Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Ξεκίνησε η μείωση τιμών από Ολλανδία

Κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων για το δεύτερο τρίμηνο, η Samsung είχε επισημάνει ότι θα μειώσει την τιμή στα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge προκειμένου να μπορέσει να διατηρήσει τις πωλήσεις τους. Αν και δεν είχε δώσει ημερομηνία και ακριβείς αριθμούς, οι “εκπτώσεις” ξεκίνησαν από την Ολλανδία.

Σύμφωνα με το Androidworld, η Samsung μείωσε τις τιμές με το Samsung Galaxy S6 να κοστίζει 599 ευρώ, δηλαδή 100 ευρώ λιγότερα, ενώ η τιμή του Samsung Galaxy S6 Edge μειώθηκε κατά 150 ευρώ και κοστίζει 699 ευρώ.

Πρόκειται για πολύ καλές εκπτώσεις που προς το παρόν έχουν γίνει μόνο στην Ολλανδία, αλλά παίρνουμε μια πρώτη γεύση για το τι σκοπεύει να κάνει η Samsung με τις τιμές των ναυαρχίδων της.

Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Ξεκίνησε η μείωση τιμών από Ολλανδία, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Ξεκίνησε η μείωση τιμών από Ολλανδία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Απιστευτο. Κανενας δεν το περιμενε!!! (πφφφφφ)

Ραφαήλ

549 και 679 αντίστοιχα
Γερμανία

KostasB

Το θέμα είναι πόσο θα πέσει στο skroutz…

Λευτερης

Ετσι μπράβο, τι νομίζει δηλαδή? Δεν μπορεί να βάζει τα κινητά της 800 ευρω όταν έχουν τόσα ελαττώματα. (Για τα οποία δεν φτάσει η Samsung βασικά, το πρόβλημα βρίσκεται στο λειτουργικό της που ειναι βαρύ)

Jorge

Θα συμφωνήσω με τον Λευτέρη, πάρε το Tizen που φτιάχνεις τόσα χρόνια κάντο αξιόλογο και βάλτο σε μια ναυαρχίδα. Ωραίο και το Android αλλά μπουχτήσαμε.

Λευτέρης

@jorge ελπίζω να το λες ειρωνικά, το tizen δεν ειναι αρκετά ανεπτυγμένο.

Αυτό που χρειάζεται ειναι να γίνουν ριζικές αλλαγές στο android. Να γίνει ελαφρύ σαν το iOS το οποίο πετάει,

Ekimolaos

@Λευτερης
Ναι αλλά το λειτουργικό της (TouchWiz) αυτή επέλεξε να το κρατήσει βαρύ. Μπορούσε να κάνει πολλές αλλαγές, αλλά έκανε μόνο τις βασικές. Εδώ η RAM του s6 δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά… Αν δεν μπορεί, ας το γυρίσει σε stock android. Γιατί με τέτοιο android skin (παίζει και να είναι και το χειρότερο της αγοράς), τέτοιες τιμές και με τα καινούρια κολπάκια που κάνει δεν την βλέπω καλά στις πωλήσεις ούτε με τα s7 & note 6…

@Λευτέρης
Και το iOS έχει αρκετά bugs, να τα λέμε και τα κακά της Apple, όχι μόνο τα καλά, ε; Άσε που το iOS, με το να μην είναι customizable και με το να μην σου παρέχει πολλές επιλογές (θέλουν να το διατηρήσουν υπερβολικά απλό I get it), είναι λογικό να είναι τόσο ελαφρύ. Δεν υπάρχει το τέλειο OS, τουλάχιστον όχι ακόμα. Όλα έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα γούστου το τι θα επιλέξει ο καθένας.

Sotiris

Στη Γερμανία ή τιμές έχουν ήδη πέσει

stel_myl

Ήδη έχει πέσει κάτω από 500 ευρώ το S6.
Προβλέψεις, μέχρι πόσο λέτε να φτάσει; Να περιμένω ή όχι, κι άλλο;

mary

ουαου δεν το περιμενα τοσο τελεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.