Samsung Galaxy S7: Ενισχύεται η παραγωγή για να επανορθώσει για το Note 7

Όταν έκανε η Samsung την πρώτη διακοπή πωλήσεων και ανάκληση του Samsung Galaxy Note 7, όλοι θεώρησαν ότι ήταν μια άτυχη στιγμή και ότι το phablet θα επιστρέψει μετά από λίγο καιρό ξανά στην αγορά, όπως και έγινε αρχές Οκτωβρίου.

Κανείς όμως δεν περίμενε να αποτύχει για δεύτερη φορά. Η Samsung εχθές ανακοίνωσε ότι σταματά την παραγωγή, σταματούν οι πωλήσεις και καλεί τους κατόχους του Samsung Galaxy Note 7 να το απενεργοποιήσουν και να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν. Υπάρχουν εκτιμήσεις αναλυτών που λένε ότι η απόσυρση του Note 7 μπορεί να της κοστίσει μέχρι και 17 δισ. δολάρια.

Μπορεί η παραγωγή του Samsung Galaxy Note 7 να σταμάτησε, όμως η Samsung, για να επανορθώσει, ενισχύει την παραγωγή του Samsung Galaxy S7, το οποίο πλέον είναι η μόνη ναυαρχίδα της διαθέσιμη στην αγορά και που έχει αποδείξει ότι είναι ασφαλής. Τα κορεάτικα media αναφέρουν ότι αυτό γίνεται σε μια προσπάθεια να αναπληρώσει τη συνεχή απώλεια κερδών από την αναστολή πωλήσεων του Samsug Galaxy Note 7.

Η Samsung θα επιχειρήσει να πάρουν στα χέρια τους το Samsung Galaxy S7 όσοι περισσότεροι γίνεται, θα κατευθύνει όσους ήθελαν το Note 7, προς τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge. Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε είναι πόσοι από τους κατόχους του προβληματικού Note 7 θα πάνε σε S7.

Οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να ζητά από τους προμηθευτές της να φτιάξουν περισσότερα κομμάτια για το Samsung Galaxy S7, στο εξής, αλλά και για συσκευές όπως το Samsung Galaxy A8.

Παράλληλα, οι πληροφορίες τη θέλουν να έχει στραμμένη την προσοχή της προς το Samsung Galaxy S8, που περιμένουμε να έρθει Μάρτιο και οι φήμες κάνουν λόγο για δυο εκδόσεις και Viv AI assistant.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7 & 7 Plus: Συν 8 εκατ. πωλήσεις χάρη στο φιάσκο του Note 7;

samsung galaxy s7 production, Samsung Galaxy S7: Ενισχύεται η παραγωγή για να επανορθώσει για το Note 7

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasiliS7Edge

Βλέπω Μαρτιο να εχουμε 3αδα στην παρουσίαση. S8(5.1″), S8Pro(5.5″), S8Note(5.7″)

TERMANOLOGY

Έτσι ανώμαλη προσγείωση γτ το καβαλήσανε πολύ το καλαμι……….

ποια η samsung τώρα μάγκεψε και μου έχει συσκευες 600 και 700 ευρώ……….

GS

@TERMANOLOGY για την Apple θα παραπονεθείς που έχει συσκευές 800-1100 ευρώ ή θα τη δικαιολογήσεις? Η απλά το λες επειδή είσαι apple fan ?

Γιάννης

Ότι και να κάνει πλέον…. Σε βάθος χρόνου θα φανεί πιο καθαρά το ζημιογόνο περιβάλλον στο οποίο έχει περιέλθει.

Karadreas

Το καλο με αυτην την ειδηση ειναι οτι ΙΣΩΣ οσοι εχουν το s7 /edge θα εχουν παραπανω προσοχη απο την σαμμυ ισως και πιο γρηγορα την νουγκατινα ( 7)!!

NZ

@TERMANOLOGY, θα συμφωνήσω μαζί σου εν μέρει. Εν μέρει στο γεγονός ότι οι συσκευές της είναι ωραίες (μη λέμε ψέμματα), έχει αναβαθμίσει την ποιότητα κατασκευής (όσο αφορά υλικά). Το Note 7 είναι μια άτυχη στιγμή για την εταιρία, να δει το λάθος της έτσι ώστε στις επόμενες εκδόσεις να είναι πιο προσεκτική.
@GS, γνωρίζεις φτηνά προϊόντα της Apple για να κρίνεις; Για πες μας μερικά έτσι ώστε την επόμενη φορά που θ’αγοράσω μήλο να ξέρω! Ανέκαθεν ήταν ακριβή στα προϊόντα της, οπότε αυτό που λες δε στέκει. Να συμπεριλάβεις και την υψηλή αξία μεταπωλήσης των προϊόντων της που καλά κρατεί.

Thanoslam

Δεν τις σταματά καλύτερα. Άκου εκεί ενισχύει κιόλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.