Samsung Galaxy S7: Ξεκίνησε η ανάπτυξη του firmware;

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και όσο πλησιάζουμε στο 2016 τόσο η θεματολογία θα παίρνει φωτιά γύρω από το Samsung Galaxy S7, το οποίο σύμφωνα με την τελευταία φημολογία, μετά την έναρξη της παραγωγής του Exynos 8890 έχουμε και την ανάπτυξη του firmware της ναυαρχίδας της Samsung.

Μπορεί να μην είναι ακόμα επίσημο, αλλά πιστεύεται πως η παρουσίαση του Galaxy S7 θα γίνει στις αρχές του 2016, με τη φημολογία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής να παίρνει κυριολεκτικά “φωτιά”, ενώ είναι μεγάλο ερωτηματικό το αν η θύρα επέκτασης της εσωτερικής μνήμης με τη χρήση καρτών microSD θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή.

Είναι αλήθεια ότι πολλοί απογοητεύτηκαν με την έλλειψη αυτή στη σειρά των Galaxy S6 αλλά και Note 5, κατηγορώντας τη Samsung ότι ακολουθεί τα μονοπάτια της Apple σχετικά με το σχεδιασμό κομψών και πολύ λεπτών συσκευών θυσιάζοντας χαρακτηριστικά τα οποία οι χρήστες δε θέλουν να χάσουν.

Μένει να δούμε τελικά τι θα περιλαμβάνει το Samsung Galaxy S7, ενώ προς το παρόν έχουμε σοβαρή διαρροή πληφοροριών σχετικά με την ανάπτυξη του Firmware της επόμενης ναυαρχίδας της εταιρείας, με τη δουλειά να έχει ξεκινήσει ένα μήνα νωρίτερα από την περσινή αντίστοιχη περίοδο αναφορικά με την ανάπτυξη του Firmware για το Galaxy S6. Η ανάπτυξη των Firmware με κωδικό G930FXXU0AOK6 και G935FXXU0AOK6 φημολογείται ότι ξεκίνησε και δείχνει πως θα έχουμε και φέτος δύο εκδόσεις, πιθανόν μια επίπεδη και μια με κυρτή οθόνη, με ημερομηνία διάθεσης νωρίτερα από την αντίστοιχη του Galaxy S6.

Samsung Galaxy S7: Ξεκίνησε η ανάπτυξη του firmware;, Samsung Galaxy S7: Ξεκίνησε η ανάπτυξη του firmware;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
anwnymous

Αν κρίνουμε από τις μέχρι τώρα συσκευές, τα firm της samsung δεν πρέπει να θέλουν περισσότερο από….κάποιες ώρες για να φτιαχτούν, λογικά μέχρι αύριο θα χει ολοκληρωθεί 😛

Sotiris

Η δουλειά που έχει γίνει στις τελευταίες εκδόσεις του android είναι εμφανής πάντως. Σίγουρα επιδέχεται βελτίωσης αλλά δεν έχει καμία σχέση το touchwiz των S6 με αυτό που βλέπαμε παλαιότερα.

gt-i9506

Οντως το αρχικο firmware ισως ειναι κακοφτιαγμενο αλλα μετα βγαζουν βελτιωσεις. Κ εγω σε ενα s4 plus ( π τωρα το εχω για 2ο) η πρωτη αναβαθμιση σε λολιποπ ηταν μαπα λαγκαρε μεχρι αηδιας μετα απο υπομονη ενος μηνα στειλανε αναβαθμιση και εφταξε κατα 95% το λαγκαρισμα στη συνεχεια περασα firware απο Nordic countries και πηγαινε σφαιρα καμια σχεση με το αρχικο και τωρα του εβαλα το τελευταιο που βγηκε πριν 2 βδομαδες και παει ακομα ποιο σφαιρα σε σημειο που κανει τον 800αρι να νομιζεις πως ειναι 810. βεβαια σε πολλες εταιριες συμβαινει αυτο και ενας φιλος μ με G3 εχει παθει το ιδιο το κινητο λαγκαρει με το παραμικρο. και σε iphone (αν και κάτοχος πλεον 6s plus) εχω ακουσει για λογισμικα που εκαναν παλιοτερα μοντελα να κολλανε να λαγκαρουν κλπ (ελπιζω στο εγγυς μελλον να μη μ τυχει κατι αναλογο 😀 )

anwnymous

Έκανα λίγο χιουμοράκι παραπάνω!!

Αντικειμενικά έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα προόδου, μόνο και μόνο που πλέον οι συσκευές της λειτουργούν με tw & δεν τον αλλάζει day one με nova είναι δείγμα της δουλειάς που έχει γίνει.Φυσικά υπάρχουν περαιτερώ επίπεδα βελτίωσης.

george

ο tw πλεον ειναι αρκετα καλος κ γρηγορος αυτο το εφτιαξε κ το ξερω απο πρωτο χερι galaxy a3 της γυναικας μου.χωρις να το εχω δει εγω αλλα απο βιντεος στο youtube με το multitasking τα εχει κανει μανταρα.το απολυτο multitasking πλεον να μην σκοτωνετε τιποτα κ ολα να μενουν standby το βλεπω στα sony.μιλαω παντα απο αυτο που βλεπω στο youtube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.