Samsung Galaxy S7: Διαρροή τεχνικών χαρακτηριστικών

Μέσα από AnTuTu Benchmarks γίνεται η πιο πρόσφατη διαρροή τεχνικών χαρακτηριστικών για το Samsung Galaxy S7. Στο Benchmark Test γίνεται λόγος για το μοντέλο SM-G935A, το οποίο έχει λειτουργικό σύστημα Android 6.0 και είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820 με Adreno 530 GPU.

Η οθόνη του Samsung Galaxy S7 που παίρνει μέρος στη δοκιμή είναι στις 5.1 ίντσες, με ανάλυση 1440×2560 pixels, ενώ η μνήμη RAM είναι στα 4 GB. H εσωτερική μνήμη είναι 64 GB. Η κάμερα στο πίσω μέρος αποκαλύπτεται ότι θα είναι στα 12 Megapixel, ενώ εκείνη στο μπροστινό αναμένεται να είναι στα 5 Megapixel.

Δεν γίνονται γνωστές άλλες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S7, αλλά όλα δείχνουν ότι το νέο μοντέλο θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο πλαίσιο του Mobile World Congress, τον Φεβρουάριο 2016, στη Βαρκελώνη.

Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7: Διαρροή τεχνικών χαρακτηριστικών

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

12MP…Dowgrade, μπράβο Samsung μέχρι και σε αυτό κάνεις copy.

Νίκος Z3c

Πολύ ενδιαφέρον τα 12 mp. Μεγαλύτερα pixel άρα υψηλότερα iso άρα καλύτερη ποιότητα εικόνας σε χαμηλό φωτισμό. Κανένα downgrade λοιπόν. Κατά την άποψή μου μεγάλο update.

ChrisG

εάν η κάμερα των 12mp χρησιμοποιεί την τεχνολογία duo pixel ή britecell δικού της αισθητήρα(που αυτό λογικά θα συμβεί με dual-photodiode technology)το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο των 16mp των s6 και Note 5(των icocell και sony αισθητήρων).άρα δεν θα μιλάμε για downgrade αλλά upgrade.χωρίς να ξέρουμε μην μας πιάνει βιασύνη.είναι κατασκευάστρια εταιρεία και αλλάζει ότι θέλει όποτε θέλει προς το καλύτερο όπως γίνεται σε κάθε μοντέλο.θα ήταν απερισκεψία η κάμερα του s6 να είναι καλύτερη του s7.εάν χρησιμοποιούσε την ίδια τεχνολογία του icocell και sony και έβαζε μικρότερο αισθητήρα σε mp τότε θα μιλούσαμε για downdrage.
όποιος θέλει να μάθει περισσότερα για την καινούρια τεχνολογία που ανέφερα google it…

Sotosr35tc

Καλό αυτο με τα 12mp καλύτερη διαχείριση θορύβου αυτό ίσως να δείχνει ότι έχουν ασχοληθεί περισσότερο με το θέμα κάμερας αφού για πρώτη φορά ρίχνει τα mp επίσης καλό και η οθόνη που δεν ανέβηκε πότε σε ίντσες αν και δεν θα ιταλική και τοσο κακό αλλά ούτε και σε ανάλυση που θα ήταν κάκιστο μόνο 2 πράγματα αναμένουμε να δούμε αποσπωμενη μπαταρία και υποδοχή κάρτας sd από ει και πέρα τα λόγια θα είναι περιττά για αυτήν την ναυαρχίδα

VasilisA3

Αυτό που θελει να βελτιώσει η Samsung είναι σαφώς η ποιότητα σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού και πολύ καλά κανει. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ το flash καθώς καταστρέφει την φωτογραφία. Ενα πράγμα που πρεπει να αφαιρεθεί λοιπον απο τα κινητά αυτο είναι το flash (άποψή μου).

ChrisG

το κυριότερο που δεν κοίταξαν να μάθουν κάποιο είναι οτι η κάμερα θα έχει f/1.7!για όσους ασχολούνται με την φωτογραφία ξέρουν τι σημαίνει.;όταν το LG G4 έχει f/1.8 και…το Iphone 6s f/2.2(χαχαχα….)αυτή η apple αντί μπροστά πάει πίσω.μετά θέλουν να είναι και πρώτοι στα συγκριτικά.

