Samsung Galaxy S7: Φεβρουάριο στα ράφια των καταστημάτων;

Το Samsung Galaxy S7 περιμένουμε να ανακοινωθεί μέσα στο 2016, αλλά το ερώτημα είναι πότε. Οι πληροφορίες έλεγαν ότι θα ανακοινωθεί νωρίτερα όπως έγινε με το Samsung Galaxy Note 5 τον Αύγουστο. Μάλιστα ακούστηκε ότι θα έρθει τον Ιανουάριο. Δεδομένου όμως ότι Note 5 και S6 Edge Plus δεν θα είναι ούτε 6 μηνών, ο Ιανουάριος ακούγεται πολύ νωρίς.

Τελικά οι νέες πληροφορίες που επικαλούνται εσωτερικές πηγές από τη Samsung, αναφέρουν ότι θα το δούμε στα ράφια Φεβρουάριο. Αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε εμείς και θα μας φαινόταν λογικό με βάση τις φήμες είναι, το Samsung Galaxy S7 να ανακοινωθεί Ιανουάριο και θα κυκλοφορήσει Φεβρουάριο.

Πέρα από την ημερομηνία κυκλοφορίας, εχθές ακούσαμε ότι η Samsung θέλει να διαφοροποιηθεί από το Samsung Galaxy S6 και ως προς την τιμή. Λέγεται ότι η τιμή του Galaxy S7 θα είναι 10% πιο οικονομική από τον προκάτοχό του.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, περιμένουμε δυο εκδόσεις με διαφορετικούς επεξεργαστές, μια με Qualcomm Snapdragon 820, ο οποίος φαίνεται ότι κατασκευάζεται από την Samsung και μια με Exynos 8890 (M1), οι σημερινές πληροφορίες λένε ότι και οι δυο εκδόσεις θα υποστηρίζουν LTE Cat. 12 ταχύτητες. Είχαμε ακούσει ότι ο Snapdragon 820 θα ενσωματώνει LTE Cat 12 modem, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι ο Exynos 8890 θα έχει παρόμοιο radio.

Θεωρητικά, οι ταχύτητες LTE Cat. 12 φτάνουν μέχρι τα 600Mb/s για downloads και 100Mb/s για uploads (πρέπει όμως πρώτα να υποστηρίζει ο πάροχος τέτοιες ταχύτητες και ύστερα το κινητό). Έχει ακουστεί ότι μπορεί να δούμε την κάμερα του Sony Xperia Z5, 20 Μegapixel ISOCELL κάμερα ή 12 Μegapixel, μνήμη RAM 4GB, αισθητήρες πίεσης στην οθόνη και υποδοχή για κάρτες microSD.

Samsung Galaxy S7: Φεβρουάριο στα ράφια των καταστημάτων;, Samsung Galaxy S7: Φεβρουάριο στα ράφια των καταστημάτων;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Και παλι … FM radio μπορει να μην εχει αλλα θα εχω ενα αχρηστο για τη καθημερινοτητα μου module και μπορω να κατεβαζω με 600Mb/s. Παω να αναβαθμισω το μηνιαιο μου προγραμμα στα 2GB… αλλα wait… υποστηριζει ο παροχεας τετοιες ταχυτητες ? NOPE !!!!!!!! NICE JOB 😀 😀 😀 !!!!

nikos note3

Eιναι η πρωτη φορα εδω κ χρονια που δεν περιμενω ανυπομονα τη σειρα s.Η αρχη εγινε απο περυσι με το ελλειπες s 6 κ ολοκληρωθηκε με το ελλειπες note 5.Αντιγραφα του iphone πια, χωρις τα τρομερα specs που ειχαν καποτε. Κι εγω φιλε md τα ιδια.

tasos

12MP κάμερα, έλεος… Δε λέω ότι δε θα είναι καλή η ποιότητα, αλλά αυτόματος θα χάσει σε λεπτομέρεια σε σύγκριση με το G4, Z5, Lumia 950 και άλλα.

VasilisA3

Ποια αντιγραφή ρε μάγκες. Το κινητό είναι ποιοτικό όπως το θέλουν – ζητήσει 4 στους 5 καταναλωτές. Που μοιάζει στο iPhone; Αν θέλεις αποσπομενη μπαταρία και SD πάρε ένα J5 που ρολαρει σαν παλιό Flagship. Το S7 θα είναι πολύ καλύτερο από το 6 mark my words.

dark_master

VasilisA3 και πως είσαι τόσο σίγουρος… ξέρεις κάτι η υποθέσεις κάνεις?
Ποιοτικό είναι..ως πρς τα υλικά κατασκευής. όμως:
1 το touchwiz εξακολουθεί να είναι κακογραμμένο. Memory Leak… όχι μόνο παραμένει αλλά έκανε το ίδιο λάθος και στα Note 5, Edge+
2 Τόσα χρόνια υποστήριζε την ύπαρξη SD,μεγάλης μπαταρίας και αποσπώμενης μπαταρίας. Τα είδες αυτά στο S6?
SD δεν…
Μπαταρία μικρότερη… λες κ δεν έχει τους πόρους να βάλει…
Αποσπώμενη μπαταρία (το μικρότερο κακό για μένα..) αλλά αν το προμοτάρεις τόσα χρόνια πως να μην σε κράζουν όταν την αφαιρείς?
Βάλε και την εδώ και χρόνια αφαίρεση του ραδιοφώνου… ε πως να μην αντιγράφεις όλα αυτα που κατηγορούσες?

dark_master

Τασος 12MP είναι πάρα πολλά…κανείς δεν εκτυπώνει σε μέγεθος τοίχου… μακάρι να το κάνει αυξάνοντας το μέγεθος και όχι των pixels. Τι να το κάνω να έχω τόσα MP και ο θόρυβος το βράδυ να πηγαίνει σύννεφο?

μαρια στεφου

Αυτη η καραμελα με την sd, ραδιο και καπακι μπαταριας ΕΛΕΟΣ !!!Εδω μιλαμε για ενα κοσμημα σε specs και design το edge και μιλαμε για πραγματα που ειχαν τα nokia πριν 10 χρονια . λογω κοστος ομως ειναι απαγορευτηκα σε πολλους και κανουν την τρχα… τριχια ,στο χωριο μου λενε οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

Kostas

Έλεος επειδή δεν υποστηρίζουν τέτοιες ταχύτητες ίντερνετ στην Ελλάδα σημαίνει το κινητό να έχει ταχύτητα ίντερνετ χαμηλή?? Σε οποίον αρέσει το παίρνει οι άλλοι πάρτε low cost κινητά

nt.z

Οτι κι αν λεμε εμεις οι ξερολες,οι ναυαρχιδες της samsungσημειωνουν μεγαλη πτωση,η εταιρια εχει κερδος απο τις μικρομεσαιες συσκευες. Αρα 4 στους 5 ειναι αυτοι που ιελουν specs κ χαρακτηριστικα κ οχι ψευτογκλαμουρια.

Panos

nt.z Τα ειπες ολα ρε φιλε.
Εγω προσωπικα ειχα Iphone και πηρα το S5 για τη μεγαλυτερη ευελιξια του (μπαταρια SD συνδεσιμοτητα με PC κλπ κλπ κλπ) πραγματικα αν συνεχισει οπως και με το S6 θα ειμαι σε μεγαλο αδιεξοδο τον απριλιο που θα ξαναβγει η επιδοτηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.