Samsung Galaxy S7: Με κάμερα 12 Megapixel τελικά;

Από τότε που ακούστηκαν οι φήμες ότι το Samsung Galaxy S7 θα ανακοινωθεί νωρίτερα από το σύνηθες χρονοδιάγραμμα της Samsung (λέγεται για Ιανουάριο), οι φήμες και οι διαρροές είναι σχεδόν καθημερινές. Μετά τις πρόσφατες πληροφορίες ότι η Samsung πιέζει τη Sony για να πάρει τον αισθητήρα του Sony Xperia Z5, σήμερα έρχονται νέες πληροφορίες για την κάμερα του S7.

Οι φήμες που έρχονται από την Κίνα λένε ότι τελικά μάλλον στο Samsung Galaxy S7 θα δούμε κάμερα 12 Megapixel με αισθητήρα της Samsung 1/2″.

Αν ισχύουν οι φήμες, η Samsung φαίνεται ότι θα ακολουθήσει την ίδια τακτική με εταιρείες όπως η Apple, που θεωρεί ότι δεν παίζει πάντα ρόλο ο αριθμός των pixel, αλλά η βελτίωση του αισθητήρα, ο οποίος θα δίνει ένα αποτέλεσμα αντάξιο ναυαρχίδας. Ο συγκεκριμένος αισθητήρας λέγεται ότι θα έχει μεμονωμένα pixel sizes μεγαλύτερα από 1.12 micron dots σε 20 Megapixel κάμερες και 1.2 microns σε 16 Μegapixel κάμερες, ενώ η κάμερα αναφέρεται ότι θα χρησιμοποιεί τεχνολογία διπλής φωτοδιόδου.

Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν ότι η Samsung μπορεί να ξεκινήσει την μαζική παραγωγή όσο το δυνατόν πιο σύντομα για να προλάβει να μπει στο Galaxy S7.

Από την στιγμή όμως που τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο, εμείς κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

Samsung Galaxy S7: Με κάμερα 12 Megapixel τελικά;, Samsung Galaxy S7: Με κάμερα 12 Megapixel τελικά;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pazzo

Δεν αποκλείεται. αφού ακολουθεί σε όλα την apple. έβγαλε αποσπώμενη, sd, αδιαβροχοποιηση, multitasking και πολλά άλλα, μονο και μονο επειδή και η apple έτσι το κανει. Την κατέστρεψες την S σειρα samsung… απο τοπ αντροιντ σε αναλακτική του iphone.. Το θεμα είναι γιατί;;

Chaos

Εγώ βλέπω ότι ή τιμή του s6 ξεκινάει από τα 450 ευρώ στα σκρουτζομαγαζα στην τιμή που πωλείται το iphone 5s μοντέλο του 2013.
Το θέμα είναι ότι έχουν αυξηθεί οι ανταγωνιστές του android από τις κινεζικές εταιρίες και ή samsung έχει χάσει έδαφος στις πωλήσεις του s6.

iPnos

Φυσικά και τα megapixels από μόνο τους δε λένε κάτι. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να λαμβάνει κανείς υπόψη για την κάμερα ενός κινητού (και όχι μόνο). Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που δίνουν αυξημένη βαρύτητα στο συγκεκριμένο κομμάτι, και η Samsung δεν είναι apple, ο ανταγωνισμός στο android είναι μεγάλος. Έτσι, δεν θεωρώ πιθανό να “ρίξει” τον αριθμό των megapixels, το πολύ πολύ να μην τον αυξήσει και να τον κρατήσει σταθερό, έστω και αν αυτό το κάνει καθαρά και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού.