παπαροκάς tiamat

Μπααα…

οταν μου ριχνει τις ιντσες ,την αναλυση και την αναλογια οθονης του tab s1 (10,5 inches ,2560 επι 1600 pixels και 16 :10 ratio) σε.. 9.7 inches , 2048 x 1536 pixels και 4:3 ratio στο tab s2 για να ειναι ενα ΟΛΟΙΔΙΟ ipad ,sorry, αλλα η επιλογη για 12mp του ολοκαινουριου αισθητηρα μονο τυχαια δε μου μοιαζει …

Εχει ξεφτυλιστει αυτη η εταιρεια πια…

dark_master

Μα και τα Nexus με τη 12άρα κάμερα δε βγάζουν από τις καλύτερες φωτογραφίες?
Ας περιμένουμε να τα ανακοινώσει να δούμε.
Άλλωστε είτε με 2MP είτε με 5MP αν πας να τα εκτυπώσεις το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις. Το σημαντικότερο είναι ο φακός, όχι μόνο τα Mega pixels.

Shadgr

Πραγματικά δηλαδή δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω.. Όντως μας ψεκάζουν..

@VasilisA3 έννοια σου θα αφαιρεθεί και αυτό… 🙂

Πάρτε g4 όσο προλαβαίνετε γιατί βλέπω να εξαφανίζεται σύντομα ..

Mary

Όταν η Apple έβαλε καμερα 12 mp λέγατε οτι το iPhone εχει χαρακτηρίστηκα του 2012. Τωρα που την έβαλε η Samsung 12 mp λετε οτι ειναι update! Ή διπολικοι είστε ή απίστευτα φανατισμένοι, δεν εξηγείται αλλιώς αυτη η κ@λοτουμπα!

ChrisG

@παπαροκά δεν κατάλαβες τίποτε απο όσα είπα και μίλησες για έναν άσχετο αριθμό specs συσκευών που δεν έχουν σχέση με το s7.η κάμερα του s7 θα έχει τεχνολογία και f/1.7 που δεν έχει ΚΑΜΙΑ συσκευή.και αρχίζεις ασυναρτησίες μίας ιδεας που σου μπήκε στο μυαλό εδώ και λίγο καιρό.η μείωση των mp με ταυτόχρονη αύξηση της ποιότητας στην φωτογραφία χρησιμοποιώντας καινούρια τεχνολογία στον αισθητήρα μπορεί να γίνεται ώστε να μην είναι γκουμούτσα η κάμερα πίσω στο κινητό χάνοντας σε πάχος.το σκέφτηκες;όχι.άν όμως αυτό γινόταν απο την apple θα λεγόταν καινοτομία.σου εισάγει βελτιωμένο αισθητήρα,φακό σε όλα και εσύ κόλλησες σε ασυναρτησίες.

Νικόλας

Με 64 gb ενσωματωμένη μνήμη δεν νομίζω πως χρειάζεται να βάλει υποδοχή κάρτας sd.

Αν με 4 gb RAM και τον 820 καταφέρει να μην υπάρξει φαινόμενο lag και memory leak τότε μάλλον θα είναι το επόμενο κινητό μου.

Για την κάμερα δεν έχω καμία αμφιβολία. Είμαι σίγουρος πως θα είναι καταπληκτική.

Ελπίζω μόνο να βελτιώσουν το TouchWiz ακόμα περισσότερο.

παπαροκάς tiamat

Chris πας κλ? Δλδ λεω ασυναρτησιες οταν απλα επικαλουμαι γεγονοτα? Το tab s εγινε ή δεν εγινε ipad ?
Το s6 εγινε η δεν εγινε iphone?
Tις θηκες της spigen που δειχνουν τη καμερα του s7 να ξεπεταγεται σαν τα ιμαλαια δε το ειδες εσυ?

ChrisG

η sd πάντα χρειάζεται ιδιαίτερα με το μέγεθος ταινιών και το 4k.σαν νερο φέυγει η χωρητικότητα.όταν οι εφαρμογές βρίσκονται στην flash rom και όχι στην sd lag δεν υπάρχει.το λέω εγώ που έχω Note 4.το lag οφείλεται στο Touchwiz και στο ίδιο το android που πλέον δεν υπάρχει απο Kitkat.έχοντας sd μπορεί οποιοσδήποτε να πάει διακοπές χωρίς να σκέφτεται τον αποθηκευτικό χώρο και να κουβαλάει laptop κ.α έχοντας 2-3 sd στην τσέπη των 32 gb που είναι πάμφθηνες πλέον.η επιστροφή της sd θα ανεβάσει το ενδιαφέρον και θα φέρει πίσω δυσαρεστημένους χρήστες.έχω sd 32 gb φορτωμένη με βίντεο και φωτογραφίες και λοταν ανοίγω τον εξερευνητή για να τα δώ ανοίγουν όλα ακαριαία.οι sd πλεόν είναι αρκετά γρήγορες σε σχέση με το παρελθόν.γράφεις 4k(όσο υποστηρίζει η συσκευή)χωρίς να χάνεις ίχνος ποιότητας.

