Samsung Galaxy S7, Plus, Edge, Edge Plus: Διαθέσιμες οι θήκες της Spigen στο Amazon

Η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S7 αναμένεται να γίνει στα μέσα του επόμενου, μήνα λιγο πριν την έναρξη της MWC 2016. Από την ίδια τη Samsung δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο, όμως έχει ακουστεί ότι η φετινή ναυαρχίδα της δεν θα έρθει σε μια, ούτε σε δυο, αλλά σε 4 εκδόσεις.

Η Spigen, γνωστή στην αγορά των αξεσουάρ αποκάλυψε τις θήκες που ετοίμασε για 4 μοντέλα του Galaxy S7. Οι θήκες για τα Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Plus, Samsung Galaxy S7 Edge και Samsung Galaxy S7 Edge Plus είναι διαθέσιμες στο Amazon με τιμή έναρξης από 14.99 δολάρια. Μπορείτε να κάνετε ακόμη και παραγγελία, αλλά δεν θα έρθει πριν από την 1η Απριλίου.

Οι εικόνες της Spigen επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που έλεγαν ότι σε θέμα design δεν θα δούμε μεγάλες αλλαγές συγκριτικά με τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge.

Το Samsung Galaxy S7 αναμένεται με οθόνη 5.1 ιντσών Quad HD και το Galaxy S7 Edge με οθόνη 5.5 ιντσών. Τα Galaxy S7 Plus και Galaxy S7 Edge Plus μάλλον θα έχουν οθόνες 5.7 και 6 ιντσών, αντίστοιχα. Επίσης, έχει ακουστεί ότι θα επιστρέψει η αντοχή στο νερό και η υποδοχή για κάρτα microSD.

Η Spigen δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει θήκες για μη ανακοινωμένα smartphones της Samsung, το ίδιο είχε κάνει πέρσι για τα Galaxy S6 και S6 edge.

Samsung Galaxy S7

galaxy s7 spigen cases, Samsung Galaxy S7, Plus, Edge, Edge Plus: Διαθέσιμες οι θήκες της Spigen στο Amazon

galaxy s7 spigen cases, Samsung Galaxy S7, Plus, Edge, Edge Plus: Διαθέσιμες οι θήκες της Spigen στο Amazon

galaxy s7 spigen cases, Samsung Galaxy S7, Plus, Edge, Edge Plus: Διαθέσιμες οι θήκες της Spigen στο Amazon

Samsung Galaxy S7 edge

galaxy s7 spigen cases, Samsung Galaxy S7, Plus, Edge, Edge Plus: Διαθέσιμες οι θήκες της Spigen στο Amazon

galaxy s7 spigen cases, Samsung Galaxy S7, Plus, Edge, Edge Plus: Διαθέσιμες οι θήκες της Spigen στο Amazon

Samsung Galaxy S7 edge Plus

galaxy s7 spigen cases, Samsung Galaxy S7, Plus, Edge, Edge Plus: Διαθέσιμες οι θήκες της Spigen στο Amazon

Samsung Galaxy S7 Plus

galaxy s7 spigen cases, Samsung Galaxy S7, Plus, Edge, Edge Plus: Διαθέσιμες οι θήκες της Spigen στο Amazon

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stelios

Αν είναι έτσι το galaxy s7 μπράβο στην σαμσουνγκ θα μας απαλλάξει από έξοδα να το αποκτήσουμε μα…..Τόσο ιδιο

dark_master

Στέλιο τα πρώτα renders το δείχνουν να μοιάζει περισσότερο σε S3 όσον αφορά την καμπυλότητα στις ακρες του. Το θέμα είναι ότι με τις μεγαλύτερες διαστάσεις είναι σαν να καταργεί το Note…

ChrisG

το Note είναι μια συσκευή smartphone απο μόνο του σε όλες τις κατηγορίες.το s-pen φροντίζει για αυτό.τίποτε δεν καταργείται με τις μεγαλύτερες διαστάσεις.αντιθέτως δίνει extra επιλογές σε όλες τις διαστάσεις(γούστα)χωρίς να σε αναγκάζει να πάρεις s-pen.κάποιος που θέλει τις extra λειτουργίες του s-pen(φοβερες μιάς και κάνει το κινητό καθαρά επαγγελματικό)πάει σε Note κατηγορία.πως μπερδεύεστε έτσι δεν μπορώ να καταλάβω.άν κάποιος δεν θέλει το s-pen πάει σε edge+ κατηγορία και ούτε γάτα ούτε σημιά που λέμε.απλές και καθαρές σκέψεις.

