 3χιλιαρικα να κοστιζε …

IosOtheos

Τι να το κανω το πενακι…Οταν Εχω Πενα κινητο?Ε?

kostasmpl

φιλε Βλαχακη τι αφηνεις φιλε και γραφουν ολοι οι πικραμοι εδω μεσα ! τι γιωτας ειναι αυτος εδω @IosOtheos ανοιξε κανενα βιβλιο και ασε μας υησυχους! μπαινουμ να ξεχαστουμε και μας πιανουν τα νευρα με αυτα που διαβαζουμε! καθε αγραματος ! κανετε Θεο κατι που δεν ξερετε γιατι απλος επειδη το αγοραζει η μαζα ! θυματα του καταναλωτισμου να πουμε! που εχει το ιφον καλυτερη οθονη απο το σ6!

gkoutsos

@Sot11 δεν αναφερεις ομως τα παραπανω που προσφερει ενα note 4 (ή ακομα και ενα κινητο με πολυ χαμηλοτερη τιμη οπως htc one m8, moto x κτλ.) απο ενα iphone 6 (το οποιο ειναι 16αρι για την τιμη που ανεφερες)…

επισης, αυτο που λες, δεν αναιρει το γεγονος οτι εχουμε φτασει στο σημειο, σχεδον ολες οι ναυαρχιδες να εχουν υπερβολικες αρχικες τιμες… ποσο μαλλον τα iphone και το νεο s6 (δεν το συζητω για iphone 6 plus και s6 edge) που δεν παιρνουν καρτα μνημης και χρεωνουν ακομη περισσοτερο τις εκδοσεις με περισσοτερη μνημη, για οσους την χρειαζονται.
οι μεγαλες εταιρειες οσο παει γινονται ολο και πιο απληστες, εκμεταλευμενες το marketing, στο οποιο επενδυουν απιστευτα ποσα!

IosOtheos

Ανοιξα φιλε μου το MacBook μου για να δω την παρουσιαση της μεγαλυτερης εφευρεσης μετα τον τροχο,το iphone,το ipad….το Apple Watch!

mouta

Κατι τετοιες μ@@@@@@ πιστευετε και νομιζετε οτι ειστε καποιοι….. ξεκαβαλα ρεεεεεεεε

Antonis koulouriotis

@ IosOtheos
TROLL DETECTED

Miko

@IosOtheos
Μου αρέσει το troll σου 🙂 Απλά, συμβουλή μου, μην είσαι τόσο κολλημένος με μια εταιρία… και ειδικά με κάποια άτομα που πραγματικά δεν ξέρεις πόσο καλοί ή κακοί ήταν στην ζωή και δουλειά τους (αυτό για τον S. Jobs). Εξάλλου, μετά τον θάνατο κάποιου, έχουμε την τάση να τον αγιοποιούμε εμείς οι ‘Ελληνες, τύπου “τι καλός άνθρωπος ήταν” κτλ.
Στο θέμα μας, κρίμα που κάνει τόσο ένα κινητό που αυτή την στιγμή δεν έχει ισάξιο, ούτε σε ομορφιά αλλά ούτε σε επιδόσεις. Δυστυχώς απευθύνεται σε συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων, είτε με μεγάλα συμβόλαια, είτε λεφτάδες ή ακόμα και σε φαν της κινητής τηλεφωνίας που προτιμούν να τα σκάνε κάθε χρόνο για ένα κινητό… και δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν είμαι σε κάποια απο αυτές τις κατηγορίες.

Φώτης

Παντός με αυτα τα λεφτά καλύτερα να πάρεις ενα note 4 edge που κανει κ περισσοτερα..Σίγουρα δεν ειναι τόσο δυνατο οσο το S6 edge αλλα ειναι note με οτι αυτο συνεπάγεται..Τωρα οσο για την τιμή οσο κ να κανει μετα το 6αμηνο στα σκρουτζομαγαζα η τιμή πέφτει δραματικα..Οποτε μην τρελαινεστε..Α κ κατι αλλο(η οθονη του iPhone 6 καλυτερη του S6)Το ακούσαμε κ αυτο..Για μενα το s6 ειναι κλάσεις ανώτερο!!!

NtinosMD

@iosOtheos ΜΑΝΑΡΑΜ !!!!!!!