ChrisG

@παπαροκάς ναι(πρώτο ερώτημα).όχι.(δεύτερο ερώτημα).εάν βρίσκεις ομοιότητες μεταξύ s6 και iphone να το κοιτάξεις.κάποιος σου έκανε μάγια και μάλιστα σαββατογεννημένος apple-της.χαχαχα…

Chris_BMW

Μόνο γελια μου προκαλούν τα σχόλια σας 😂😂😂… Πραγματικά!!! Τι έγινε μάγκες;; Δεν παίζουν τελικά ρόλο τα mp???Τοσα χρονια μας κράζετε για τα specs που η Apple δίνει με το σταγονόμετρο !!!! Τελικά φαίνεται ποιος κάνει αλλαγές ουσίας κ ποιος κινήσεις εντυπωσιασμού …. Άντε του χρόνου κ με 3D touch…. Γλεντά τους Apple αυτό τους αξίζει… 😭😭😭😭😭😭

Scotty

Τα MP δεν είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό μιας κάμερας. Έχω δει 13 MP με χάλια photos και 8 MP σαν επαγγελματικά. Είναι πολλά που κάνουν έναν φακό καλό.

George

Ο αλλος λεει γλεντα τους apple.ωρε γηπεδο το κανετε ωρες ωρες δε διαφερετε απο οπαδους στο ελαχιστο.για αυτο κ εγω θα πω ψωμι-ελια-κ samsungια samsung κ με πιανει παρανοια samsung κ τα μυαλα μου χανω.χαχαχαχαχα δεν παιζεστε.

ChrisG

@Chris_BMW άστο καλύτερα διότι αν ξεκινήσω τι λέγατε εσείς και πού φτάσατε θα γελάσει και το παρδαλό ερίφιον.και αν σε ενδιαφέρει κάνε μου την ερώτηση αν θέλεις.επιγραμματικα ένα ένα θα στα πώ.προφανώς δεν έχεις ιδέα τι χρησιμοποιούσε κάποτε η apple ή και σε κάθε μοντέλο και το λές αυτο.στο σύνολο παίζουν ρόλο ΚΑΙ τα mp.εδώ όχι.όλα δεν είναι μάυρο και άσπρο.
άλλωστε εσείς με τα 8mp πήγατε στα 12mp όταν λέγατε οτι τα Mp δεν παίζουν ρόλο.αλλάξατε γνώμη ξαφνικά;στα 2 ram γιατί πήγατε με τρομερή βελτίωση στην απόδοση;είχατε το υπερόπλο ios που δεν χρειαζόταν μνήμη αφού δούλευε και με 512.οι 4 ίντσες ήταν οι ιδανικές ΑΛΛΑ οι 5,5 πουλήσαν εκατομμύρια και οι ελάχιστη εγίνε 4,7.το iphone 6 δεν λύγιζε ΑΛΛΑ αυξήσατε την αντοχή και το κράμα του αλουμινίου και τώρα δεν λυγίζει σε αντίθεση με πρώτα…να συνεχίσω;άσε καλύτερα…κατάλαβες νομίζω και απο αυτά τα ολίγα.

ChrisG

τα specs των apple phones έιναι αστεία και άν σου λεώ,ΑΝ σκεφτόσουν οτι ένα iphone είχε σήμερα τα specs ενός android phone..σήμερα θα είχατε ένα iphone(όπως π.χ το 4s) το οποίο θα δούλευε μέχρι το 2020 όπως το 6s τώρα.εάν δηλαδή είχατε το 4s με quad core και 2 ram σκέψου πως θα ήταν τα πράγματα.όταν τα χρήματα που δίνατε τότε άνετα καλύπτανε το κόστος της τότε τεχνολογίας.ο υπερπλουτισμός όμως της apple και το ψευτικο μάρκετινγκ σας αποζημειώνει τώρα.μην ξεχνάς οτι η apple είναι μία εταιρεία που ενώ πληρώνεις 3 φορές το hardware ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ.είναι μία εταιρεία όπως όλες.ψάχνει το μέγιστο κέρδος κάνοντάς σου να πιστέυεις οτι χρειάζεσαι αυτο που σου δίνει αυτή.εκεί της βγάζω το καπέλο.το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο αλλά κουβέντα δεν λέτε εναντίον της.πές μου εάν έχω άδικο κιόλας.

