Samsung Galaxy S7: Το πρώτο με Snapdragon 820- Αποκλειστικότητα μέχρι Απρίλιο;

Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στη χρονιά που μας πέρασε, θυμόμαστε ότι η Samung επέλεξε να μην βάλει σε καμία συσκευή της την ναυαρχίδα της Qualcom, Snapdragon 810 λόγω υπερθέρμανσης. Εκπρόσωπος της Qualcomm είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η Samsung είχε ξεκινήσει τις φήμες διότι είχε όφελος απ’όλη αυτή την ιστορία.

Με τον φετινό τετραπύρηνο Snapdragon 820 τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Η Samsung ήδη φημολογείται ότι θα βάλει τον 820 στο Samsung Galaxy S7, που θα κυκλοφορήσει σε συγκεκριμένες αγορές όπως ΗΠΑ και Κίνα (δυο τεράστιες αγορές).

Όσο περνά ο καιρός, οι πληροφορίες που λαμβάνουμε γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες. Σήμερα λοιπόν οι διαρροές από την Κίνα λένε ότι η Samsung έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του Snapdragon 820 μέχρι τον Απρίλιο του 2016. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο smartphone που θα δούμε στα ράφια με Snapdragon 820 θα είναι το Samsung Galaxy S7 (αν οι πληροφορίες είναι σωστές).

Η ανακοίνωση του Samsung Galaxy S7 φημολογείται ότι θα γίνει τέλη Φεβρουαρίου, λίγο πριν την έναρξη της MWC 2016 και θα γίνει διαθέσιμο τον Μάρτιο.

Παρά τις δύσκολες σχέσεις τους φέτος, μια τέτοια συμφωνία δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη από την στιγμή που ο Snapdragon 820 κατασκευάζεται από την Samsung στις δικές της εγκαταστάσεις με τη διαδικασία των 14nm FinFET. Η Samsung λέγεται ότι ήταν η πρώτη που δοκίμασε τον Snapdragon 820 στα εργαστήριά της, για να σιγουρευτεί ότι δεν θα επαναληφθεί η ιστορία του Snapdragon 810.

Update: Οι παραπάνω πληροφορίες έρχονται την ίδια μέρα με τις δηλώσεις του CEO της Xiaomi ο οποίος είπε ότι δεν θα προσπαθήσει να είναι από τους πρώτους που θα κυκλοφορήσουν συσκευή με Snapdragon 820. Να θυμίσουμε ότι το πρώτο τρίμηνο του 2016 πολλοί περιμένουν την ανακοίνωση του Xiaomi Mi 5 με Snapdragon 820.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S7: Με Force Touch, microSD και lowlight κάμερα [WSJ]

samsung galaxy s7 snapdragon 820 exclusive, Samsung Galaxy S7: Το πρώτο με Snapdragon 820- Αποκλειστικότητα μέχρι Απρίλιο;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Στη χωρα μας το S7 θα εθει με τον Snapdragon 820 η τον Exynos 8890?

nick

Πάρε τηλ την Samsung να μάθεις. Θα σε πουν σίγουρα.

vasilist

Αν δεν έχει θέματα θερμοκρασίας όπως ο 810 δεν βρίσκω λόγο γιατί να μην τον βάλει από την στιγμή που ακούμε για καλές επιδόσεις.

vasilis

21 Ιανουαριου υποτιθεται βγαινει το xiaomi mi5 με τον 820 !!!!!

Chris_BMW

Τετραπυρηνος;;;

Makis

Ένα nexus με 820, 4 ram, 5″ οθόνη και χαίρεται

Βαλάντης

Ο CPU ειναι οκταπυρηνος και οχι τετραπυρινος πρεπει να εγινε ενα λάθος

Gvirginia

@Βαλάντης Δεν έγινε κάποιο λάθος… Η σελίδα της Qualcomm γράφει “Up to 2.2 GHz quad-core (Quad-core custom 64-bit Qualcomm® Kryo™)”. Quad-core = Τετραπύρηνος.

Kostas

ο cpu ειναι τετραπυρηνος και με τρελες επιδόσεις, κανενα λαθος δεν εγινε. τι σας χαλαει αν ειναι τετραπυρηνος η οκτα core?θα σας χαλασει το image στο κινητο?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.