MANOS

@IosOtheos

1) Δεν είναι τυχαίο που η οθόνη του Note4 πήρε βραβείο καλύτερης οθόνης και συγκεκριμένα ακριβείας χρωμάτων, στο S6 λογικά έχει βελτιωθεί περισσότερο.

2) Την κάμερα δεν την κάνουν τα mp όπως λες, την κάνει όμως το μέγεθος του αισθητήρα, το διάφραγμα σε συνδυασμό με τα mp και το software.
Και εδώ το S6 στα χαρτιά και στις πρώτες βραδινές λήψεις είναι ανώτερο.
Θα φανεί και στην πράξη όταν κυκλοφορήσει.

3) Η μνήμη είναι πολύ πιο γρήγορη, επίσης μην ξεχνάς το πρόβλημα που έχει το iPhone6 Plus.

4) Το fingerprint δες και μόνος σου:
https://www.youtube.com/watch?v=eHki2dpniTY

5) Για την ελευθερία θα σου δώσω το πιο απλό παράδειγμα. άνοιξε μια φωτογραφία από την συλλογή/Gallery στο iPhone και στο android αντίστοιχα και πάτα share, πόσες επιλογές σου δίνει το καθένα?
Πίστεψε με το iOS ούτε τις μισές, έχω iPad και το ξέρω από πρώτο χέρι.

tsalis

ραντευβου τον αυγουστο που θα εχει 450..πουλας και το παλιο σου 250 και τελειωνει η υποθεση…. αυτοι που τα εχουν ας το παρουν τωρα…τοσο δυσκολο ειναι?????????

Άλεξ

@IosOtheos ποιο FAIL πεθαίνεις! !!χαχαχ τόση ώρα διαβάζω τα σχόλια σου και μπορώ να πω πως…ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ..Παιδια χαλαρώστε και μην ασχολείστε μαζί του! Βάζω στοίχημα πως δεν έχει ούτε το Iphone 4 … το πολύ πολύ να έχει ένα Νοκια από τα παλιά της official εταιρίας…Ένα μικρό σκατο 14 χρονών θα είναι και δεν έχει τι να πει,απλά για να το παίξει μαγκιά! Και σε πληροφορώ πως εγώ ενώ έχω το Samsung galaxy s4 που είναι περασμένο μοντέλο οποίος το δει του τρέχουν τα σάλια,αφού το πας έτσι! ! !

Kioses

@IosOtheos
Καλα ρε κατουρηθηκα δεν αντεχω ειληνρινα μιλαει και κλανω απο τα γελια δεν αντεχω σταματα να τους ερεθιζεις και να δινεις αλλο τροφη με τα τρολ σου γτ με βλεπω να πεταει εξω η γυναικα μου απο τα κατρουλογελια που εχω κα εχω κανει αυτη την στιγμη.
Και μεταξυ μας το iphone 6 μονο για φιγουρα κανει.
Samsung δαγκωτο κι ας εχω το note 3 που κανει τα παντα εκτος απο καφεδακι.

παναγιωτης

@Stepahead,συγνωμη φιλε μου που επεμβενω αλλα το σ6 δεν εχει το τελικο firmware αλλα καποιο υπο δοκιμη αρα οχι και τοσο αξιοπιστο και 2ων ολα τα android devices εχουν το developer option που αμα ξερεις τι να κανεις η συσκευη σου γινεται πραγματικα γρηγορη και δεν μηλαω για root και flashing rom.αρα ας περιμενουμε λιγο να βγει και εδω ειμαστε.παιδια μην τρελενεστε παντος ειναι προσωπικη αποφαση το τι θα παρει καποιος και ειναι σεβαστη και στο κατω κατω στην τελικη ολοι μας κερδιζουμε.

MANOS

@IosOtheos

Κάτι έλεγες για τις οθόνες. Ελπίζω να ξέρεις Αγγλικά:
https://www.sammobile.com/2015/03/11/displaymate-crowns-the-galaxy-s6-and-s6-edge-as-best-mobile-displays-ever-tested/

“The Galaxy S6 and S6 edge won commendation from DisplayMate for their color accuracy in basic screen mode, with the company rating both models “the most color accurate display that we have ever measured” and “visually indistinguishable from perfect” in their appearance. In brightness, the S6 models rank as “the brightest mobile display that we have ever tested.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.