Νικος

Μονο που βλεπεις τους iphone users το μίσος και την λασπη που ριχνουν καταλαβαίνεις ποσο πολυ εχει ανεβασει τον πήχη η Samsung , μεγαλη τους ξεφτίλα

Scotty

Πρέπει να σταματήσει αυτό το πανηγύρι και απλώς όλοι να απολαμβάνουμε την τεχνολογία. Το iPhone ουσιαστικά απευθύνεται σε τελείως διαφορετικό κοινό, σ’ένα κοινό που θέλει κάτι απλό , in fashion και με όνομα (για να το μοστράρει :P). Το όνομα κυρίως το πληρώνεις πολύ ακριβά αλλά οκ κάποιοι το θέλουν κάποιοι όχι.

gchris

Καλησπέρα και από μένα παιδιά.Διαβάζω καιρό άρθρα από το techblog και έχω παρατηρήσει το εξής. Στα περισσότερα – αν όχι όλα – τα άρθρα που έχουν σχέση με τα χαρακτηριστικά του καινούριου μοντέλου που πρόκειται να κυκλοφορήσει η Apple, η Samsung, η Sony και οι υπόλοιπες εταιρείες επικρατεί ένας πόλεμος στα σχόλια σχετικά με το ποια εταιρεία είναι καλύτερη, ποια έκανε πρώτη αυτό, ποια έχει καλύτερο το τμήμα μάρκετινγκ και τα λοιπά. Και αναρωτιέμαι γιατί δεν αγοράζει ο καθένας μας αυτό (κινητό,tablet,laptop,κτλ) που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες του χωρίς να μπει στην διαδικασία να μειώσει την αντίπαλη εταιρεία. Ο καθένας κάνει την επιλογή του, ανάλογα με τις ανάγκες και φυσικά την τσέπη του.

ChrisG

ο λόγος είναι απλός.
όσο λέγονται ψέματα θα λέγονται και αλήθειες.όταν πάψει το πρώτο δεν θα υπάρχει ανάγκη για το δεύτερο.συνονοματε @gchris.δεν είναι τίποτε θα το συνηθίσεις.

giannis

1. Το αν θα ειναι downrade η upgrade δεν θα φανει στα mp αλλα στην ποιοτητα των photo. 2. Τρανο παραδειγμα οτι το 6s με την 12mp βγαζει photos καλύτερες απο αλλα 12αρια αλλα χειροτερες απο το g4 το οποιο επισης με τα 16mp βγαζει καλύτερες απο κινητά με 21mp.το θέμα ειναι να ναι καλύτερη και ίδιας αξιας (δεν γίνεται να μου πουλας φθηνοτερο hardware στην ιδια τιμη) 3. Η κλασσικη κόντρα μεταξυ samsung και iphone fans βασιζεται σε μια θεμελιωδη διαφορα στο κίνητρο αγορας της συσκευης. Ειχα iphones. Η έμπειρια χρησης και η premium αισθηση ειναι απίστευτα ψηλα. Η κριτικη ειναι οτι το hardware δεν ανταποκρινεται ΟΧΙ σε επιδοσεις αλλα σε κοστος στο συνολικο κοστος της συσκευης. Δηλαδη πληρωνεις για κατι που λογω software παει σαν s6 αλλα με τα μισα υλικα. Το software ομως δεν εχει σημαντικο κοστος εγκσταστασης ανα συσκευη. φτιαχτηκε και παει. Κοινως η apple πουλαει αποτελεσματικα και ακριβα “αερα”. 3.Το αλλο θεμα ειναι οι ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.το Android κανει ΤΟΣΑ περισσοτερα πράγματα που κανει το ios να δειχνει απαρχαιωμενο ποσο μαλλον που τωρα lag στις ναυαρχιδες δεν υπαρχουν και η premium αισθηση επαψε να ειναι προνομιο της apple.κοινως οπως εχω ξαναγραψει ναι οντως αυτα τα ΛΙΓΑ που… Συνέχεια »