Nick

Σειρά έχει να αλλάξει σήμα και όνομα ή apple έχει δαγκωμενο μήλο πρόταση μου είναι να έχει ένα ολόκληρο μηλο όσο για τις σειρές s αντίο αλλάζει το όνομα σε i. Αυτή η εταιρεία είναι dead copy paste IPhone.

antonis

βρε παιδιά ηταν πλαστικά κράζατε οτι ειναι ψευτοκατασκευεσ έγιναν premium παλι κράζετε…αποφασίστε…(αναμενόμενο ηταν οτι οταν θα γινόταν premium θα έχανε αποσπασμένη μπαταρια και υπήρχε και η πιθανότητα να φύγει και η sd…

ChrisG

dead copy paste IPhone…ότι να΄ναι…που ακριβώς μοιάζουν;στο λειτουργικό;στην πίσω όψη;στην μπροστά;στο home button;που ακριβώς;πουθενά.θα συμφωνήσω με τον antonis.όταν θέλεις ποιότητα κάποια πράγματα θυσιάζονται.Η microsd μπορεί να επανέλθει.Η μπαταρία να γίνει αποσπώμενη με premium υλικά δεν νομίζω.Το πρόβλημα με τους ανθρώπους είναι οτι δεν ξέρουν τι θέλουν.Κράζουν για να κράξουν δίχως νόημα δίχως ουσία.Απλά τους τρώει ο φανατισμός και ο οπαδισμός.
Εγώ θέλω πολλές εταιρείες.Η αντιγραφή και τα γνωστά είναι αστεία επιχειρήματα όταν απο την ύπαρξη πολλών εταιρειών εκείνος που οφελείται απο τον ανταγωνισμό έιναι οι εργαζόμενοι και στην τελική ο καταναλωτής.Τα οπαδιλίκια και ο φανατισμός πρέπει να πεθάνουν κάποια στιγμή.
Ώς καταναλωτές μας ενδιαφέρει το τελικό προιόν και το γενικό αποτέλεσμα.Απλά πράγματα και κατανοητά πιστέυω.

Ιωάννης jb

antonis.. Κάνεις μεγάλο λάθος!!!! Το s2 όταν είχε κυκλοφορήσει έκανε πάταγο και κανείς δε γκρίνιαζε παρα μόνο για μικροπράγματα, το κινητακι για την εποχή του ήταν κορυφή με διαφορά είχε τα πάντα όλα και στο θέμα που αναφέρονται πολύ πλεόν ΔΕΝ ΕΜΟΙΑΖΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΤΑ IPHONE!!!!!!! Το s3 Ακριβώς τα ίδια που γράφω πιο πάνω!!!!!! Μετά το s4, και αυτό πολύ καλό απλά είχε κάποιες μικροατέλειες, αλλά είχε και τα πάντα όλα!!!!!! ήταν για την εποχή του απο τα κορυφαία!!!!!! Και αυτό δεν εμοιαζε πουθενά στο iphone!!!!!! Μετά το s5.. εδω πάλι έχουμε κορυφαίο μηχάνημα…. δεν άκουσα απο κανέναν παραπάνω για το hardware η εστω και για κάτι άλλο, αλλά η samsung κάτι έπρεπε να κάνει με την σχεδίαση, (είχε ακούσει και τα απίστευτα απο τους καταναλωτές για το ξεφλούδισμα του s4 οπότε κάτι έπρεπε να κάνει) ε η σχεδίαση ήταν τραγική!!!!!!! Να σου λοιπόν την επόμενη χρονιά και το s6 με design αλλά iphone!! Ε όχι δε πάει ετσι ρε φίλε!!!! Να έβρισκε design που να μη μοιάζει τόσο πολύ με το iphone… Για τα κορυφαίο μηχάνημα και τα πάντα όλα δε μιλάω καν αυτό πλέον ξεχάστηκε!! Απο κορυφαιο μηχάνημα, έγινε κορυφαίο μηχάνημα σε ελλείψεις!!!! Και να σου πω… Συνέχεια »

ChrisG

Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.Τόσο οπαδιλίκη πρώτη φορά βλέπω.Ο καθένας βλέπει ότι του συμφέρει.

Bloodmaster

Εγω εχω μια απορια. Γιατι το s5 το θαψανε οταν βγηκε. Φιλος που εχει το s5 το κινητο παει μπαλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.