Samsung Galaxy S7: Renders δείχνουν το design στην πίσω πλευρά

Η Samsung ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα ότι 21 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει press event στο πλαίσιο της MWC 2016, ημερομηνία η οποία γράφαμε εδώ και πολύ καιρό ότι θα ανακοινωθούν τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge.

Μετά τα renders που απεικόνιζαν τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge από την μπροστινή πλευρά, ο γνωστός @evleaks δημοσιεύει την πίσω πλευρά των δυο μη ανακοινωμένων ναυαρχίδων. Απ΄ότι φαίνεται η Samsung θα κρατήσει το γυαλί στην πλάτη του κινητού, όπως έκανε στα Samsung Galaxy S6.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες μιλούσαν για τρεις εκδόσεις, τα Galaxy S7, Galaxy S7 Plus, Galaxy S7 edge και Galaxy S7 edge Plus, αλλά το τελευταίο ακούστηκε ότι μπορεί να ακυρωθεί.

Το Samsung Galaxy S7 θα έχει οθόνη 5.1 ιντσών, ενώ το S7 edge θα πάει στις 5.5 ίντσες. Κατά τα άλλα αναμένουμε 2 εκδόσεις, μια με επεξεργαστή Snapdragon 820 (ΗΠΑ, Κίνα) και μια με Exynos 8890 (Ευρώπη και λοιπές αγορές), μνήμη RAM 4GB, κάμερα 12 Megapixel, επέκταση μνήμης και αντοχή στο νερό.

Περισσότερα θα μάθουμε σε 20 μέρες και μέχρι τότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις για ότι ακούγεται.

samsung galaxy s7 renders, Samsung Galaxy S7: Renders δείχνουν το design στην πίσω πλευρά

samsung galaxy s7 renders, Samsung Galaxy S7: Renders δείχνουν το design στην πίσω πλευρά

samsung galaxy s7 renders, Samsung Galaxy S7: Renders δείχνουν το design στην πίσω πλευρά
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lemodes

Ωραία…Επόμενο βήμα για μένα, αθραυστη οθόνη όπως τα καινούργια Motorola και βελτίωση στο λειτουργικό..Και πάντα βέβαια μπαταρία…Εκεί το θέμα πια τερματίζει και έχουμε απλά σωστά μηχανήματα…

παπαροκάς tiamat

Αρα το ασχημο καρουμπαλο παραμενει..

JimTheGreek

θα προτιμουσα να τολμησει λιγο παραπανω και να κανει καμια μεγαλυτερη αλλαγη, αλλα οκ, δεν περιμενα κατι διαφορετικο… αφου το design του s6 αρεσε, το κρατησαν σχεδον ιδιο.

Γενικα, με βαση τις διαρροες, το s7 φαινεται να διορθωνει καποια λαθη και ελλειψεις του s6 (μεγαλυτερη μπαταρια, micro SD κτλ.), αλλα εγω θελω να δω τι εχει κανει απο πλευρας touchwiz… και ενα πολυ βασικο, αν διορθωσε τα προβληματα του ram management, το οποιο, ακομα και με 4gb ram στο note 4 κρατουσε λιγοτερες εφαρμογες ανοιχτες απο συσκευες με 3gb ram οπως nexus 6p, lg g4 κτλ. με αποτελεσμα να εχει πολλες καθυστερησεις στο multitasking.

Τάσος

@παπαροκάς δεν νομιζω να προεξέχει η καμερα αν κατάλαβα καλά για το Καρούμπαλο που λες …κατά τ’ άλλα τουμπανο, πιστεύω το πιό δυνατό μέσα στο 2016

Parta13

Πιστευω φετος θα λανει μπαμ το lg g5

vladimiros

@Τασος εγω παντος το αντιθετο πιστευω,δηλαδη θα προεξέχει σιγουρα η καμερα,και στο iphone 6s λεγανε δεν θα προεξεχει κατι, αλλα- αλλα ειδαμε..
Και κατω απο το φλας φαινεται σαν lazer autofocus λετε να βαλουνε?

Ανακιν

Από ποτέ είναι κακό κάτι που προεξεχει;το τέτοιο σας που προεξεχει σας πειράζει; γινατε όλοι ειδικοί τώρα

t.n

Είμαι ο μόνος που δεν του αρέσει η πλάτη? Αυτή η αίσθηση γυαλί αλουμίνιο στην πλάτη μου κάνει γιαπωνέζικη αισθητική.

Ιωάννης jb

Ανακιν.. Πως σκεφτηκες κάτι τέτοιο μόνο εσυ το ξέρεις..
Συμπέρασμα.. οταν είσαι κολλημένο funboy οτι χαζομάρα σκεφτείς και σου φανεί καλό είσαι ικανός να τη πεις

giorgos

αν ισχύουν όλα τα ναι το καλύτερο galaxy ever!

Ανακιν

@ιωαννης jb φαντάζομαι είσαι 35 χρόνων με iPhone και χωρίς γυναίκα έτσι;

Costas

Αυτό το edge πολύ έρωτας!

Ιωάννης jb

Ανακιν.. Πέφτεις σε όλα έξω.. Το χειρότερο όμως είναι οτι μιλας για κάποια πράγματα λες και είναι κακό αν τα έχεις, τόσο σε κόβει το μυαλό σου!! Είναι λυπηρό

tester

Πάντως αν ισχύσουν οι φήμες για το G5, τότε θα το προτιμήσω απο το S7. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι το S7 δεν θα είναι τούμπανο, περισσοτερο απο προσωπική προτιμηση σε αποσπώμενη μπαταρια και για επιβράβευση στην LG που τολμάει περίσσοτερο απο την Sammy

shadgr

Νομίζω πως ήρθε ο καιρός να κρατήσω ένα τηλέφωνο πάνω από 10 μήνες!! G4 rules!!!!

Impressive-Instant

Προς τι όλος αυτός ο ενθουσιασμός; Μια αναβάθμιση του περσινού galaxy είναι, όπως γίνεται κάθε χρόνο και κάθε φορά κάτι θα λείπει, κάτι δεν θα δουλεύει καλά… Μην τρελαίνεστε…

vasilist

Φέτος ίσως για πρώτη φορά να πάω σε lg με το g5 μετά από sasmung omnia,iphone 3gs,htc one x,iphone 5s,galaxy s5 και τώρα zenfone 2 ήρθε η ώρα της lg γιατί πλέων δεν με εντυπωσιάζει η samsung.

nikolakis

Παιδες φετος το παιχνιδι το εχει η LG.
Η Sam δε θα μπορεσει να την ανταγωνιστει για πολλους λογους!!
>Ενας ειναι η τιμη, που η lg εχει δειξει οτι σεβεται τονκαταναλωτη, ενας αλλος ειναι η εμπειρια χρησης που ειναι πολυ ανωτερη στην lg, το λεω με μεγαλη εμπειρια σε lg και sam , αλλος λογος ειναι το λειτουργικο που ηδη ειναι πολυ καλυτερο της sam αλλα αν κανει καποιες βελτωσεις μεσα ακομα δε θα εχει ανταγωνιστη και βεβαια η καμερα οπως του g4 που ειναι αξεπεραστη και απο τις πιο ακριβες συσκευες της sam. Ειχα το g4 και τωρα εχω το edge plus. Η καμερα ειναι 3 σκαλια κατω. Σε χρωμα , ποιοτητα , λεπτομερεια.
Αλλα σιγουρα θα ειναι ενα προιον to s7 που θα πουλησει καλα….δεν αμφισβητω οτι δε θα ειναι καλο,μη τρελαθομε κιολας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.