Samsung Galaxy S7 Edge+: Ακυρώνεται η κυκλοφορία του;

Για το πόσες ναυαρχίδες θα κυκλοφορήσει η Samsung μέσα στο 2016, έχουν ακουστεί πολλά. Οι τελευταίες πληροφορίες έλεγαν ότι θα δούμε τα Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge και Samsung Galaxy S7 Edge+.

Για το Samsung Galaxy S7 Edge+ είχαν διαρρεύσει ακόμη και τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά φαίνεται πως δεν θα δούμε το κινητό. Οι πληροφορίες έρχονται από tweet του γνωστού @evleaks, ο οποίος υπονοεί ότι μάλλον δεν θα υπάρξει Galaxy S7 Edge+.

Το περσινό Samsung Galaxy S6 Edge+ ήταν η μεγαλύτερη έκδοση του Galaxy S6 Edge, αλλά από τη στιγμή που φέτος το Samsung Galaxy S7 edge, λέγεται ότι θα έρθει με μεγαλύτερη οθόνη, ίσως να μην υπάρχει λόγος ύπαρξης του S7 Edge+.

Μπορεί η Samsung να ακύρωσε την κυκλοφορία του για να βγει στην αγορά με μικρότερο αριθμό ναυαρχίδων, ή μπορεί απλώς να μην ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο στην MWC και να το κρατάει για αργότερα.

Εμείς κρατάμε επιφυλάξεις μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του Galaxy S7 που αναμένεται 21 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, τίθεται το ερώτημα αν είναι αναγκαία η ύπαρξη του Galaxy S7 Edge+ στην high-end σειρά της Samsung.

no samsung galaxy s7 edge plus, Samsung Galaxy S7 Edge+: Ακυρώνεται η κυκλοφορία του;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Μακάρι να βγει το S7 edge Plus το Σεπτέμβρη πάλι μαζί με το καινούριο Note για εμάς που θέλουμε κυρτή οθόνη με προηγμένα χαρακτηριστικά.

John N

Εν αναμονη για το σχολιο του Chris_G επι του θεματος. Κατι σαν τον Λευτερης των Samsung αρθρων :-P. Τωρα, φανταζει καπως αδυνατο να κανει εμφανισει το edge 7 plus μιας και ο προκατατοχος του δεν ειναι πολυ στην αγορα.

Mpidis

Καλύτερα να μη βγει καθολου. Ενα s7 και ενα s7 edge στις 5′ ίντσες θα ηταν ιδανικά. Στις 5.7 ίντσες παιζει μονο το note.

ππππππ

Αστεία εταιρεία η samsung.
Πάει ο άλλος δίνει 800 ευρώ να πάρει την ναυαρχίδα και σε 5 μήνες έχει πέσει στην μιση τιμή σχεδόν και καπάκι βγαίνει το επόμενο.

aris

Φίλε ππππππ είσαι ή άσχετος ή κακεντρεχης. Γνωρίζεις κάποιο iPhone(αναφέρομαι σε αυτό, επειδή κρατάει την τιμή του) που να πλησιάζει το s6 σε χαρακτηριστικα και απόδοση και να κάνει 400 ευρώ; Και κυκλοφορεί ήδη 9 μήνες. Οπότε μάλλον ισχύουν αυτά που ανέφερα στην αρχή.

NtinosMD

S7 Edge+ αν βγαλει θα το βγαλει μαζι με το note 6 …. δηλαδη σεπτεμβρη. Οποιος το περιμενε τωρα το Φλεβααρη σε τζαμπα αναμονη μπηκε. Το concept ειναι σας παρεχω μια σειρα S και τη κυρτη της εκδοση, και το σεπτεμβρη σας παρεχω ενα ζευγαρι phablet εκ των οποιων το ενα θα εχει τη κυρτη οθονη. Γτ οχι ?