Versavel

Οι περισσότεροι εδώ μέσα που έγραψαν σχόλια αδικούνται πραγματικά… Οι γνώσεις τους πάνω στην τεχνολογία είναι απίστευτες και απορώ γιατί δεν δίνουν όλοι βιογραφικά σε Samsung, Apple κτλ. ώστε να πάνε να εργαστούν σε αυτές τις εταιρίες ώστε να τα κονομήσουν και κάθονται στην Ελλάδα για 700 ευρώ! Έγκλημα! Μα τόσα μυαλά εδώ μέσα και τα κονομάνε οι άσχετοι Κορεάτες και τα Αμερικανάκια;

Μαριάννα

Τα μοντέλα της Samsung είναι τα καλύτερα ever και είναι 3 χρόνια μπροστά από αυτά της Apple οπότε μην λέτε ότι να ναι

NtinosMD

Νταξει οτι και να πει κανεις θα ειναι στην ουσια ενα s6 οπως επρεπε να ηταν … 4 GB RAM που ισως εξαλειψει το memory leak του s6 με τα 3. UFS 2.0 (?) ROM και ισως δουμε και παλι πορτακι για SD μιας και η mid-range A σειρα του 2016 την διαθετει ηδη. Προσωπικα θα θελα να δω exynos και οχι snapdragon. Και μεγαλη επισης εκπληξη θα θελα να ειναι η μπαταρια … αλλα ισως να κρατησει το μεγαλο μπαμ για τα plus και edge …. ειδωμεν !!!!

Chris _BMW

ChrisG επειδή έχω πολυ ποιο σημαντικά πράγματα να κάνω στην καθημερινότητα μου γιαυτο άργησα κ να σου απαντήσω .. Εδώ μπαίνω κ διαβάζω κανα σχόλιο να περνάει η ώρα κ που κ που γράφω κ κάτι .. Άκουσε λοιπόν πως έχει το πράγμα.. Δεν είμαι φανατισμένος με καμία Apple κ καμία Samsung κ οι δυο κάνουν πολυ καλά κινητά ( πλέον ) γιατί στο παρελθόν υπήρξα κ γω κάτοχος s3 το οποίο με απογοήτευσε πλήρως κ από τότε κ μετά” μπλέχτηκα “στο οικοσύστημα της Apple κ πλέον δεν μπορώ αλλά κ δεν θέλω να φύγω… Δεν είπα ποτέ οτι η κάμερα του s7 δεν είναι καλη .. Αν σε κάτι παραδέχομαι την Samsung είναι στη φωτογραφία .. Αυτό π με ενοχλεί από εσάς τους κατοχους android κινητών είναι αυτό το κόμπλεξ κατωτερότητας που βγάζετε όσον αφορά το I phone μειώνοντας το με οποιονδήποτε τροπο μπορεί να φανταστεί κανείς .. Έχω διαβάσει άπειρα σχόλια εδώ μέσα για τα mp π ναι μεν δεν παίζουν μεγάλο ρόλο αλλα τονίζατε όλοι εδώ μέσα σαν επιστήμονες (το έχει αυτό ο ελληναρας) ότι αφού μπορεί να τα δώσει γιατί δεν τα δίνει.. Την απάντηση σου την έδωσε η ίδια η Samsung.. Γιατί δεν χρειάζονται πάντα… Συνέχεια »

anwnymous

Για μπαταρία αν επιβεβαιωθούν οι φημές που για το s7(5,1”) έλεγαν περί τα 3000 σε συνδυασμό με ακόμα πιο αποδωτικό hw, η λογική λέει ότι η μπαταρία θα είναι κορυφαία, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι το 5,7” note 5 με περσινό hw ήδη δίνει αρκετά καλά νούμερα.

Κάμερα αν επιβεβαιωθεί η φήμη για 1,7 διάφραγμα, λογικά η samsung θα βρεθεί ένα βήμα παρακάτω από το g4 & θα έχουμε νέο βασιλιά(στο android).

Λογικά η sd επιστρέφει.

