Samsung Galaxy S7: Χωρίς σημαντικές αλλαγές στο design;

Με τα Samsung Galaxy S6 η εταιρεία έκανε σημαντικές αλλαγές στο design, αλλάζοντας κατά πολύ την φιλοσοφία του σχεδιασμού. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Κορέα, στο νέο Samsung Galaxy S7 δεν περιμένουμε να δούμε αλλαγές στο design, συγκριτικά με τον προκάτοχό του και ο λόγος είναι για να κρατηθούν τα κόστη παραγωγής χαμηλά.

Μπορεί σε θέμα design να μην δούμε σημαντικές αλλαγές, όμως η Samsung θέλει να κάνει το Samsung Galaxy S7 να έχει καλύτερη συνολική απόδοση με βελτιωμένη οθόνη και κάμερα. Θέλει δηλαδή να δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε πιο ζωτικής σημασίας χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά Galaxy J να της δίνει μεγάλο μερίδιο της αγοράς, η Samsung αντιλαμβάνεται ότι ένας συνδυασμός καλών χαρακτηριστικών και τιμής, είναι πιο σημαντικός για τους χρήστες από το design. Επομένως το Galaxy S7 θα μοιάζει με το Samsung Galaxy S6 αλλά θα είναι πιο γρήγορο και δυνατό. Αναμένεται με Exynos 8890 που σάρωσε στο AnTuTu benchmark με σκoρ πάνω από 100.000 πόντους, αλλά και με Snapdragon 820 σε άλλες αγορές.

Η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S7 αναμένεται να γίνει μια μέρα πριν ανοίξει τις πύλες της η MWC στην Βαρκελώνη, στις 21 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει.

samsung galaxy s7 design, Samsung Galaxy S7: Χωρίς σημαντικές αλλαγές στο design;

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Αν κάτι είναι καλό δεν βρήσκω λόγο γιατί να το αλλάξεις.

inblx

@vasilist, όλοι αυτό λένε όμως όταν Sony, HTC και άλλες εταιρίες κρατούν την ίδια σχεδιαστική γραμμή για πάνω από 2 χρόνια τις κράζουν όλοι…

Εγώ πιστεύω πως δεν πρέπει να αλλάζει μια εταιρία design κάθε τόσο. Καλό ειναι να το κάνει σιγά σιγά, με μικρές αλλαγές, πρός το καλύτερο πάντα. Παράδειγμα η Sony. Πολύ καλό δdesign, όμορφο, απλό, χωρίς πολλά πολλά, όμως το αλλάζει που και που για refresh. Apple το ίδιο, HTC το ίδιο. Ή LG δεν το τηρεί και τόσο αυτό, ούτε η Nokia ας πούμε. Από το Lumia 920 μέχρι τώρα το κινητό φαίνεται να είναι άλλης εταιρίας…

aggelos

φανατικος της samsung εδω και πολλα χρονια απο το s2 μεχρι το s5 και τωρα note 4.αυτο το αρθρο ειτε ειναι ακυρο ειτε αν αληθευει εκει στη samsung μαλλον δε νιωθουν πλεον.το s6 ηταν τουμπανο απο specs δηλαδη τι αλλο να θελαμε.ηταν καλυτερο απο ολα.εκει που απογοητευτηκαμε ηταν η εμφανιση.εκει που δηλαδη τα σπαει η apple και μας πουλαει specs παλια αλλα εχει ενα design να κλαινε μανες.ε με τοσα δις που εχετε διαθεσιμα παρτε το καλυτερο σχεδιαστη και καντε ενα μεταλλικο τηλεφωνο με curved οθονη και 2.5d γυαλι να καλυπτει καλα στα ακρα το αλουμινιο οπως στο iphone και να μην εξεχει οπως τωρα και βαλτε και τα τουμπανα τον exynos 8890 με 4 gb ram εσωτερικη μνημη 64 gb και καμερα 20mp sony να δεις τι εχει να γινει.

Makis

aggelos +1

KostasB

Ας μην αλλάξει φιλοσοφία αλλά να μην μείνει και αυτούσιο…
Άσχετο.. κανένα καινούργιο gorilla glass δεν βγήκε; Και 2η χρόνια με το 4 θα είμαστε;

Panagiotis

Καλα αν δεν ειναι τούμπανο απο εμφανιση το s6 edge ποιο ειναι ρε παιδια , το iphone 6s????????!

Shadgr

Της ανάποδης κυβίσθησης γίνεται εδώ μέσα.. Έλεος πια

Φώτης

Το s6 edge plus ειναι τρομερο σε εμφάνιση..Τωρα εσυ το εχεις δει απο κοντα κ εξεχει το γυαλί με το μέταλλο;Λέει το άρθρο για το s7 οτι θέλουν ακομα να φτιάξουν καλυτερη οθονη..Μετα το s6 edge plus ποσο καλυτερη να γίνει ρε παιδια;

Panagiotis

Έχει μια εξοχη το μεταλο στο edge αλλα λογω τις καμπύλης που κανει η οθονη αν δεν το ειχε θα τρωγε ολους τους τσαμπουκαδες με την μια στο τζάμι,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.