Ανακιν

Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του edge + όσους βλέπω μαζί και εγώ όλοι το απλό edge έχουμε γιατί δεν έχει νόημα τόση μεγάλη οθόνη και ένα giga ram παραπάνω! Πιστεύω επειδή πολλοί πήραμε το απλό και λιγότερο το plus ίσως να μην υπάρξει

Λευτέρης

Ππππππ@ 539 ευρώ εχει το edge και μετα απο 10 μηνες , μια χαρα για android, το lg g4 πχ βγήκε αργότερα τον Ιούλιο νομιζω και εχει τωρα 365 ευρώ

Αλέξανδρος

Η μεγαλύτερη οθόνη είναι πιο απολαυστική γι’αυτό είμαι υπέρ του plus. Από εκεί και πέρα ρε παιδιά επειδή δεν ήμουν ποτέ κάτοχος Samsung, το Knox που έχει σαν ασφάλεια πιάνει και το root ή απλά μετράει όταν απλά βάζεις άλλη rom πέρα από την εργοστασιακή;
Το σκέφτομαι για αγορά αλλά αν δεν μπορείς να κάνεις ούτε root για μένα δεν αξίζει.
Αν κάποιος γνωρίζει ας πει. Ευχαριστώ!

NikosAr

@ Αλέξανδρος ..
Με το που ξεκλειδώνεις το κινητό (βάζοντας στην ουσία άλλο recovery)μετά την έκδοση 5.02 το Knox=0 γίνεται Knox +1. Αυτόματα χάνεται η εγγύηση και στις εργοστασιακές ριθμίσεις να το γυρίσεις το knox θα γίνει trip και αν για οπιοδήποτε λόγω το πας αντιπροσωπία είναι το πρώτο που κοιτάζουν.

Αλέξανδρος

@NikosAr όταν λες ξεκλειδώνεις το κινητό εννοείς τον Bootloader;
Δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις τον bootloader για να κάνεις root τουλάχιστον σε lg, Sony και Nexus που έχω.
Για το Knox ξέρω λίγα πράγματα και όπως λες είναι ένας counter απλά δεν ξέρω για root τι χρειάζεται σε Samsung.

Kostas

@Αλέξανδρος στα huawei θελει να ξεκλειδωσεις τον bootloader για να κανεις ροοτ,λογικα στα samsung το knox μετραει ποσες φορες εκανες root. εστω και μια φορα να κανεις θα το γραψει.αλλα και unroot να κανεις παλι θα ειναι γραμμένο.

Αλέξανδρος

Να ‘σαι καλά Κώστα. Έψαξα για αυτό και είδα ένα παλικάρι ( Chainfire )που κατάφερε και έκανε στα S6άρια root, λένε πως μπορεί να “σκοντάψει” πάνω στο Knox και να μην υπάρχει πρόσβαση στο Samsung Pay και φυσικά να χάσεις και την εγγύηση.
Αν και μου αρέσει πολύ το edge+ αλλά να μην έχω root είναι αποτρεπτικός παράγοντας ( + τα άλλα θεματάκια του με sd και αποσπώμενη ). Μετά λένε γιατί δεν κάνουν πωλήσεις.

Bill

Φιλε Αλέξανδρε όλοι μπορουμε να κανουμε ρουτ αλλα θα γραψει ο knox. Το παλικάρι που αναφέρεις ειναι συνώνυμο του ρουτ και developer της εφαρμογης ( και οχι μονο) superSu (αν σου λέει κατι) Στα δισεκατομμύρια χρηστών αυτοί που θελιυμε ρουτ πιστεψε με ειμαστε πολυ λιγοι πωλησεις κανουν τρελές!

Αλέξανδρος

“Billάρα” γι’αυτό τον λέω “παλικάρι”. Τώρα για root αυτό που λες το πιστεύω και ‘γω ότι πολύ δεν ξέρουν καν τι είναι αλλά μόνο για το xposed αξίζει. Φυσικά και για πόσα άλλα αλλά αυτό είναι θέμα του χρήστη και για τι την θέλει την συσκευή.
Γι’αυτό λέω φίλε ότι αν σου κόβουν και το root ( την αλλαγή rom κάνεις υπομονή μέχρι να λήξη η εγγύηση ) όποιος θέλει παίρνει, εγώ δεν.

NikosAr

@Αλέξανδρος ..
Ναι ξεκλειδώνεις τον bootloader βάζεις άλλον, λόγω επεξεργαστή ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.