Samsung Galaxy S7: Φήμες ότι θα είναι φθηνότερο από το S6

Τη χρονιά που μας πέρασε η Samsung λάνσαρε τέσσερις μεταλλικές unibody ναυαρχίδες, τα Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Όλα ανήκουν στην premium κατηγορία και από άποψη τιμής, αν και λόγω των χαμηλών πωλήσεων έριξε την τιμή σε Galaxy S6 και S6 Edge.

Τα βλέμματα έχουν στραφεί στο επερχόμενο Samsung Galaxy S7, το οποίο θα έρθει το πρώτο τρίμηνο του 2016. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα, η Samsung θα χαμηλώσει την τιμή στο S7 και θα είναι 10% πιο οικονομικό από τον προκάτοχό του.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει τη Samsung με το marketing της νέας ναυαρχίδας και στο πως θα την προωθήσει. Παράλληλα, είναι ένα πλεονέκτημα απέναντι στους ανταγωνιστές και ειδικά την μεγάλη της αντίπαλο, που δεν είναι άλλη από την Apple.

Για το Samsung Galaxy S7 έχουμε ακούσει πολλές πληροφορίες, ότι θα φορά την κάμερα του Sony Xperia Z5, 20 Μegapixel ISOCELL κάμερα ή 12 Μegapixel, θα ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 820 και Samsung Exynos 8890, μνήμη RAM 4GB, αισθητήρες πίεσης στην οθόνη, υποδοχή για κάρτες microSD, κλπ.

Βεβαίως ακόμη δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για τίποτα, αλλά μια μείωση στην τιμή, έστω και μικρή, θα μπορούσε να έχει θετικό συμβολισμό για την Samsung.

Samsung Galaxy S7: Φήμες ότι θα είναι φθηνότερο από το S6, Samsung Galaxy S7: Φήμες ότι θα είναι φθηνότερο από το S6

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NLS

Για αυτό το S7 για κάθε φήμη για κάτι, υπάρχει και η φήμη για το αντίθετο.
Αστείο καταντά το προκαταβολικό προμοτάρισμα.

Αν πω στην τύχη μερικά “αναμενόμενα” specs θα μπω και εγώ στο χορό ε;
Εξάλλου (όπως αν ψάξετε για sony xperia z6, galaxy s7, note 6 κλπ.) θα βρείτε ολόκληρα sites της πλάκας που έχουν γίνει registration από τώρα για να τραβήξουν μερικά clicks ή να “χωθούν” στα search engines, με σκοπό την διαφήμιση – στην καλύτερη περίπτωση.

Ιδέα λοιπόν δεν έχει κανείς ακόμα για το S7.
Όσο αφορά CPU το πιθανότερο είναι ότι θα φορά ΚΑΙ τους δυο ανάλογα το υπο-μοντέλο που μιλάμε (κλασική τακτική της Samsung).
Όλα τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε.

forneverarrow

Φήμες…

Θα πέσει στα 649€ στον περισσότερο πολιτισμένο κόσμο και εδώ, όπως πάντα, θα το δούμε στα 749€. Ρε δεν πάνε να πνιγούν! Σιγά την καινοτομία που θα φέρει το S7 στην τελική. Για εμένα κάθε δύο χρόνια αξίζει να αλλάζεις συσκευή και κάθε φορά να αγοράζεις την περσινή ναυαρχίδα. Φέτος πήρα το S5 σε εξαιρετική τιμή και το 2017 πρώτα ο Θεός, θα πάρω το S7 που θα έχει πέσει στην κανονική τιμή για την αξία του.

NtinosMD

Σωστος ο forneverarrow.Thumbs up. Και οσο για τη μειωση την ιδια … δλδ χαρη θα μας κανουν στην τελικη ? Μας εχουν πρηξει τα μεζεα με τις υπερκοστολογησεις τους τα τελευταια χρονια οι εταιρειες και ξαφνικα το 2016 θα μας πουνε πωπω ριξαμε τις τιμες ? 20 ευρω ? Δεν παμε καλα μ φαινεται. 100αρικο τουλαχιστον κατω. Και μετα απορουν γτ πεφτουν τα κερδη τους.

NtinosMD

70 sorry λαθος μου αντι για 20

forneverarrow

Και κάτι που ξέχασα παραπάνω: μπορεί να είμαστε λάτρεις της τεχνολογίας (μέσα και εγώ φυσικά) αλλά πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι. Με τους ρυθμούς που εξελίσσεται πλέον η τεχνολογία (ειδικά στα smartphones) το μόνο που μπορούμε να κάνουμε οι περισσότεροι πιστεύω, είναι να χαζεύουμε απλά τα νέα μοντέλα στα site, στο youtube και σε κανένα hands on στο Public… όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, μιας και πολλά λεφτά να έχεις, πρέπει να είσαι παρανοϊκός για να αγοράζεις κάθε νέο flagship που βγαίνει ανά εξάμηνο! Πάνω από όλα, το smartphone είναι εργαλείο, επικοινωνίας, δουλειάς, ψυχαγωγίας… και όσο να πεις, καταντά και κουραστικό να το αλλάζεις κάθε φορά που βγαίνει ένα καλύτερο μοντέλο (που πάντα θα βγαίνει νομοτελειακά). Κάποτε αλλάζαμε κινητό όταν χαλούσε το προηγούμενο. Τώρα, με τα σκατοupdates που το Android δεν δίνει παντού και η Apple που δίνει παντού, μας καθιστούν συσκευές 500+ ευρώ για πέταμα κάθε 12 μήνες… Γιαυτό ας φανούμε πιο λογικοί. @NtinosMD: η πλάκα είναι ότι για τις κοστολογήσεις τους φαίνεται πως είμαστε από τις λίγες χώρες που διαμαρτύρονται φίλε μου. Σε άλλες χώρες τα συμβόλαια και φτηνά είναι και δίνουν φτηνά ή τσάμπα τις απλησίαστες για εμάς συσκευές… Αλλά και μετρητοίς να το πάρεις, πάλι ένα 50-100αρι… Συνέχεια »

