Samsung Galaxy S7 series: Λαμβάνουν νέα ενημέρωση λογισμικού

Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 series: Λαμβάνουν νέα ενημέρωση λογισμικού

Όσο και να ακούγεται περίεργο, η σειρά Samsung Galaxy S7 λαμβάνει νέα ενημέρωση λογισμικού, μαζί με το security update Σεπτεμβρίου. Το νέο update φέρει τον αριθμό έκδοσης G930W8VLS8CTI1 και G935W8VLS8CTI1 για τα S7 και S7 Edge αντίστοιχα και προς το παρόν είναι διαθέσιμα σε Καναδά και Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν πρόκειται απλά για μία ενημέρωση ασφαλείας, καθώς τα patch notes αναφέρουν βελτιώσεις απόδοσης και διορθώσεις σφαλμάτων. Επιπλέον, αναφέρονται και νέα ή ανανεωμένα χαρακτηριστικά, αν και δεν πιστεύουμε ότι θα υπάρχει κάποια διαφορά. Αυτό επιβεβαιώνει και το μέγεθος, καθώς μία ενημέρωση λογισμικού μόλις 70MB δύσκολα περιλαμβάνει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά, ακόμα και στα Samsung Galaxy S7.

Το περίεργο είναι ότι κανείς δεν περίμενε νέο update για κάποια συσκευή της σειράς Samsung Galaxy S7, αφού η ίδια η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως το update Μαρτίου θα είναι και το τελευταίο. Αυτό θα ήταν και το φυσιολογικό (στο χώρο των Android smartphones), καθώς η σειρά φέτος έκλεισε τέσσερα χρόνια στην αγορά. Όπως και να έχει είναι μία ευχάριστη έκπληξη, ενώ όσοι έχετε ακόμα τη συσκευή θα σας εμφανιστεί το νέο update μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sammy

από τα καλύτερα κινητά ακόμα και σήμερα
Με custom Rom έχω βάλει one ui 2.1 και πάει σφαίρα.

Last edited 3 years πριν by Sammy
Κωνσταντίνος

Συμφωνώ και εγώ ότι είναι καλή κατασκευή. Η μπαταρία θα περίμενε κανείς ότι μετά από 4χρ. Χρήσης θα είχε τουλάχιστον προβλήματα…. Είναι σαν να το έχω αγοράσει χτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.