To πρόβλημα με το memory leak δεν έχει να κάνει με την ποσότητα της ram αλλά με την κάκιστη διαχείρηση, άρα δυστυχώς δεν περιμένω να λυθεί ούτε στο s7.
(Aς έβγαζε το βρωμοknox & θα το λύναμε μόνοι μας)

ChrisG

το memory leak απο τα πρώτα στοιχεία που διαβάζω σε s6 edge και marshmallow δείχνει να έχει διορθωθεί με την beta.κάτι διάβασα και συνεργασία της samsung με την(sony?)θα σας γελάσω τώρα ακριβώς για θέματα software στο λειτουργικό της.θα δείξει…όπως και να έχει exynos 8890 ή 8870,4 ram,camera f/1.7 με καινούρια τεχνολογία dual-photodiode technology britecell,duo pixel,sd,μπαταρία ενισχυμένη σε συνδυασμό με το marshmallow(αφου στρώσει με τα απαραίτητα bug fixes)δείχνει ότι θα πρόκειται για το πιό κορυφαίο μοντέλο του 2016 όπως αρμόζει σε μία κατασκευάστρια εταιρεία.μπαταρία αποσπώμενη με πίσω όψη γυαλιού και αλουμινίου δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει γυρνώντας την samsung σε λιγότερο premium υλικά.εκτός κι ΑΝ σκεφτούνε και ξεστραβωθούνε να βγάλουν ίδιο μοντέλο με αποσπώμενη σε design note 4.τόσα μοντέλα βγάζει…τι στο καλό;ας κόψει απο αλλού και ας δώσει αλλού.

Panos

Εντελώς αδιάφορο!

Δημήτρηςhotel

Μερικοί κάνετε σαν να είστε μέτοχοι της Apple & της Samsung!!! Έλεος!!! Εγώ έχω περάσει απο τα 3 βασικότερα λειτουργικά (ios, android και wp τώρα) και βλέπω σαν καταναλωτής τι με βολεύει και τι όχι…smooth λειτουργία, την καλύτερη by far κάμερα που είχα ποτέ σε κινητό, την έχω τώρα με το 930, συνδυασμό πολλών εφαρμογών, κάμερας & high spec σε android, smooth λειτουργία, υπερπληθώρα εφαρμογών με συμβιβασμό στο hardware (και κάμερα ικανοποιητική) στο ios…
Γι’αυτό και είμαι μπερδεμενος θέλω το smoothness και την ποιότητα της apple, τα high specs των android και την άριστη κάμερα των wp αλλά με τις ενσωματωμένες λειτουργίες κάμερας των άλλων…!!! Σας μπέρδεψα; Εγώ να δείτε! Α! και οθόνη amoled, ζητάω πολλά;;;!!!

ChrisG

πάρε και τα 3 και πιάσε απο μία τσέπη.2 πίσω και ένα στο πουκάμισο,μπουζάκι όπου βρείς…αν δεν έχεις τσέπες πάρε ένα τσαντάκι.θα γίνει η δουλειά σου.το smoothness που λές στο ios δεν είναι τίποτε άλλο απο φορτωμένα γραφικά μετάβασης που άν θέλεις τα κρατάς ή τα αυξάνεις στο android ΟΣΟ θέλεις ή τα κόβεις τελείως.βλέπεις μιλάμε για ένα παραμετροποιημένο και σφαίρα πλέον λειτουργικό και όχι ios.ενεργοποίησε τις επιλογές διαχειριστή και θα δέις πολλά στο android.

Mpidis

Θα ειναι το πιο ολοκληρωμένο κινητό που εχει κυκλοφορήσει ποτε. Μονο η μπαταρία δεν θα αφαιρείται λογικά αν παραμείνει με γυαλί η μέταλλο πισω. Και το multitasking πρεπει να διορθώσει στο νεο touchwiz.

Στάθης

Το πόσο γελοίοι δείχνετε μερικοί που φανατίζεστε έτσι για μάρκες κινητών λες και έχετε μετοχές σε αυτές δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Θα τα βλέπετε τα μηνύματα σας σε λίγα χρόνια και θα απορείτε με το πόσο ανώριμοι υπήρξατε (εκτός αν είστε όντως 15 χρονών οπότε δικαιολογείται).
Συνέλθετε λιγάκι.. αν δεν μπορείτε τότε χτυπήστε με δύναμη το κεφάλι σας στον τοίχο και θα τα καταφέρετε…

Τheodore

…εγώ που έχω μια παλιά Σονυ με 5ΜΡ μόνον ,αυτήν εδώ,https://www.dpreview.com/reviews/sonydscf717, βγάζει φωτογραφίες που είναι μιά χαρά,και φαίνονται πολύ καλές,ακόμη και σε Α4.
Και τα κινητά,δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ μηχανές DSLR.Για να μην τρελαθούμε κι όλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.