Makis

@ forneverarrow + NLS: +1

Nick

Βάζω στοίχημα θα έχει την ακριβώς ίδια τιμή να μαντέψω; Με το iPhone πολύ μαϊμού του I phone αυτή η lagsung ρε παιδί μου…

shadgr

@forneverarrow: Ελπίζω τουλάχιστον να πήρες το S5 Neo… G903! Με το ραδιόφωνο, την καλύτερη κάμερα και επεξεργαστή.. (το οποίο όπως όλα τα samsung κολλάει πολύ, το είδα μετά από μήνα χρήσης..).

oeogea!!

Εχω το s6 edge και δεν το αλλαζω για τουλαχιστον 2 χρονακια. Το s7 θα εχει μονο camera sony? Εαν θελει να αντιγραψει την camera του z5 θα κανει ενα πολυ μεγαλο λαθος τα εβαλα διπλα διπλα και ηταν παρα πολυ θαμπο καμια σχεση με την πεντακαθαρη photo του σ6 edge.

forneverarrow

@shadgr: δεν αγγίζω ποτέ τα neo της Samsung… Το κανονικό S5 έχω και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα παρόλο που του άφησα μόνο 1 gb ελεύθερο στη μνήμη συσκευής και με μια 64αρα SD με τα 48gb γεμάτα photos και μουσική! Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι όταν το αγόρασα είχε ήδη την 5.0 έκδοση περασμένη, προφανώς είναι μοντέλο που βγήκε μέσα στο 2015. Πάντως κόλλημα δεν είδα ακόμα, σε αντίθεση με εποχές S3 και S4 που κόλλαγε το σύμπαν out of the box!

JohnWave

Πραγματικά δεν υπάρχει νομίζω πλέον μεγάλο κίνητρο για αγορά νέας ναυαρχίδας από κάποιον που κατέχει το S6 Edge. Το S5 κάλυψε το θέμα lag που είχαν τα παλιότερα S, ενώ στη συνέχεια το S6 κάλυψε το θέμα ποιότητας κατασκευής που είχε το S5 και τέλος το S6 edge έδωσε πινελιά στο design. Μόνο αν σημειωθεί κάποια θεαματική πρόοδος στο θέμα “κάμερα” ή στο θέμα “μπαταρία” ή στο θέμα “bezels” θα υπάρξει λόγος μετάβασης στο S7. Kαμία τέτοια τόσο θεαματική πρόοδος δεν νομίζω να υπάρξει τουλάχιστον για το επόμενο έτος.

NLS

Αυτά αν συμφωνεί κανείς με το δρόμο που έχει πάρει η σειρά.
Εγώ συμφωνώ με το δρόμο που έχει πάρει η σειρά S, ήταν απαραίτητο να έχει μια τέτοια σειρά (και με τη σημερινή μορφή) μια εταιρία μεγάλη, ΑΛΛΑ δεν συμφωνώ που το κάνανε φασόν για όλες τις mid-range τους και πάνω.
Ήθελα ένα “λίγο πιο κάτω από το S αλλά πάλι high-end” για διάδοχο του S5.
Ήθελα ένα Note5 κανονικό διάδοχο του Note 4, όχι το ζαβό πράγμα που έφτιαξαν για να ΒΓΑΙΝΕΙ (προσέχτε ΒΓΑΙΝΕΙ) ωραίες φωτογραφίες.

Αν και όλη η αγορά πήγε προς τα εκεί (δεν κατάλαβαν ότι ναι έπρεπε να ανέβουν ποιοτικά σαν κατασκευές αλλά όχι σε αυτή την μη πρακτική ανούσια μεταβολή που έκαναν), ευτυχώς 1-2 εταιρίες ψιλοκρατιούνται.

Εμένα έφτασε (κατά 90%) να με διώξει από την αγορά του Android (καλά IOS δεν το συζητάω καν), αλλά εξακολουθώ να ελπίζω.

Δεν ξέρω τι κάνουν οι αναλυτές της Samsung, αλλά ως κορυφή της αγοράς smartphones έπρεπε
– Να μη ζαλίζουν τον κόσμο με 500 παραλλαγές των ΙΔΙΩΝ μοντέλων.
– Να ξεκαθαρίσουν τις σειρές τους (αυτό από το μόνο του είναι 20 σελίδες ανάλυση).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.