Agnostos13

Θα μπορουσε απλα να δινει το s-pen σαν εξτρα αξεσουαρ τοσο για S/plus οσο και για edge/plus και να το χρησιμοποιει οποιος θελει σε οποιο μεγεθος και design συσκευης θελει χωρις να χρειαζεται να αγορασει Note…

anwnymous

Το πενάκι θέλει ειδικό πάνελ για να δουλέψει.

παπαροκάς tiamat

Καλα αυτο το σχεδιο εχει μουχλιασει ψοφησει, αν δεν υπηρχε το edge που πραγματι ηταν fresh ολοι θα την κραζαμε για απολυτη μονοτονια τα τελευταια 5 χρονια….

@αγνωστε δεν ειναι τοσο απλο. Το πενακι απαιτει digitizer για να δουλεψει…. ειναι πολυ μεγαλο κοστος για τη samsung η προμηθεια του απο τη wacom και προσθετει στο συνολικο κοστος του τηλεφωνου….
δε μπορει λοιπον να το βαλει και ΑΑΑΝ θελει καποιος να το χρησιμοποιει καλως…..αν οχι δε τρεχει κατι!!

androidas

Παντως αμα σκεφτει κανεις τα “ριζοσπαστικα σχεδια” του s6 και s7 ,θα δει οτι ο ριζοσπαστισμος κρυβεται μονο στα υλικα και στην ευκαμπτη οθονη.Στα ματια μου το s6 μοιαζει με ενα ποιοτικο s4 και τωρα το s7 ενα ποιοτικο S3 .Ιδιο με το s3 παντως.

ChrisG

α ρε Άγνωστε θα μας τρελάνεις ώρες ώρες λές και μόνο εσύ το σκέφτηκες τόσα χρόνια και οι άλλοι είναι χαζοί.το Note έχει wacom digiter(και πιο ακριβό συνεπώς) και είναι το ΜΟΝΟ.άν ήταν έτσι όλοι θα δίνανε 20 ευρώ για ένα πενάκι και θα κάνανε όλοι με τα κινητά τους αυτό που λές(ακόμη και με iphone).σκέψου λίγο…
συνεπώς ισχύει αυτό που είπα και αυτό που σωστά κάνει η Samsung.

Agnostos13

Το πιο βασικο χαρακτηριστικο του Wacom digitizer ειναι το μαγνητικο πεδιο που φορτιζει το πενακι… Και η ακριβεια στο σχεδιασμο (δεν ξερω κατα ποσο εχει χρηστικοτητα στο note).
Νομιζω οτι αφενως μπορει να βρει εναλλακτικες στα παραπανω και αφετερου δεν νομιζω οτι ειναι τοσο υψηλο το κοστος οταν μιλαμε για συσκευες που θα πωληθουν 700 και 800 ευρω…

ChrisG

μέχρι τώρα δεν ήξερες οτι το Note έχει wacom τώρα είναι και φθηνό;ας το βάλουν και οι υπόλοιποι τοτε…το s-pen μόνο έχει κάνα 30άρι.πήγαινε να αλλάξεις wacom digiter σπασμένο σε note και θα καταλάβεις απο την πρώτη στιγμή πόσο φθηνό είναι…χαχα…
εγώ επειδή έχω note 4 η χρηστικότητα του είναι αναντικατάστατη σε ΟΛΑ.μπές youtube να δείς ο άλλος τι σχεδιάζει σε sketchbook και ανάλογες εφαρμογές τί κάνεις σε απλές και καθημερινές χρήσεις και θα καταλάβεις.εδώ μάστορας(ξυλουργός,σιδεράς κ.α) ο άλλος βγάζει φωτογραφίες σε επαγγελματικό χώρο,σημειώνει διαστάσεις,κρατά σημειώσεις και σχεδιάζει επάνω στην φωτογραφία,στέλνει email σε πελάτη με επιλεκτική αποκοπή κ.ο.κ…όταν λέμε είναι επαγγελματική συσκευή είναι επαγγελματική.δές,ψάξε πρώτα και μετά πές ότι θέλεις…πρακτικά κάνεις ότι θέλεις με ένα Note σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.φαντασία να έχεις μόνο.

