Samsung Galaxy S7, S7 Plus: Διέρρευσαν διαστάσεις και τα πρώτα renders

Για το Samsung Galaxy S7 έχουν ακουστεί πάρα πολλές φήμες και πληροφορίες για τεχνικά χαρακτηριστικά, όμως μέχρι τώρα δεν είχαμε καμία εικόνα. Για πρώτη φορά σήμερα βλέπουμε κάποια renders, τα οποία ως συνήθως διαρρέουν από third-party κατασκευαστές θηκών. Οι εταιρείες αυτές έχουν πρόσβαση στα προϊόντα για να κατασκευάσουν έγκαιρα αξεσουάρ όπως είναι οι θήκες.

Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για την ITSkins και τα renders δημοσιεύονται από το GSMArena. Λέγεται ότι θα δούμε και πάλι 2 μοντέλα της ναυαρχίδας, το ένα έχει διαστάσεις 143.37×70.8×6.94 χλστ., σχεδόν ίδιες με του Samsung Galaxy S6. Το άλλο όμως φαίνεται θα είναι τεράστιο με διαστάσεις 163.32×82.01×7.82 χλστ., πλησιάζει το Samsung Galaxy Mega 2. Φαίνεται ότι η Plus έκδοση του Samsung Galaxy S7 θα είναι κοντά στις 6 ίντσες.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με την Edge έκδοση, αν θα συνεχίσει να υπάρχει ή όχι. Πάντως αν λανσάρει η Samsung ένα Galaxy S7 στις 6 ίντσες, τότε ακόμη και το Samsung Galaxy Note 5 θα μοιάζει μικρό μπροστά του. Τα Note επιμένουν στις 5.7 ίντσες για 3 συνεχόμενες γενιές.

Ίσως η κίνηση να έχει μια μεγαλύτερη έκδοση της κανονικής ναυαρχίδας είναι καλύτερη για τη Samsung, από το να έχει μια δεύτερη έκδοση με κυρτή οθόνη (δεν αποκλείουμε την πιθανότητα να λανσάρει 3 εκδόσεις). Η Apple κινείται στις 4.7 και 5.5 ίντσες με τα iPhone 6s

Πέρα από την αλλαγή στο μέγεθος της οθόνης, τα παρακάτω renders δείχνουν ότι το Samsung Galaxy S7 δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές στο design σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Να θυμίσουμε ότι αυτό έχει ακουστεί ήδη ως πληροφορία. Υπάρχουν όμως δυο αξιοσημείωτες αλλαγές, η μια είναι το κεντρικό κουμπί σε ορθογώνιο σχήμα και η αλλαγή θέσης για την υποδοχή της κάρτας SIM.

Τέλος, μεταξύ άλλων αναμένουμε διαφοροποίηση και ως προς τον επεξεργαστή, μια έκδοση με Snapdragon 820 για ΗΠΑ και Κίνα και μια με Exynos 8890 για τις υπόλοιπες αγορές. Εμείς να πούμε ότι όλα αυτά είναι leaks και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πέφτουν έξω, οπότε κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις.

samsung galaxy s7 renders, Samsung Galaxy S7, S7 Plus: Διέρρευσαν διαστάσεις και τα πρώτα renders

samsung galaxy s7 renders, Samsung Galaxy S7, S7 Plus: Διέρρευσαν διαστάσεις και τα πρώτα renders

samsung galaxy s7 renders, Samsung Galaxy S7, S7 Plus: Διέρρευσαν διαστάσεις και τα πρώτα renders

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NLS

Ναι καλά και USB micro-B. Σίγουρα μέσα (δεν) πέφτει η διαρροή.
Όπως και να έχει σε αυτό το σχήμα “όλοι μοιάζουμε” (ας μην πω με iPhone και πέσουν να με φάνε, αλλά τέσπα όλα μεταξύ τους), εγώ δεν πειράζει να πάω στην “πλαστικούρα” της Microsoft.
Σήμερα διάβαζα κάποια “μείον” και λέω, ας ξαναδώ το το excel μου να δω τι άλλο σούπερ υπάρχει, μην αλλάζω τώρα πλατφόρμα. Ε και με ότι ξανάδα, ξαναείπα, μπα, ας αλλάξω.

Να πω ότι το μόνο που με έχει εντυπωσιάσει σαν κατασκευή και σχήμα από κοντά είναι το Mate S – αλλά δεν μου αρέσουν τα specs. Αλλά είναι εντυπωσιακά premium και πανλεπτο.

Λουκάς

Δλδ ποσό θα τα κάνουν τα κινητά ;; Αν είναι δυνατόν… Και οι 5 ίντσες για κινητό είναι πολλές…. Προσωπική μου γνώμη πάντα.. Μακάρι αντί για plus να έβγαζαν μια λιγότερο τηλεόραση κινητό….

παπαροκάς tiamat

Σαν να βλεπω παλι τη καμερα να πεταει σαν π….
Που ειναι η νεα τεχνολογια που υποσχεται λεπτοτερες καμερες!?

Ξανα στο περιμενε….

aggelos

ειναι να τρελενεσαι ετσι και βγαλει το s7 παρομοιο με το s6.δηλαδη ρε samsung σου ειπε κανεις οτι δε μας φαινοταν αρκετα γρηγορο το s6 και γι αυτο δε το πηραμε?δυο ειναι οι λογοι που παιρνεις ενα κινητο…να εχει καλα χαρακτηριστικα,και να ειναι ομορφο.μαντεψε!το s6 ειχε μια χαρα χαρακτηριστικα εκτος απο την sd.ωραια…βαλε μια sd και καντο ομορφοοοοοοο!πιο ομορφο.μπορεις…

KostasB

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αυτό θα είναι το S7. Μια από τις επιλογές της samsung για το s6 ίσως, αλλά όχι το s7.
Ειδικά η micro usb από την στιγμή που τα nexus ήρθαν με type-c δεν παίζει η samsung να μην βάλει και αυτή type-c.
Όσο για την εμφάνιση, δεν μας έχει συνηθίσει σε φτυστά ίδιο η samsung. Αυτά είναι άλλων τερτίπια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.