Smartphones

Samsung Galaxy S7: Τέλος στα τριμηνιαία security updates

Πέρασαν 3 χρόνια από την κυκλοφορία της Galaxy S7 σειράς της Samsung. Εν έτη 2019, η Samsung υποστηρίζει ακόμη ένα από τα καλύτερα σε πωλήσεις smartphone της, με τριμηνιαία security updates.

Η Samsung θα μεταφέρει τα S7 και S7 Edge στην τρίτη κατηγορία. Η κατηγοριοποίηση αυτή της Samsung έχει να κάνει με το πόσο συχνά λαμβάνει κάποιο update ένα smartphone.

Η πρώτη κατηγορία αποτελείται από νέα smartphone τα οποία λαμβάνουν security updates κάθε μήνα. Έπειτα ακολουθούν τα smartphone που είναι λίγο μεγαλύτερα σε ηλικία και λαμβάνουν security update κάθε τρεις μήνες. Η τρίτη και τελευταία κατηγορία ονομάζεται από την Samsung “other regular security updates” και σε αυτήν θα μεταφερθούν τα δύο smartphone της S7 σειράς.

Το S7 Active θα είναι το μόνο smartphone του 2016 που δέχεται ενημερώσεις ασφαλείας κάθε τρεις μήνες αφού κυκλοφόρησε μετά την κυκλοφορία των δύο βασικών μοντέλων.

Πηγή

Σχόλια

  • Αγαπημένο s7 edge το έχω ακόμα και το ευχαριστιέμαι. Πολύ μπροστά στην εποχή του...

  • Τι κακο είναι αυτό με την samsung να σταματάει ενημερώσεις και updates στις συσκευές τις. Οκ δεν λέω να μην σταματήσει στα πολύ παλιά μοντέλα αλλά υποτίθεται ότι τα S7-S7 edge θα έπαιρναν και το pie από ότι έλεγαν. Έχω το S7 edge duos και το κινητό είναι θηρίο με την τελευταία αναβάθμιση βεβαια κάτι έκαναν στην κάμερα. Τουλάχιστον ας φτιάξουν κάποια Θεματάκια που τους γράφουν και άλλοι στο Samsung Members!

  • Το s7 απο τις καλυτερες ναυαρχιδες που εχουν βγει ποτε ,το ξεκινημα μιας νεας εποχης, ακομα σκυλι , ηταν πολυ μπροστα και δεν ειχε παρει καν την προσοχη που του αξιζε, οπως το s8 . Η τελευταια ναυαρχιδα της samsung με 16:9 , με home button μπροστα και capacitive , αν εξαιρεσεις το note 7 και το fan edition. Μετα αλλαξαμε εποχη...

  • Την παραδέχομαι στο S7 και στο Note 3. Απροβλημάτιστα!!! Και πάνε μια χαρά!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.