giannis

ρε agnostos13 τοσο καιρο κριτικαρεις τη samsung (ορθώς εχει κανει πατάτες )και υπερασπιζεσαι την apple ακομα και για το ipad pro και το penci και τις φοβερες τους δυνατοτητες και δεν ηξερες τι ειναι αυτο που κανει τοσο διαφορετικα τα note; πως κριτικαρεις και υπερασπιζεσαι ρε φιλε τοτε; γιατι αν δεν εχειςχρησιμοποιησει s pen σε οθονη tablet ( εχω το 10.1 2014 edition) κι αν δεν εχεις διαχειριστεί web περιεχομενο αξιοποιωντας το spen ακομα και με 5.7 οθονη (note 3 4) δεν μπορειςνα καταλαβεις τι ειναι αυτο που τα κανει να μην συγκρινονται με ΚΑΝΕΝΑ smartphone.
το χω ξαναγράψει εδω. ΑΝ μπορεις να αξιοποιησεις επαγγελματικα το spen τοτε κανένα smartphone τουτου του κοσμου δεν μπορει να ξεπερασει ενα note 5. αν δεν χρειαζεσαι το spen τοτε εχεις 10δες επιλογες στα υπόλοιπα χαρακτηριστικα ενος smartphone

Ιωάννης jb

Μη κάνετε έτσι ρε!!!! Εντάξει μοιάζει πολύ με τα παλιότερα galaxy, εντάξει η κάμερα πάλι θα πεταγεται και θα το κάνει βαρκούλα..
Πέρα απο αυτά οποιος το αγοράσει θα ξέρει πως εχει κάτι 10 φοερές καλύτερο απο ενα s3 ή ενα s4… Αυτο δηλαδή δε σας φαίνεται ικανό κίνητρο!!!????? Ε δε τρωγεστε..

a.m s6

Το ασχημο ειναι οτι το καλυτερο smartphone ever τη σειρα note,παει να την καταστρεψει η ιδια η samsung Ουτε sd ουτε removable battery ουτε Ευρωπη.
Και μιας κ μιλαμε για s7,εχω γραψει πολλες φορες περιμενω απο καποιο κατοχο s6 απαντηση:στο s6 μου,η μπαταρια φορτιζει μονο ως το 90% και ουτε με calibration ουτε με επανεκκινηση φτιάχνει.Αναγαστικα service μιας κ δεν ειναι αποσπωμενη η μπαταρια?

vladimiros

@ a.m s6 Δοκιμασε να σου σβησει εντελως το κινητο απο μπαταρια και μετα ξαναφορτισε το.δεν ειμαι σιγουρος αλλα μπορει να γινει!

a.m s6

Vladimiros ευχαριστώ πάρα πολύ. Το έχω ήδη κάνει, λειτούργησε την πρωτη φορά αλλά τις επόμενες ξανά στο 90%.Γι αυτές τις περιπτώσεις όπως και για κάθε ελαττωματική μπαταρία, όσο λίγες κ να ναι,οι αποσπωμενες είναι μονόδρομος τελικά.

Sp

@a.m s6 είμαι κάτοχος του s6 και δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα. Λογικά το service είναι μονόδρομος μιας και πρόκειται για βλάβη της μπαταριας.

Sp

Συγνώμη για το διπλό ποστ κόλλησε το pc…

Darth

μόνο αυτό!!
https://youtu.be/7SUW-M9Ze4s?t=94

aptalikos

Όποιος δε θέλει ή δεν μπορεί να αγοράσει το S7 ας μην το κράζει όπως η …αλεπού, ας πάει κατευθείαν σε iphone να πάρει φρέσκο ντιζαιν και την αιχμή της … τεχνολογίας. Τηλέφωνα για όλες τις μόστρες υπάρχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.